Jump to content
Goran

Recommended Posts

^ma da, sad jos ima i kosku i keksice da dobije gratis :D

Apropo boje, sto ljudi sto cudi, sto zena dvesta s!sa :) Smislicemo neki kompromis, mozda sareno poput LBGT zastave :D

:)

Ovog "levo" cu da bijem samo ako ne odradi ono sto smo se dogovorili :rolleyes:

Nego, MarCooooo :whistle: sta si rekao za moje patofnice?! :sleeping:

Nesto sam zakucala, tesko da cu da sklopim neku pametnu ovde, ali zato mogu da ti posaljem pufnocmokchinu! (пуфноцмокчину!)

Zato sto je tako u mogucnosti! :ice:

podvarak je to, ne bih da palim vatru, ali tu bez 17'' za letnje i 16'' za zimske nema price! :D

Cekam jedan dan da se provoza u Puntu sa siberom, pa da mu i to bude na listi za must do!

Salu na stranu, lepe su ove felne.

Sto bi repovao Zobla "divi moj auto divi moje felne, blicaju blicaju okrecu se bejbe"

Sto se tice boje, treba videti kakve su po danu i dnevnim svetlom, i kako se vrte.

Bitno da ih imas :thumbup: , bojenje je najmanji problem!

A jel' smem da pitam zašto alu felne za zimske gume? :)

Pa da auto bude lep i zimi :harhar: a ne kao borno vozilo sa onim čeličanama :rofl:

Ma ne verujem da ce to na zimske, vise mi se nesto javlja da ce biti u funkciji drugog letnjeg kompleta :)

Pitao sam zašto zimske jer i pored zimskih guma ponekad (dakle naglašeno: PONEKAD) može biti potrebno da se stave lanci. S druge strane, so i voda nikako ne utiču dobro na farbu tj. lak na felnama. S treće strane, neretko kod nas bacaju rizlu po putu umesto soli pa eto još jednog razloga za čeličanama...

A možeš li mi objasniti pojam: "drugog letnjeg kompleta"? :D Mislim, šta tačno taj komplet treba da radi? :D

^Eo ovako, paz sad :D Imas jedan extreme komplet sa /45 gumama za zujanje po gradu i imas jedan polu-extreme komplet sa /50 gumama za ruralne delove nase nam zemlje, pa onda u zavisnosti gde ides, uzmes krokodilku i za 10min izdzoras tockove :)

A lepo sam mu govorio "plavu" ujutru, "crvenu" uveče... a on je izgleda opet pomešao lekiće :rofl: :rofl: :rofl:

Mare samo napred brate, felni nikad dosta! B) Što ti kažeš, i treći komplet da nabaviš :lol:

Xexe, ma to ti je kao kad nosis iste gilje stalno :) Ne mogu vec dve sezone da furam ove MOMO, smorile su vec :))

^A brate, ne konzumiram drogu, kocku, alkohol, tako da poroka i odliva bukvalno nemam (ako izuzmemo maloletnice koje i ne trose mnogo). Radim dve sljake, od 8 do 8, i jbg negde mora da odlazi visak love :D

To i ja kazem, ja kad sednem negde na pice kazem konobaru: Za mene litar bezolovnog! Stavim pod misku i lagano ! :whistle:

ne konzumiram drogu, kocku, alkohol, tako da poroka i odliva bukvalno nemam (

Ti bas ne znas da uzivas :lol:

...i obrisi onda ovo iz potpisa :p

Ti sa tim belim đuntom i debadge grilom, za malo da me propneš na haubu juče kod Merkatora :harhar: a taj gril bi ti bilo pametnije da proslediš meni, na mom autu će bolje stajati :whistle:

Mare pusti dušmane šta pričaju :) "Bolje 3 seta felni, nego alkohol, droga i kocka" :animier:

"... dvoje su se tako smuvali" :D ... ae mojne vise mi trujete temu, pocecu stvarno da se drogiram zbog ove vase romantike :D

Ćuti brate vidiš da pregovaram za onaj gril bez znaka :harhar: evo prestajem iz momenta :rambo:

I nije bilo na pešačkom već VAN pešačkog :rofl: