podvarak 1 Posted June 13, 2011 ^ma da, sad jos ima i kosku i keksice da dobije gratis Apropo boje, sto ljudi sto cudi, sto zena dvesta s!sa Smislicemo neki kompromis, mozda sareno poput LBGT zastave Quote Share this post Link to post Share on other sites
njushkica 0 Posted June 13, 2011 Ovog "levo" cu da bijem samo ako ne odradi ono sto smo se dogovorili Nego, MarCooooo sta si rekao za moje patofnice?! Nesto sam zakucala, tesko da cu da sklopim neku pametnu ovde, ali zato mogu da ti posaljem pufnocmokchinu! (пуфноцмокчину!) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted June 13, 2011 A jel' smem da pitam zašto alu felne za zimske gume? Quote Share this post Link to post Share on other sites
steva_anya 1 Posted June 13, 2011 Zato sto je tako u mogucnosti! podvarak je to, ne bih da palim vatru, ali tu bez 17'' za letnje i 16'' za zimske nema price! Cekam jedan dan da se provoza u Puntu sa siberom, pa da mu i to bude na listi za must do! Salu na stranu, lepe su ove felne. Sto bi repovao Zobla "divi moj auto divi moje felne, blicaju blicaju okrecu se bejbe" Sto se tice boje, treba videti kakve su po danu i dnevnim svetlom, i kako se vrte.Bitno da ih imas , bojenje je najmanji problem! Quote Share this post Link to post Share on other sites
loodilo 0 Posted June 14, 2011 A jel' smem da pitam zašto alu felne za zimske gume? Pa da auto bude lep i zimi a ne kao borno vozilo sa onim čeličanama Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted June 14, 2011 Ma ne verujem da ce to na zimske, vise mi se nesto javlja da ce biti u funkciji drugog letnjeg kompleta Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted June 14, 2011 Pitao sam zašto zimske jer i pored zimskih guma ponekad (dakle naglašeno: PONEKAD) može biti potrebno da se stave lanci. S druge strane, so i voda nikako ne utiču dobro na farbu tj. lak na felnama. S treće strane, neretko kod nas bacaju rizlu po putu umesto soli pa eto još jednog razloga za čeličanama... A možeš li mi objasniti pojam: "drugog letnjeg kompleta"? Mislim, šta tačno taj komplet treba da radi? Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted June 14, 2011 ^Eo ovako, paz sad Imas jedan extreme komplet sa /45 gumama za zujanje po gradu i imas jedan polu-extreme komplet sa /50 gumama za ruralne delove nase nam zemlje, pa onda u zavisnosti gde ides, uzmes krokodilku i za 10min izdzoras tockove Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted June 14, 2011 Pa ne voziš Formulu jbt da menjaš točkove svako 20 minuta Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted June 14, 2011 Kad jedne smore nabacis druge i tako u krug ... Dok ne dodju trece Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted June 14, 2011 A da ti uzmeš da se drogiraš kao sva normalna deca? Quote Share this post Link to post Share on other sites
loodilo 0 Posted June 15, 2011 A lepo sam mu govorio "plavu" ujutru, "crvenu" uveče... a on je izgleda opet pomešao lekiće :rofl: Mare samo napred brate, felni nikad dosta! Što ti kažeš, i treći komplet da nabaviš Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted June 15, 2011 Xexe, ma to ti je kao kad nosis iste gilje stalno Ne mogu vec dve sezone da furam ove MOMO, smorile su vec ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanLaki 0 Posted June 15, 2011 moras i jedne 14" za extra udobnu voznju Quote Share this post Link to post Share on other sites
STG 0 Posted June 15, 2011 Podvarak,batice... ti bas uzivas ! Ako tako i treba ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted June 15, 2011 ^A brate, ne konzumiram drogu, kocku, alkohol, tako da poroka i odliva bukvalno nemam (ako izuzmemo maloletnice koje i ne trose mnogo). Radim dve sljake, od 8 do 8, i jbg negde mora da odlazi visak love Quote Share this post Link to post Share on other sites
STG 0 Posted June 15, 2011 To i ja kazem, ja kad sednem negde na pice kazem konobaru: Za mene litar bezolovnog! Stavim pod misku i lagano ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanLaki 0 Posted June 15, 2011 ne konzumiram drogu, kocku, alkohol, tako da poroka i odliva bukvalno nemam (Ti bas ne znas da uzivas ...i obrisi onda ovo iz potpisa Quote Share this post Link to post Share on other sites
SasaBgmk2 0 Posted June 15, 2011 Ove felnice su extra, ako rešiš da ih prodaješ nekada javi, jurim takve za GP... Quote Share this post Link to post Share on other sites
loodilo 0 Posted June 15, 2011 Ti sa tim belim đuntom i debadge grilom, za malo da me propneš na haubu juče kod Merkatora a taj gril bi ti bilo pametnije da proslediš meni, na mom autu će bolje stajati Mare pusti dušmane šta pričaju "Bolje 3 seta felni, nego alkohol, droga i kocka" Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanLaki 0 Posted June 15, 2011 ^kome kazes? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanLaki 0 Posted June 15, 2011 Jel si ti onaj sto je pretrcavao pesacki Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted June 15, 2011 "... dvoje su se tako smuvali" ... ae mojne vise mi trujete temu, pocecu stvarno da se drogiram zbog ove vase romantike Quote Share this post Link to post Share on other sites
loodilo 0 Posted June 15, 2011 Ćuti brate vidiš da pregovaram za onaj gril bez znaka evo prestajem iz momenta I nije bilo na pešačkom već VAN pešačkog Quote Share this post Link to post Share on other sites