Jump to content
FAS Goran

banej88

Members
  • Content Count

    81
  • Joined

  • Last visited

About banej88

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kosjeric

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Bravo 1.9 GT jtd
  1. Kupujem jednu felnu od 17 inca. Broj rupa nije bitan kao ni da li je celicna ili alu.
  2. Super je ispalo. Koliko ti je zatamnjenje % posto vidim da si ponovo stavljao u odnosu na prethodne slike ?
  3. Slika koja je uklonjena za nov golf2 sa oglasa nakon par minuta.Valjda se covek zeznuo. Pogledajte trenutnu i ukupnu kilometrazu.
  4. Otisao bravac. Moze lock.
  5. Jos kada bi bila tamna prostorija gde ce slikati i da im blic zakaze
  6. Mnogo, al stvarno mnogo lep puntic.Svaka cast
  7. Sta da se radi druze, doslo takvo vreme. Rado bih ga zadrzao al...
  8. Sta ti je to cudno, kod nas ti je oduvek bilo tako.Po cemu su fabricki zatamnjena stakla dozvoljena a samolepljenje ne ??!! Pitam se samo sta li planiraju za naredne akicje, mozda dozvoljen spektar boja da im prija ocima kada te zasutavljaju.Mene su licno iz kolone izvukli i rekli mi da su morali da me zaustave jer "strcim" zbog boje.
  9. I uzivo je vrh Planirao sam ja da ga spustam al u toku vremena dok sam ga vozio nisam nasao opruge po mom ukusu pa cu to prepustiti kupcu da se necim zanima ukoliko bude zeleo.
  10. Ne bih da prodajem posebno delove.
  11. Nazalost moram da se rastanem od mog ljubimca. Auto je 2001. godiste,presao 202000km ,motor 1.9 JTD odrzavan maksimalno, uradjen je veliki servis.Svi servisi su radjeni na vreme.Na felnama su stavljene nove letnje gume 17ice.Imam i 15ice ukoliko neko bude zeleo njih umesto ovih od 17. Link ka oglasu:Fiat Bravo 1.9 GT JTD Cena: 3500 Eura, nije fixna ,moze svaki dogovor. Zamene me ne interesuju. Tel: 0631160928 Branko

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...