Jump to content
FAS Euroauto Goran

samo_da_pitam

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About samo_da_pitam

 • Rank
  Il Nuovo

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Serbia

Previous Fields

 • Garage
  Punto Classic 1.3 JTD DINAMIC
 1. Imam i top tether i isofix. Odlično mu je trenutno sedište. Ppjasevi iz sedišta izlaze u visini ramena. Kapiram da mu neće trebati novo pre 18kg. Više sam mislio na predlog modela sličan Maxi Cosy Tobi-ju, kojim sam prezadovoljan za naredno sedište.
 2. 3 god. 15 kg. Sada sedi u Maxi Cosy Tobi sedištu i odlično je. Raspitujem se za sledeće sedište od leta kada pređe 18kg.
 3. Mogu i ja da se ubacim sa pitanjem? Šta nakon Maxi Cosy Tobi-ja kojim sam prezadovoljan?
 4. Uradio reglažu. Jeste bilo bolje, ali ne idealno. Rekli su mi da reklamiram reglažu. Nisam to još uvek uradio jer su mi ostali rekli da umisljam i da samo ja to primećujem. Oatalo je da na sledećem servisu kada budem menjao amortizere uradim i reglažu nakon toga pa da vidim.
 5. Ok hvala. Ja pročitao gomilu postova unazad i svi pišu da je pametno kupiti negde preko pa rekoh...
 6. Može li neko da mi pomogne oko kupovine amortizera za punta Classic, 2010 godište, 1.3 Mjet, u Nemačkoj. Treba mi link gde bih poručio sva 4 online. Monroe ili Bilstein. Bitno mi je da vožnja bude udobnija. Mogu li da se zeznem oko modela/kataloškog prilikom kupovine? Nakon što mi ih pošalju, nema nazad, te mi zato treba savet.
 7. Eto. Šta da kažem, kvalitet je to. Naravno, dosta vožnje je tu bilo na otvorenom. Zato je tako kasno otišla lamela. Buka mi nikada nije smetala, previše. @marko.jovanovic- ovo za udobnost sedišta sam počeo da primećujem pre npr. dve godine. Stara su i postala su mi neudobna na dužim putovanjima. To sam rešio tako što sam kupio drugi auto za duža putovanja, a ovog prodajem čim prebacim 200 hiljada Na 200 hiljada ga prodajem za 200 hiljada
 8. Fiat Punto Classic 1.3 JTD MultiJet Oprema: DINAMIC Kupljen 2010. Prvi i jedini vlasnik. Rađeni redovni servisi. Tretutno je na 135000 i tek sam ga razradio [emoji4] Ne znam zašto ali imam utisak da bih ovim autom mogao do kraja sveta. Jednostavno tako je. Na autu ništa nije menjano što ne spada u potrošni materijal. Nedavno je promenjena lamela, prvi put. Patio je od fabričke boljke skidanja laka i prefarbao sam skoro pola auta. Javljam se ponovo, verovatno kada dođe do 200 hiljada km [emoji4]
 9. Hvala puno na odgovoru. Zakazaću ovih dana reglažu. Moram da priznam da sam u rebusu kako se to desilo baš kada je menjana lamela, ali ok, što ja moram sve da znam ;-)
 10. Pozdrav, Prošle nedelje mi je otišla prva lamela, na oko 135000km. Zamenjena. Radi sve kako treba. Preuzeo auto pre neki dan i vidim da volan nije centriran. Ne osećam da vuče u bilo koju stranu, već prilikom vožnje pravo volan stoji blago okrenut u desno. Da li treba da reklamiram kod mehaničara koji je radio na menjanju lamele ili je potrebno da uradim reglažu? Koliki je uopšte posao centriranje volana ako je menjanje lamele uzrok?
 11. Pozdrav Vozim Punto Classic 188 1.2 TNG ili kracec Zunto samo jos da provalim one oznake m2b i slicno pa cu navesti i nju

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...