Jump to content
FAS Goran

Mico

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

About Mico

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hvala ljudi. Koje sprejeve najbolje koristiti? I doci do gunmetal nijanse?
  2. I ja bih moje felne da ofarbam u gunmetal boju, felne su dobrom stanju. Interesuje me kako postupno trebam da ih uradim, posto nema gitovanja i smirglanja. Da li trebam samo prajmer za aluminijum, bazu pa lak? A cepove - prajmer za plastiku, baza, lak?
  3. Vazi, hvala. Cujemo se sutra onda.
  4. Postovani Gorane Imam problem sa poluosovinama na Stilu 1.9 16v 140hp, dobile su lufta u sfernim zglobovima do menjaca. Podrhtava pri ubrzavaju i cimne pri naglom oduzimanju gasa. Interesuje me da li vi mozda mozete nove zglobove da nabavite i da se zamene kod vas? Posto nigde nisam uspeo da nadjem nove kao da nepostoje. Pokusao sam sa polovnima ali izgleda da je i njih tesko u dobrom stanju naci. Pozdrav
  5. U Kemoimpexu Lassu 225/45 r17 spustili na 5.930 din. Ali montaza po gumi sa balansiranjem 800 din.
  6. Zimske sam uzeo riken 205/55 r16 i nisu lose. Vidim vecina ih fura. Letnje menjam jer su postale bucne a i dot im je 14'. Znam da treba imati sto bolju gumu, ali sam i da je nova jeftinija bolja od polovnih.
  7. Gledam ovih dana letnje gume 225/45 r17 do 7 hiljada. U ponudi vise modela -Triangle 5130 din -Riken 5300 din -Tigar oko 6140 din -Laufenn 5450 din -Lassa 6250 din - Sava 6630 Sta odabrati?
  8. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/15812632/alfa-romeo-147-19-mjet-q2-nov-ch Kako vam se cini ova alfica? Privlaci paznju po slikama, da li ju je neko gledao?
  9. Zna li neko da li moze na stilo 6 brzina menjac da ide kugla menjaca od 159, 156, 147? Posto isto imaju prsten za rikverc. Prosto nemoguce je naci novu, dok za alfine modele ima.
  10. Postovani Gorane, kako je pala temperatura poslednjih mesec dana teze mi pali Stilo 1.9 16v 140hp. Problem je prvo jutarnje paljenje (u garazu) vergla u prazno, a kad dam 3-4 puta grejanje lako upali. Kasnije svako paljenje tokom dana vruc hladan na pola kljuca. Primetio sam jos da kad je parkiran sa padom u nazad(na poslu mi tako prenoci) tokom upali odmah ni ne sacekajuci grejace. Sta li je u pitanju?
  11. Desava se i da je neki dim spolja, ja prolazim kolima sa upaljenim grejanjem i bukvalno se odmah oseca da uvlaci, ugasim ventilatore i odmah prestane da se oseca.
  12. Imam problem sa ventilacijom kod stila, sad poslednjih dana kad radi mi grejanje uvlaci mi miris nafte od okolnih kola prilikom cekanja na semaforima, u voznji nema tih problema. Palio sam dugme za recirkulaciju ali izgleda da ne radi. Sta moze biti problem i kako ga resiti?
  13. I ja bih kod mog Stila spustio zadnji kraj 3cm, nervira me nekako, cim neko sedi u autu ili je nesto u gepeku okej je, ali prazan je bzvz... Mozda su i zadnji sileni gotovi cim se i pri malom teretu sleze.. Alfici nabaci hrom poklopce na retrovizore i bice bombonica
  14. Na kilometrazu ne treba kod nas mnogo obracati paznju. Ja sam mog uzeo sa 220 hiljada i za 5 god. presao jos 140 hiljada. Nisam menjao nista vitalno sem jedne dizne, a znam da nije predhodni vlasnik izmedju 160 i 220. Ulaganja su mi bila redovna i karoserijska zbog cukanja, prvo od osiguranje lepo naplatio, drugi put ja i na nuli. Ali kad bih rekao kupcu da prednji deo nije njegov, zadnji branik i gepek menjani (naleteo na otpadina u boljem stanju od mojih) i farbana vozaceva vrata. I ako je sve odlicno odradjeno i nista se ne primeti verovatno bi kupac odustao jer bi mislio da je neodrzavan.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...