Jump to content

Goksi1980

Members
 • Content count

  99
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Goksi1980 last won the day on November 24 2018

Goksi1980 had the most liked content!

About Goksi1980

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Location
  Zemun

Previous Fields

 • Garage
  Fiat Grande Punto 1.3 mjt 75ks 2007
 1. Neka si uzeo benzinca,za dizela bi bilo x 2 ulaganja ako ne i vise.Gume i veliki servis se podrazumevaju,nije to strasno ako je auto ok.
 2. Otprilike to je to.Meni leti 5,5 a zimi 6 do 6,7(kad je bila najniza tem i kratke relacije svakodnevno).Magistrala leti 4,auto put 5-6.Bord ponekad bacim pogled da uporedim,nekad je validno a nekad ne.
 3. Kakva sigurnost za 2000 e?o cemu pricate?Za dve hiljade mogu da se kupe stare limuzine koje su pocele da trule uveliko,ili mladji mali benzinac kao sto je navedeno na pocetku.Koji god da se odluci pocetnik,Punto,206 ili Clio nece pogresiti.To je prvi auto,nece se dugo voziti.Drugi auto ce valjda biti veci,bezbedniji,tako bi trebalo da bude.
 4. Ma kakav majstor, sacekaj da otopli na prolece pa izmeri ponovo.
 5. Ako je minus i kratke relacije nema sansi ispod 6.Racunaj izmedju 6 i 7.
 6. Moja preporuka Eneos,Shell su mi sipali na zadnjem servisu i vise ne.Zavisi od koga se nabavlja ulje,mulja se itekako sa uljima.
 7. Cene goriva...

  Ja sam to provalio pre jedno godinu dana, i to za TNG. Tako da od tada ne idem kod njih. Ma ja ne bih ni provalio da nisam krenuo na odmor i sipao pun rezervoar. Inace sam sipao pun na NIS-u uvek.
 8. Ja sam imao Punto dvojku svojevremeno,isto sam vozio nekoliko puta do Crne Gore i Bosne,ista ta brda i planine,cetvoro odraslih sa manjim teretom u gepeku.Prosek je uvek bio 5-5,5 litara.
 9. Cene goriva...

  Da samo sto malo lapaju gorivo(na pun rezervoar 2-3 litra)tako da sa tim popustom si na nuli.Ja sam od tada bacio njihovu karticu.
 10. I kod mene je prethodni vlasnik zamenio lanac tacno na 150 hiljada.Taj tvoj kolega je svakako razduzio motor na 400 hiljada:-).
 11. Savet:otvoriti,pregledati lanac,zameniti po potrebi.Ja to nisam uradio na prethodnom autu zato sto je majstor rekao da je to normalno da se malo cuje lanac,takav je motor.Posle desetak hiljada je prezupcio.
 12. Grande Punto 1.3 mjt prosek 6.7l
×