Jump to content
FAS Goran

Sasa034

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

About Sasa034

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kragujevac

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Tipo Cross 1.0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Baš tako.....još dok sam čekao da ga završe, šetam po parkingu i gledam neke bele CROSS varijante, 500x i tako dalje i svi imaju Continental i Goodyear gume, samo meni zapale neke turske, ni sad ne znam kako se zovu. Još jedna priča, pre neki dan dolivam tečnost za šoferku i vidim da mi je rashladna tečnost malo ispod minimuma. Kako je bilo kasno uveče, ujutru idem na put do severa Crne gore i odmah se vraćam uveče. odlučim da u Čačku svratim u ovlašćeni servis, pored puta mi je, taman se otvara kad prolazim i da kupim litar i dospem. Tako i uradim, vide ljudi čime sam došao, rekoh takva stvar, sad ćemo mi da ti donesemo litar, imamo samo koncetrat 100%, u redu je rekoh, kad oni donose crveni Wurth. Momci ne ide taj u Fiat, kaže mi to dolivamo svima. Hvala, prijatno. Inače, četvoro odraslih, pun gepek do kraja, sa klimom sve vreme, u povratku prazan, nas dvoje se vratili, gde god sam mogao gas, ukupno 600km preko Zlatibora do Kolašina i nazad, potrošnja po bordu 5,4l. Ja prezadovoljan.
  2. Rekli su mu da je to potrošni materijal, ali oni će da zamene i da fakturišu Fiatu, jer ipak je auto prešao samo 15.000.
  3. Upravo tako, samo u Srbiji ima 2 godine garancije, ako hoćeš više, moraš da platiš,tj dokupiš. Što se potrošnje tiče, stvarno sam zadovoljan. Jedna interesantna stvar, pre par dana išao sam na prvi servis, skrenuo im pažnju da mi povremeno nešto lupka i škripi napred i otkrili su da su obe šolje prednjih amortizera propale pa su ih zamenili.
  4. Nek je srećom ! Videh malopre neku akciju za Fiat tipo limuzina 1.4 sa family paketom za 12.490e kod dilera
  5. Hvala puno, jel iste dimenzije kao letnje 215/55-R17 ili 205/55 R16
  6. @knezevic76 Pozdrav kolega, šta si stavio od zimskih guma i da li si uzimao čelične felne ili si stavio na postojeće alu?
  7. Videh danas još jednog Crossa u KG, narandžast....širimo se
  8. @jovancha i @knezevic76 su sve rekli. Multimedia 7", nema navigaciju, malo mi je siromašna. Nema parking senzore, ima ih za Turke i za njih se još proizvodi 1.3 i 1.6 Multijet. Baš mi zasmetalo što nema u kaseti svetlo, ne što mi nešto baš treba, nego što su ciketani. Ja sam uzeo auto iz već naručene ture i nisam mogao bilo šta da menjam, osim ako neću da ga čekam do godinu dana. I da, takođe mi smeta što je rikverc kamera loše rezolucije, a pohvalno što je baš širokougaona tako da se lako izlazi u rikverc i nisam dobio uputstvo za upotrebu. Hoću da znam šta se kada menja na servisu i prosto hoću da ga imam. Što se tiče potrošnje : išao sam u CG na more, 4 odraslih, krcat gepek, klima sve vreme, gde god je moglo pun gas ( uz i po Zlatiboru često preko 100kmh) po bordu 6,2l. Nisam merio od čepa do čepa, smatram da je tu negde. Po gradu ( Kragujevac ) prosek po bordu 8l za zadnjih 850 pređenih km od povratka sa mora. Ja sam zadovoljan.Malo me cimalo praćenje linija, pa kad se zaboravim a on mi cimne volan nazad, ja sve po spisku, moji vrištali od smeha. Naravno može da se isključi, ali nisam hteo namerno. Automatski brisači i duga svetla rade korektno, kao i adaptivni tempomat koji hoće neki put da malo jače prikoči. Auto je prostran baš, ima mesta pozadi da se komotno sedi, gepek odličan. Hoću narednih dana. Meni se sviđala i ova narandžasta kao kneževićeva, ali sam je otpisao u startu ,zato što je KG relativno mali grad i ne bih mogao da prođem nezapaženo tamo gde ne treba da budem vidljiv
  9. Hvala od srca, ja sam hteo onu plavu, ne znam kako se zove, crna mi na slikama nije izgledala nešto, ali uživo je odlična.
  10. Stigao početkom avgusta, ubrzo smo otišli na odmor i evo tek sad stigoh da se javim
  11. @knezevic76 Pratim od početka tvoju priču, očekujem da i meni stigne Cross do kraja meseca, pa me sve živo interesuje. Auto ti je prelep, ja sam bio prinuđen da odaberem crnu boju.
  12. Ivan Hvala, mnoge informacije nalazio sam na ovom forumu, pa je red da i ja nešto korisno napišem Iz tog razloga sam sve beležio i sačuvao račune. Hteo sam i ranije, ali me omela Korona, a kako redovno radim, onda je i malo vremena ostajalo.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...