OMP 3994 Posted March 22, 2024 nemaju svi grande puntici tu izolaciju ispod 1 Flipnjača reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19768 Posted March 22, 2024 Ja je imam na Puntu 2 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Flipnjača 59 Posted July 17, 2024 Pozdrav svima, EVO mali neki apdejt o autu Auto radi sjajno na ovim vrucinama, malo klima slabije hladi na izlazu ali nista strasno.. Fleksibilna cev mi je na izdahu pa je moram menjati, idem verovatno kod Vlaste na bulevaru Da li menja nesto manja ili veca fleksibilna cev? U smislu precnika? Takodje, imam klasican fiatov problem, elektronika... prijavljuje mi otvorena vrata ponekad, iako su zatvorena... Osim skripanja zadnjih vrata skripi mi prenja leva kocnica, ali ne uvek, al kada skripi ne prestaje hahah.. Plocice out? Auto ne trosi ulje, niti antifriz, lezi dobro, ide sjajno. Izgleda brutalno i svuda se okrecu sa njim 9 Reacher Gilt, skile86, neshtry and 6 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jackkk 138 Posted July 18, 2024 Što se tiče škripe zadnih vrata ja sam promenio graničnike i rešio problem (uzeo na kp, 3000 rsd komad, zamena prosta kao pasulj). Ne znam do kada će novi da traju ali vredelo je. Svi u ulici su znali da sam stigao kad otvorim zadna vrata koliko je škripalo... 1 Flipnjača reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
stex_pb 1618 Posted July 18, 2024 Treba proveriti da li pašu graničnici sa Corse D. izgledaju potpuno isto a Corsa nema tih problema nikada. Ima lik koji se reklamira preko Facebooka da "rešava" škripu za 40 evra po vratima. Koliko sam shvatio on menja kompletan graničnik nekim drugim zamenskim tipom koji ne škripi. 1 Flipnjača reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 22284 Posted July 18, 2024 2 hours ago, Jackkk said: ja sam promenio graničnike i rešio problem (uzeo na kp, 3000 rsd komad Da nisu Polcar? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 22284 Posted November 8, 2024 Kao i svojevremeno na FLCS skupovima - dosadno neupadljiv : 1 2 nemanja84bg, silenci and Flipnjača reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
stex_pb 1618 Posted November 8, 2024 Jel se plaća nešto za promociju kad zalepiš brendove sa malog servisa sa strane ? 2 Flipnjača and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19768 Posted November 8, 2024 Ne, ali dobiješ 5ks... 2 1 Flipnjača, nemanja84bg and alfini0507 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Flipnjača 59 Posted April 1 On 11/8/2024 at 11:59 AM, Ivan said: Kao i svojevremeno na FLCS skupovima - dosadno neupadljiv : Opa, paparazzo. Hvala za sliku i veliki pozdrav za Ivana! Nisam dugo usao na forum, tek sada kada me je Ivan tagovao na nekom postu za novog clana EVO MA, pa mi stigao email On 11/8/2024 at 7:55 PM, stex_pb said: Jel se plaća nešto za promociju kad zalepiš brendove sa malog servisa sa strane ? Da, 0,01 cent po predjenom kilometru On 11/8/2024 at 8:52 PM, neshtry said: Ne, ali dobiješ 5ks... Posto imam sa obe strane, dobio sam ukupno 10ks Quote Share this post Link to post Share on other sites