Jump to content
Goran
Flipnjača

Fiat Punto Evo 1.4 16v Turbo MultiAir

Recommended Posts

Pozdrav svima,

EVO mali neki apdejt o autu :lol:
Auto radi sjajno na ovim vrucinama, malo klima slabije hladi na izlazu ali nista strasno..
Fleksibilna cev mi je na izdahu pa je moram menjati, idem verovatno kod Vlaste na bulevaru :thumbsup:

Da li menja nesto manja ili veca fleksibilna cev? U smislu precnika?

Takodje, imam klasican fiatov problem, elektronika... prijavljuje mi otvorena vrata ponekad, iako su zatvorena...
Osim skripanja zadnjih vrata skripi mi prenja leva kocnica, ali ne uvek, al kada skripi ne prestaje hahah.. Plocice out?

Auto ne trosi ulje, niti antifriz, lezi dobro, ide sjajno. Izgleda brutalno i svuda se okrecu sa njim B):lol:
DSC02371.thumb.jpg.2b7de0231a81bf7480642720058dc9e4.jpgIMG20230617203141.thumb.jpg.44184de12770ed82c83c5f90818e2674.jpg

IMG_5131-Enhanced-NR.jpg

Što se tiče škripe zadnih vrata ja sam promenio graničnike i rešio problem (uzeo na kp, 3000 rsd komad, zamena prosta kao pasulj). Ne znam do kada će novi da traju ali vredelo je. Svi u ulici su znali da sam stigao kad otvorim zadna vrata koliko je škripalo...

Treba proveriti da li pašu graničnici sa Corse D. izgledaju potpuno isto a Corsa nema tih problema nikada. Ima lik koji se reklamira preko Facebooka da "rešava" škripu za 40 evra po vratima. Koliko sam shvatio on menja kompletan graničnik nekim drugim zamenskim tipom koji ne škripi.

2 hours ago, Jackkk said:

ja sam promenio graničnike i rešio problem (uzeo na kp, 3000 rsd komad

Da nisu Polcar?

On 11/8/2024 at 11:59 AM, Ivan said:

Kao i svojevremeno na FLCS skupovima - dosadno neupadljiv ;) :

825098038_IMG_20241107_152621_resized_20241108_114613610(1).thumb.jpg.0cd9beb9fe35610e8b81da4a18f5faa9.jpg

Opa, paparazzo. Hvala za sliku i veliki pozdrav za Ivana! :lol:
Nisam dugo usao na forum, tek sada kada me je Ivan tagovao na nekom postu za novog clana EVO MA, pa mi stigao email :D

On 11/8/2024 at 7:55 PM, stex_pb said:

Jel se plaća nešto za promociju kad zalepiš brendove sa malog servisa sa strane ? :D

Da, 0,01 cent po predjenom kilometru :P

On 11/8/2024 at 8:52 PM, neshtry said:

Ne, ali dobiješ 5ks...

Posto imam sa obe strane, dobio sam ukupno 10ks :thumbsup: