neshtry 18382 Posted April 10, 2021 Eto posle nekoliko godina (kasnije) da predstavim i ja moj auto...Kupljen u Nemačkoj,od žene kod koje je moja majka radila,a koja je pala u krevet, nažalost...Unuka je sa njim uletela u garažu kroz zatvorena vrata,pa je na brzinu sklapan da može da prođe nemački tehnički pregled.Na carini mi je stajao 10 dana i tamo je neko iz agencije vratio kilometražu za 20k km,do sada nisam shvatio zašto jer postoji kilometraža na nemačkim papirima...Mehanički je bio odličan od početka.Morao sam da radim PUS motora jer se nije video broj motora , odmah na startu...Urađeni servisi,i mali i veliki i potom registrovan...Vozim ga od oktobra 2017.Tada je imao 147k km sada ima 176k km...Do sada promenjeni:hauba,prednji branik stavljen u boji,alnaser, jedan far,sve kočnice, pozadi novi doboši,jedna zadnja lampa, senzor radilice motora, akumulator,sva četiri amortizera,prednje i zadnje opruge...dokupljani točkovi za letnje gume...Slike su polovnih automobila,kada sam skontao da treba PUS, uplašio sam se i hteo da ga prodam....Na slikama se vidi da je branik crn i da je hauba matirala i da se guli lakOprema je SX,ima klimu,svetlo u gepeku, ABS, lumbalno podešavanje sedišta,6 airbegova,tri naslona za glavu na zadnjim sedištima...Eto, to je to ukratko.... Sent from my motorola one macro using Tapatalk 7 Dale, MS PK, shuxx and 4 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 14439 Posted April 10, 2021 6 Airbaga batooo luksuz u odnosu na moju klotaruMa odlican je Puntic, ja sam se bas vratio sa Belog kamena, bio do opservatorije. Makadam blato klizaju kola u stranu, jes 3km. Ali tu prolazi Lada Niva obicno. Vratio se, crevo voda, i auto Ki Nov Sent from my POT-LX1 using Tapatalk 2 neshtry and Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18382 Posted April 10, 2021 Gde ih voze ovi iz elektrodistribucije i bolje od Niva Sent from my motorola one macro using Tapatalk 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 2676 Posted April 10, 2021 Meni je taj pre fejslifta uvek bio lepši od potonje varijante. Noviji izgleda kao umanjena idea. Mislim, nije da idei nešto fali, ali nikad me nisu privlačile MPV varijante, koliko god praktične bile. Valjda to s godinama ide ... 2 MS PK and neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3688 Posted April 10, 2021 Vi'š šta kritika učini. Mis'im, šta si ček'o do sad. Meni takođe nekako ovaj model više prija oku. Lep Punić, da ga što pre zameniš za mlađi i jači! 3 shuxx, Reacher Gilt and neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8127 Posted April 10, 2021 Mnogo volim ovu šerpa boju. I ja sam imao jednog takvog, 8v Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18382 Posted April 10, 2021 Iskreno sada sam našao ove slike,a tekst mi nije bio problem...Tezej plava(Blue Teseo)Diablo i Multipla su farbaju u istu boju Sent from my motorola one macro using Tapatalk 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8127 Posted April 10, 2021 Ne koprcaj se, šerpa plava je kod nas i gotovo Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока 2 1 Bojssa, Reacher Gilt and Mijailović P. reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18382 Posted April 10, 2021 Bice da su kod nas serpe drugacije boje nego kod vas u Toplici....| Kod nas ima poneka kosilica ove boje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gagy.GM 59 Posted April 11, 2021 Ta plava i zelena sto sam ja imao mi nekako najzanimljivije na Puntaćiju. Lepo te sluzi a skorije na nešto bolje da se predje 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18382 Posted April 11, 2021 Ta zelena i ova plava na Stiletu su mi najlepše boje u toj generacijiSent from my motorola one macro using Tapatalk 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18382 Posted April 11, 2021 Imao sam nezgodu,pre oko 6 meseci,suprugina šefica mi odere desni blatobran i otkine mi branik...Branik sam vratio koliko sam mogao, a blatobran očistio i prešpricao da ne korodira..Gume LassaVozi pravi dasa Sent from my motorola one macro using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20256 Posted April 11, 2021 (edited) 7 hours ago, neshtry said: i ova plava na Stiletu su mi najlepše boje u toj generaciji Ako pricas o Stilu, a proturio sam ih gomilu kroz ruke - ima ona jedna plava, koja je na tom modelu mozda i ubedljivo najgore stajala. Visili su na oglasima do sudnjeg dana. Da ne pricam o mis sivim, crnim, bordo ili nekim novim bojama koje su krenule od MY2004 - kao da gledas drugi auto. Dobro se secam kada sam kupovao Stildzu tamo 2006., kao jos uvek aktuelan model koji se pravio, oko 8-9 soma su se kretali... Negde u to vreme, B92 izbaci test JTD 3 Porte upravo u toj boji. Jeste bio poprilicno redak, ali prva pomisao mi je bila - pa kako ubodose bas taj . PS: Nadjoh iz prve te B92 slike (pazario sam nedugo iz toga, tablice su mi pocinjale sa 854 , secam se i da su nase stare table bile preuske za EU standard i metalne ramove koji su bili na autu) : Edited April 11, 2021 by Ivan 2 shuxx and Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18382 Posted April 11, 2021 Nije,ova je tamnija,vuče malko na ljubičastuSent from my motorola one macro using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8127 Posted April 11, 2021 Ova plava je uzas! Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока 1 Ivan reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18382 Posted April 11, 2021 Vala jeste Sent from my motorola one macro using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18382 Posted April 13, 2021 Živ je Peđa iz Inđije i radiSent from my motorola one macro using Tapatalk 3 alfini0507, Reacher Gilt and MS PK reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18382 Posted May 12, 2021 neseo na ivičnjak na parkingu…. nameštamo kod majstora,muški sam ga otkinuo☺️ 1 1 Reacher Gilt and shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8127 Posted May 12, 2021 Pa muski ne ko neka pi.. pa da zagrebes malo Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока 2 1 shuxx, neshtry and Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18382 Posted May 18, 2021 Crkao mi prekidač za paljenje brisača juče na onom pljusku…jel može samo on da promeni ili mora sve da se skida sa volanaSent from my iPhone using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8127 Posted May 18, 2021 Jesi li siguran da je prekidàc- rucica - ablender-raketa mislim, nema mi to neke veze sa pljuskom. Jesi li proverio motor?Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites
vicent 1291 Posted May 18, 2021 Crkao mi prekidač za paljenje brisača juče na onom pljusku…jel može samo on da promeni ili mora sve da se skida sa volanaSent from my iPhone using TapatalkMislim da mora sve da se skida. Jesi li proverio motor i makaze brisača. Obično se one rastave i naprave problem.Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18382 Posted May 18, 2021 Radi motor,pali na prskalicu a neće na poziciji za brisače.Otkrio sam kada je padala kiša,ne mislim da je od kišeSve je ostalo ispravno Sent from my motorola one macro using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 18382 Posted August 8, 2021 (edited) nisam stigao na okruglu kilometražu,ali i ovo je taman… Ovo leto vozio je u Kruševac,u Leskovac,bio u Aleksinačkim rudnicima,Prokuplju,kod ćaleta u selu…900km u 10 dana,za kosilicu puna kapa Edited August 8, 2021 by neshtry 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8127 Posted August 8, 2021 Kad si bre bio u Pk?Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites