Jump to content
FAS Goran
Bumblebee

BlackBee novo-je-novo :)

Recommended Posts

Promenite naziv teme "novo-(ni)je-novo"

 

Ti si bas malerozan. Ili previse zahtevan.

Ajde objasni ovo...kupis NOVO, platis kesom i ima defekt, koji q-ac sluzi garancija i pri tome te zajebavaju. Ja i dalje tvrdim da nasi dileri tj.pojedini uzimaju automobile sa greskom i to namerno jer je cena manja a zarada veca.

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aha....Kako da ne...Sve se utrkuju da prodaju defektne.

Desava se da i nov ima fabricku falinku.Zato i sluzi garancija.Ide teze kod nas ali je isterao svoje.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne bukvalno tako ali kao i svaka roba, pravi se drugacije za "svet" i za zemlje treceg sveta i u to ne moze niko da me razuveri. Pocevsi od hrane, pica itd. itd.

.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sve sam to pitao gosn. Kosta Dinkovski iz opela kao glavnog menadzera za ovaj ovde deo. Kaze svaki auto opela je isti za bilo koje trziste. Na pitanje da li je izlazni model sklapan od rezervnih delova i delova koji su ostali tokom godina, rekao je da ne postoji magacin u opelu i da svi delovi koji dolaze se automatski ugradjuju i svi su sveze proizvodnje. Jos me vise sokirao kada je rekao da opel ne menja skoro nikad ceo deo vec delove. Odnosno da je npr bio los menjac, oni bi ga otvorili, zamenili,lupam, zupcanik ili neki lezaj i vratili stari menjac na svoje mesto. Ja sam bio ubedjen da ovakve firme rade zamenom celog dela pa ti u svojoj radionici rastavljaj i drndaj sta hoces sa neispravnim menjacem...

I po ko zna koji put govorim da nisam zahtevan vec zelim da je sve ispravno u ovom slucaju sam bio i vise nego u pravu jer je zamajac kojeg sam licno opipao imao lufta kao razdrkana ruda stonog fudbala :) Jos mi njegov serviser kaze, przio si auto vidi fleke a ja vozim ko zena :)

P_20160831_152129.jpg

Edited by Bumblebee

Share this post


Link to post
Share on other sites

Menjač je sklop više delova tako da se radi popravka onog dela koji kvari celinu. Sve i da ti zamene ceo menjač, ne bi ti dali stari da nosiš kući. Delovi zamenjeni u garanci se posebno obeležavaju i čuvaju u servisu oko 6 meseci. U slučaju kontrole od strane generalnog uvoznika.


Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa i da si ga "przio" kako kaze majstor, zar zamajac da dobije luft za par meseci voznje??? Strasno je kako se odnose prema "gospodinu" kupcu.....proci ce jos vode Dunavom dok neke stvari postanu normalne i kod nas😩

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, Dezurni said:

Ti pod hitno da nađeš nešto da skineš taj maler. Ciganka, manastir, vračara bilo šta. Pod hitno

 

Ja mislim da ce morati da se mane Opela i njihovih menjaca jer sa njima nema srece nimalo. :D Prvi u Cromi, drugi u Opelu.

2 hours ago, Bumblebee said:

Sve sam to pitao gosn. Kosta Dinkovski iz opela kao glavnog menadzera za ovaj ovde deo. Kaze svaki auto opela je isti za bilo koje trziste.

Jel bilo ovako :lol:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hahahha odlican klip samo sto bih ja to Circomu uradio da mi nije ove pameti. Dezurni mislio sam da oni ostave sebi taj stari menjac pa neka ga rasklapaju za svoju dusu. Sta npr da je otisao neki hidropodizac, otvaraju glavu i zamene ga...a to sto je motor nov diran, nikom nista... Sve to bahato i bezobrazno, on ce meni da sam przio auto i ostalo. Nema postovanja tu nimalo.

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, Bumblebee said:

Da osvezim temu posle napadanja kako sam jeziv i kako nisam zadovoljan nikad kolima.

Auto je prodat sa skart zamajcem, lamelom i korpom i primetio sam posle 1000km jezive zvukove iz motora. Reklamirao sam gde sam i kupio kod Circoma u Zrenjaninu. Velika neprofesionalnost gazde ove auto kuce koji me je pravio majmunom kako izmisljam zvukove. Nije mi dao zamenski auto da bih mu ovaj ostavio na defektazu, kaze ne daje opel zamenske...Posle par hiljada pukne mi film i pisem direktno opelovom korisnickom servisu. Za par sati sam dobio puntica za zamensko vozilo i odneo astricu kod Cirkoma na popravku. Uz muku je prihvatio auto...Posle dve nedelje dosao je glavni menadzer ovog regiona da mi se izvini jer su montirani zamajac, korpa i lamela bili loseg kvaliteta, tek treci montiran set nije proizvodio jezive zvukove....sad vozim auto i nema vise tih problema. Eto napadajte me kako sam namerno sad kupio neispravan auto x) i kako sam bez razloga nezadovoljan.

 

 

Nemoj da se ljutiš, ali ... realno, bacio si pare na taj auto. :) A diler je očigledno poslednja džukela koji te je "vozao" nedeljama da bi ti uradili popravku. Nadam se da više nećeš imati problema, ipak je to nov auto, a i sa novim se dešavaju sranja. 

Evo drugar u Nemačkoj kupio novu Fiestu ST 1.6 Turbo, ono...mali nadrkani autić od 182KS, spojler nazad, saćasta maska napred, enterijer full, sedišta... da ne dužim, nekih 50.000 km je sve prošlo bez problema, da bi mu naplatili 350 eura zamenu pločica, da bi se nakon svega mesec i po dana ispostavilo da su pločice falš i da su se pojele i sad eto mora da se menjaju i diskovi pošto su izgrebani. Osim toga, to nije bio jedini problem, desilo se da mu je propalo hidro kvačilo, pa mu je majstor ovde u BG-u to nabudžio i posle nije imao neki problem, a osim ovoga povremeno mu se tripuje elektronika, pogasi instrument tablu i električni servo, jer je neki kontakt oksidirao ili šta već. Terao je to u servis u Minhenu, vozali su ga i na kraju mu rekli da to nije ništa i da se javi ako otkaže. LOL! 

Edited by drfedja

Share this post


Link to post
Share on other sites

I ovde ti sa tim da te neko (čitaj ja jer sam jedini "tamo" ostavio komentar) napada?!

Izvinjavam se ako si se uvredio. Očigledno nezadovoljan svojom kupovinom od najnormalnije opaske praviš dramu.

Živ bio u zdravlju se navozao!

Poyy

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma marko nema problema tvoje sam pogresno protumacio a kolega mi napisa da ne dolazim :) sad cu namerno da dodjem da oderem 90konja dizela francuskog :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne mogu da verujem da ovo čitam.

Ti si magnet za skupe kvarove.

Makar je sada garancija tu.

Śto se tiče crte, to uvek može.

Evo mojih 80ks, nešto više.

Kladimo se u još jedan zamajac i kvačilo :D

Sent from my F3311 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Astra je vec na oglasima nedelju dana, nece docekati istek garancije kod mene x)

Onda cu da pazarim svabu dizela sa dsg menjacem da moze zena da tera x)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kako ne moze, vezan je kasko za auto nema veze vozac sa njim, ja pitao.

Planiram vec duze vreme da idem preko a sad se ukazuje prilika a i realno ne vredi vozati i kupovati nov auto u Srbiji, opet govorim iz mog iskustvu. Moze i neka zamena za autic do 5-6k evrica.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne moze kasko da se prenese.Nisu te obavestili dobro ili muljaju nesto.

Treba da se raskine polisa i vrate ti novac za preostali vremenski deo ako si platio odjednom.Ako placas mesecno,opet se raskida polisa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...