kAcA 0 Posted September 29, 2013 Da konačno predstavim Alfu Error 404 je zbog tablice, ništa više Alfa GT 1.9 JTDm 16V 150ksViše u slikama A sad malo GoPro: Spektakl: A morali smo je počastiti i specijalno dizajniranim gumama - GIUGIARO DESIGNToliko za početak Quote Share this post Link to post Share on other sites
Coo 1 Posted September 29, 2013 Daj mirišljavu so za pod nos. Ovo je novo auto što bi rekli. Koliko je prešla, a cenim da nije mnogo ili ga je vozio Stevo Žigon Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3058 Posted September 29, 2013 Pa kako not found kad si je našao? Odličan auto, a još i prelepo izgleda. Taman me je malo prošla opsesija sa GT kad ti kaćiš ovo U zdravlju da te služi i da se lepo navozaš sa Alficom Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djole_M 178 Posted September 29, 2013 Prelepa je ,sa srecom! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted September 29, 2013 (edited) Daj mirišljavu so za pod nos. Ovo je novo auto što bi rekli. Koliko je prešla, a cenim da nije mnogo ili ga je vozio Stevo Žigon I bukvalno je takva - nova Prešla je provjernih i redovno održavanih, čuvanih, maženih i paženih 186k Pa kako not found kad si je našao? Odličan auto, a još i prelepo izgleda. Taman me je malo prošla opsesija sa GT kad ti kaćiš ovo U zdravlju da te služi i da se lepo navozaš sa Alficom Našao je nakon dosta duge potrage Hvala Prelepa je ,sa srecom!Hvala puno! Edited September 29, 2013 by FIAT driver Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zhorz 104 Posted September 29, 2013 sve cestitke na lepotici!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Drndov 0 Posted September 29, 2013 Rećiću samo...UH Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted September 29, 2013 Svaka čast, odličnu mašinu si uzeo, odličan izbor Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gagy.GM 59 Posted September 29, 2013 odlicna nema sta Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted September 30, 2013 Hvala ljudi Pa kako not found kad si je našao? A sad je Fiat not found, moram i nick promijeniti haha Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted September 30, 2013 Lepe slike, jos lepsi auto Svaka cast! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Emx 0 Posted September 30, 2013 Novi član porodice, sve sam ti već rekao nek te služi! Quote Share this post Link to post Share on other sites
DusanCirkovic 0 Posted September 30, 2013 Uh lepo u zdravlju da je vozis Quote Share this post Link to post Share on other sites
EDO_SA 0 Posted September 30, 2013 Necu nista da govorim dok je ne provozam jedan krug Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 18926 Posted September 30, 2013 E, to je Zabar . Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 7979 Posted September 30, 2013 Kako bih je rado posedovao... Odlicna je, i pravi motor je u pod haubom. Neka je sa srecom!Ne svidja mi se jedino boja koze, eto cisto da ne mislis da ti je savrsena Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogisha 9 Posted September 30, 2013 Odličnaa. Probao sam jednu pre nego što sam kupio moju, ali mi je bila skupa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted October 1, 2013 Jaoooo lepote! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted October 1, 2013 (edited) Hvala! Planovi:- parking senzori- retrovizori u sivu boju (mozda, jos se premisljam) Edited October 1, 2013 by FIAT driver Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogisha 9 Posted October 1, 2013 Čeljusti u crveno, da se slaže sa enterijerom! Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3058 Posted October 1, 2013 Slažem se za čeljusti, baš mi legle fino Parking senzore imaš i za 10ak evra crne,a ja retrovizore ne bih dirao, mada vidi sam, mogu i lepo da ispadnu ako se uklopi boja dobro sa felnama Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted October 2, 2013 ^^ Zaboravio sam, naravno da sam i na klijesta mislio. Crvena i to je to Quote Share this post Link to post Share on other sites
genca 2 Posted October 2, 2013 Fiatista kad pobesni postaje Alfista.... Prelepa je.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
springboy 0 Posted October 3, 2013 Ništa ti to ne valja, grozna je. Najbolje bi bilo da je nekome pokloniš, recimo meni. Quote Share this post Link to post Share on other sites