Jump to content
FAS Goran

Emx

Members
  • Content Count

    64
  • Joined

  • Last visited

About Emx

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Location
    Sarajevo

Previous Fields

  • Garage
    Stilo 1.9 JTD
  1. Paše li na Stila 1.9 JTD fiksni zamajac sa 2.4 TD Marea?
  2. Eh to mi nije naumpalo...da li je moguce da je letva jer auto drzi pravac, prije mjesec uradjena spura, volan stoji 100% pravo?
  3. Sumnjam, dvije prednje sam uzeo pred zimu, ali pogledacu. Da li ima jos nesto? Ovaj problem je vjerovatno bio i prije, ali se nije cuo sve dok nisam ostale stvari sredio. Sada je prelazak preko osrednjih rupa ok, prigusen, ali opet nesto klima - krcka. Nisam bas upoznat sta bi jos trebao pogledati tako da se nadam da je jos vas (uspjesno) rijesilo ovaj problem
  4. Poz, imam jedan problem koji nikako ne mogu da rijesim. Imam Stila 2 vrata u top stanju, zamjenio sam i zadnje selene i prednje lafete, i stabilizatore, i nosac motora lijevi, auto je skoro pa necujno - osim sto se nesto u prednjem dijelu cuje preko neravnina - kao da se nesto klima, takav je zvuk. Da li ima jos nesto sto bi trebao da pogledam a da je karakteristicno za Stila?
  5. Iskreno, zamjena osvjetljenja je bila jedna od prvih stvari koje sam uradio kad sam kupio Stila, ona naradnazsta standardna mi je bila previse dosadna. Plava je super sa bijelim tipkama na playeru i klimi. Mada bi mogla i bijela, sve je to lako rijesiti
  6. Odlican motor, ali kaseta i manuelna klima kvare dojam. Sa srecom i da te dugo sluzi
  7. Hvala Inace, u mom vlasnistvu je ovaj Stilo vec 6 mjeseci, za kojih je presao 25.000 kilometara. Najveca brzina po satu 230 km/h. Najmanja potrosnja 4.3. Za kraj godine, da zakljucim, sve za 5, ja prezadovoljan P.S. Cupra lip:
  8. Finaliziran izduv - skinuta karambolka, upasovane rore, ne vire, podignute su dovoljno. Jutros uradjeno profesionalno poliranje auta
  9. Nisam pošto mi je daleko najbliži dyno, ali otići ću čim prije jer i mene interesuje. Ide stvarno dobro, pogotovo što je sve ostalo u super stanju, i što se radilo redom (sklonjeni lonci, stavljen KN...).
  10. Sasvim zadovoljan, 140hp, radjeno kod Safe Chip-a. Potrosnja do Beca i nazad 6.0, sa konstantnom voznjom 140+. Sa chipom je presao nekih 3000km, bez ijednog problema. Moje preporuke
  11. Hvala Stize zimska sezona pa sam jucer uz pomoc par prijatelja spremio felge. U pitanju su aluminijske 15" sa Alfe (145 ili GTV), bile su sive u solidnom stanju, a nakon pripreme, ciscenja i smirglanja koje se oteglo citav dan, ofarbane u mat crnu.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...