kAcA 0 Posted July 8, 2014 Mini meet i slikanje za jedan event Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 4 Posted July 8, 2014 Daj jos koju sa ovom u stiklama Quote Share this post Link to post Share on other sites
DinoG 7 Posted July 8, 2014 Ovu astru bertone sam vidio uzivo i auto je odlican, ali ipak, alfa je alfa Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted July 10, 2014 Evo još jedne "sa štiklama" Dok dobijem još slika pa ću staviti Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 4 Posted July 10, 2014 Slika je stvarno ooodlicna 2 lepotice Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted July 27, 2014 Ocistio sam ljepljivu gumu sa rukohvata... Sad su glatke i lijepe na dodir. Mozda ih presvucem u kozuOd problema, pukla mi rucka na suvozacevom pretincu - mojom greskom al ajd. Gledam sad kako da zalijepim i pricvrstim.Danas je uhvatio pljusak i jak vjetar: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogisha 9 Posted July 27, 2014 Isto kao i kod nas, pljusak i vetar. Katastrofa, kao da će smak sveta uskoro. Presvuci ih u crnu kožu sa crvenim koncem, siguran sam da bi izgledalo odlično. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted July 27, 2014 I mislio sam na taj nacin uraditi, nije skupo a super ce izgledati Nego, sta da radim za kasetu i njenu rucku? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogisha 9 Posted July 27, 2014 Jel tebi ta ručka na kaseti kao hromirana plastika? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sava 92 Posted July 27, 2014 Na vrlo maloj tacki ona drzi tako da lepak nece puno pomoci, najbolje je zameniti mehanizam ili jos lakse ceo poklopac kasete.. Lepak ce drzati neko vreme, ali ne zadugo.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted July 27, 2014 Cime si skidao lepljivu gumu? Ako se ne varam Podvarak je presvlacio rukohvate kozom, ima na njegovoj temi Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted July 27, 2014 (edited) Da Bogisha, chromirana plastika...A vidio sam i ja da je na veoma malom mjestu pa sumnjam da ljepilo pomaze. Koliko sam skontao, sam mehanizam ne postoji i ne moze se uzeti. Sve ide full sa citavom kasetom@beli_punto SMAC koji sam koristio i na Stilu... Otapa je i onda se samo predje krpom Edited July 27, 2014 by FIAT driver Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sava 92 Posted July 27, 2014 Ja sam na jednoj alfi menjao celu kasetu, jedino bi morao da nadjes u istoj boji kod tebe, postoje razne varijante i nijanse.. Sta mu dodje SMAC? ja sam alkoholom trljao kao nenormalan i opet nisam uspeo sve.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted July 27, 2014 SMAC je neko sredstvo za ciscenje kuhinje i pecnice cini mi se... Ja ga kupio u Mercatoru. Ima sve u temi "Stilo - lepljiv enterijer" ovdje na forumu.Uglavnom nasprica se, ostavi malo i onda brise krpom Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted July 27, 2014 Savo, da se vise vozis sa devojkama znao bi sta je smac Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted July 28, 2014 Hahahah i to sto kazes Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sava 92 Posted July 28, 2014 Savo, da se vise vozis sa devojkama znao bi sta je smac hahah, na kilometar se prepoznajem Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted August 11, 2014 Alfa na odmoru prešla nešto više od 800km bez problema. Ustvari, crkla je samo zadnja pozicija, vjerovatno od temperature Nakon puta, dobila detaljno čišćenje unutra i vani, kao i podno pranje i voskiranje: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rile_bg 353 Posted August 11, 2014 kako sme da ima problema extra auto Quote Share this post Link to post Share on other sites
statichawk 72 Posted August 11, 2014 Stvarno, extra ti je auto !! Gledao sam i ja tu Alfu i Breru , pa i 159, sve su lepe, mislim da nemaju konkurenciju u dizajnu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted September 9, 2014 Kapice ventila i privjesak Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted September 9, 2014 Extra! Ja stavio samo Fiatove kod mene i jednu mi skinuli daj Boze da ti nemas tu muku. Bas mi krivo a jos ih dobio bio na poklon! Quote Share this post Link to post Share on other sites
DinoG 7 Posted September 9, 2014 Meni su jedno 2,3 para ukrali. Nijedan par nije izdrzao duze od 2 tjedna, ali bar sam ocu dao isti taki privjesak samo Fiat i jos ga ima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted September 9, 2014 Meni traju vec tri meseca a zadnjih mesec dana sam sa tri komada Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3058 Posted September 9, 2014 (edited) Meni su hromirani čepovi trajali cele 2 nedelje. Kupio sam ih opet(dosta lošije), ali još nisam montirao, sad već ni ne znam gde su Na kraju sam ofarbao kapice ventila u sivo. Ne upada u oči kao crne kapice, a nisu ni materijal za krađu. Edited September 9, 2014 by igor0511 Quote Share this post Link to post Share on other sites