kAcA 0 Posted January 23, 2014 Hahah specijalna, krompiruša sa kajmakom Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 13452 Posted January 23, 2014 Jao, zavidim vam, od kako sam ih jeo po Sarajevu (raznorazne) na ovo sto prodaju kod nas gledam kao gomilu kora .Ne secam se kad sam ih ovde kupio. Bez zezanja sad, sjajni radovi, Morimoto je extra stvarcica. Bas im je pala cena, dosta ljudi ih ugradjuje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted January 23, 2014 Bez pite ništa Morimoto je odlična investicija Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 4 Posted January 23, 2014 Auto je bomba!Zasluzuje upravo takav tretman kakav joj ti pruzas Obraduj nas sa jos nekim snimkom iz voznje,sad mozes npr "night drive mod" Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 30 Posted January 23, 2014 Ekstra je ispalo, svaka čast Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogisha 9 Posted January 23, 2014 Mačka i po! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 13452 Posted January 23, 2014 Niko sem mene ne komentarise pitu ?Ljudi, znate li sta propustate ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted January 23, 2014 (edited) Hvala ljudi! Da ne bude da je samo zbog šminke, evo i sigurnosne strane ugradnje projektora Niko sem mene ne komentarise pitu ?Ljudi, znate li sta propustate ? Ivane niko te ne razumije... Još ovo specijalna kombinacija, nije standardna pita Edited January 23, 2014 by FIAT driver Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 13452 Posted January 24, 2014 (edited) Kad probaju, Boze zdravlja, pa ce shvatiti... Tu tvoju kombinaciju, nazalost, nisam imao prilike da testiram.Inace, ja sam dugo mislio da kod nas prodaju pite i burek . Sve dok nisam kod vas probao one "burecke" (kako ih vec zovete) sa prelivom. Jao, majko moja, ogladnim i kad samo pomislim... Da se vratimo na pite, ovaj Alfu... Razlika je naravno evidentna, prisloni Alficu i uz neki zid kad budes dokon pa uslikaj i cutoff ako si ih ustelovao.. Mene odusevljava kako daje sirok snop. Za ostriju voznju po krivinama dusu dalo, fabricki farovi su po tom pitanju uglavnom blagi uzas. Edited January 24, 2014 by Ivan Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted March 2, 2014 Mirisi po narudzbi, cuore sportivo: Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted May 13, 2014 Dugo me nije bilo ovdje Od zadnjeg javljanja je radjeno dosta:- Ofarbana klijesta u crvenu boju- Nabavljenje nove felge za ljetni set- Poklopci retrovizora ofarbani u sivu sa mnooogo kristala ala. Blackline fazon Bili smo i na skupu u Banja Luci Vrijeme Alfe na stazi je 1.45 i ako se dobro sjecam to je neko peto mjesto. S obzirom na masine i monstrume na stazi i suvozaca od 120kg ja sam prezadovoljan Suvozac je dobio medalju - najjaci Alfista!Par slika: Najjači Alfista lijevo i moja malenkost desno Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 1977 Posted May 13, 2014 Uh kako je lepa. Pravi momački auto Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 30 Posted May 23, 2014 Dolaziš li nam na skup? Odlična je Alfa, nemam reči Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted May 24, 2014 Tesko. Mislim da me nema ove godine... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 20 Posted June 15, 2014 Pun pogodak!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted June 15, 2014 Hvala druže! Objavim sliku i padne forum Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted June 15, 2014 Ubica Hvala! Od pocetka sam njih tražio i eto, BOOM haha Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 20 Posted June 15, 2014 Ubicanevinog lica!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sava 92 Posted June 15, 2014 Svaka cast za felne, ove i 18" sa QV modela su mi najlepse felne definitivno. Reci mi koliko ima razlike izmedu ovih i 17" sto se tice rupa, ponasanja i udobnosti? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted June 16, 2014 Razlika je minimalna, stvarno ne osjetim nešto puno...Kod mene su i prošle 17" bile 8j sa 225-45 gumama. Ove su sada 225-40 Quote Share this post Link to post Share on other sites