milos66 39 Posted October 6, 2014 mnogoooo lepaaaa Quote Share this post Link to post Share on other sites
genca 2 Posted October 9, 2014 Belissimaaaa... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted October 20, 2014 Okupana uživa u lijepom vremenu Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted December 11, 2014 I dalje se vozimo i uzivamo. Evo slika s zadnjeg putovanja: Duzimo maksimalno sa promjenom felgi i guma, mal mi zimski set a navikao sam na 18"... Ipak, morat cemo sad za vikend, vec se lomi vrijeme Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 18925 Posted December 11, 2014 Ma gde se lomi, najavljuju toplije za iduce 2 sedmice i kod vas (ovde za vikend i 12-15C).Bio sam pre neku nedelju opet poslom - prolece, ni u Sarajevu zima vise nije sto je davno bila . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ena 0 Posted December 12, 2014 Ivance, ne bih se slozila s tobom, ovih dana je prava zima, dodji pa ces vidjeti Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted December 12, 2014 Ovih dana je bas zima ali danas prelijepo a najavljuju da ce i ostati tako... Ne znam sta da radim hahaEna vidjam bicolore Deltu na Grbavici, jeste to vi? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ena 0 Posted December 12, 2014 Danas je super, i toplo je za razliku od prošlih dana. Eh sad, što se pitanja tiče, ja sam stalno na relaciji Verona - Sarajevo s obzirom da dio posla obavljam tamo. Tako da, Delta s Grbavice nije moja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 18925 Posted December 12, 2014 (edited) Ivance, ne bih se slozila s tobom, ovih dana je prava zima, dodji pa ces vidjeti Tvoj poziv je lep povod , u odnosu na to sto me sa silnim poslom jos malo preselise iz BG kod vas . @FIAT driverTaman da iskoristim priliku da pitam kad pominjes zamenu tockova... Je li kod vas isto kao kod nas - da smes u zimskom periodu da vozis sa letnjim gumama, ako na putu nema snega, leda ili poledice?Ili su zimske gume obavezne u zimskom periodu od-do (pretpostavljam da ne cim jos vozis na letnjim)? Svi sluzbeni su mi sa zimskim gumama, tako da nemam brige, cisto me ovako zanima? Edited December 12, 2014 by Ivan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marko Topola 71 Posted December 12, 2014 Eee Ivance, Ivance... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 18925 Posted December 12, 2014 Sta je Mare, da pitam Enu a ne FIAT drivera, za zimske gume u BiH ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ena 0 Posted December 12, 2014 Ivance, Mare i ostali, u BiH je obavezno koristenje i posjedovanje zimske opreme u periodu od 15.11. do 15.04. bez obzira na vremenske uvjete. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marko Topola 71 Posted December 12, 2014 Sta je Mare, da pitam Enu a ne FIAT drivera, za zimske gume u BiH ?Da, da Kad ce predstavljanje Delte? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ena 0 Posted December 12, 2014 Uskoro, obecavam Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted December 12, 2014 Ivance, ne bih se slozila s tobom, ovih dana je prava zima, dodji pa ces vidjeti Tvoj poziv je lep povod , u odnosu na to sto me sa silnim poslom jos malo preselise iz BG kod vas .@FIAT driverTaman da iskoristim priliku da pitam kad pominjes zamenu tockova... Je li kod vas isto kao kod nas - da smes u zimskom periodu da vozis sa letnjim gumama, ako na putu nema snega, leda ili poledice?Ili su zimske gume obavezne u zimskom periodu od-do (pretpostavljam da ne cim jos vozis na letnjim)? Svi sluzbeni su mi sa zimskim gumama, tako da nemam brige, cisto me ovako zanima?Obavezno je posjedovanje zimske opreme u periodu od sredine novembra do sredine aprila. Ali, pod zimskom opremom po Zakonu prolaze i ljetne gume iznad 4mm sa lancima u gepeku Tako da zimske gume fakticki ne moras imati, sve dok imas lance u gepeku i ljetne iznad 4mm Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted December 23, 2014 Za vikend smo bili vrijedni! - promijenjeni seleni na gornjim lafetama- dodatno podmazivanje selena prije ugradnje- riješen termostat- Stavljen zimski set felgi i guma, šarafi i gumene patosnice Lafete su originalni TRW - al čudno nigdje nema TRW logo samo Fiat/Alfa... Majstor je zbog toga preporučio da je bolje samo promijeniti selene umjesto uzimati neke aftermarket lafete koje nit su podmazane kako treba niti će dugo trajati. Rezultat:- nema više škripe kad je hladno- puno ljepša i bolja reakcija na volanu- temperatura zakucana na 90*C Spremni smo za zimu! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 18925 Posted December 25, 2014 Kakva je ovo JTDm lampa na trecoj slici ?Pametno za gume, a i termos. Vidim ovih dana koliko sam poslom po Sarajevu - cim padne mrak vec ima dosta leda po manje prometnim ulicama, plus konfiguracija terena sa dosta nagiba, zna da bude zaje*ano...Nego, kacih i na nasoj temi o ceni goriva, vi se bre vozite dzabaka : Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted December 25, 2014 Haha pa to simbolizira da je JTDm "k'o lampa" - što kod nas kažu U ovom servisu je sve brendirano - lampa, dizalica... Sto je Selenia Da da, pale su cijene pofino Najjeftiniji dizel u Sarajevu je trenutno na Gazpromu 1.81KM a u Bijeljini i na sjeveru su cijene oko 1.60KM Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted February 2, 2015 Nisam odavno pisao, pa evo jedna zimska Quote Share this post Link to post Share on other sites
genca 2 Posted February 2, 2015 Odlicna slika,a tek alfa.I ove 15'ne deluju uopste malo Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted February 3, 2015 Ma nisu za nju al eto... Dobro se ponasaju na snijegu Quote Share this post Link to post Share on other sites
kAcA 0 Posted February 15, 2015 Bio rodjendan neki dan, torta...A i prije poskupljenja da natocimo Quote Share this post Link to post Share on other sites