Axic 21598 Posted November 4, 2014 Ma sta im fali Milutnac. Svakog dana vidjam na ulicama nove BMW trojke, petice i ostale nove masine sa crnim celicnim felnama pa ih boli uvo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dante Bg 4 Posted November 4, 2014 Ma on to namerno,da zavara protivnike.Kad vide celicare pomisle 1.2 8v a ono Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vule 862 Posted November 4, 2014 Savršeno, ne bi ja tu ni vraćao alu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dezurni 399 Posted November 4, 2014 Samo fale distanci. Na slikama se i ne primećuje toliko. Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted November 4, 2014 Trebao si ih u neku drečavu boju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dezurni 399 Posted November 4, 2014 Npr, tirkiz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6065 Posted November 5, 2014 Ako nista, bar su felne sredjene pa lepo izgleda...Samo bi ti preporucio da sa delfina predjes na onu novu Ehrle perionicu prema Veterniku, preko puta Avie... Mnogo bolje pranje + traje duze zeton. Jedino sto je perionica malo daljeDa, da, cuo sam da je dosta bolje pranje tamo, nego mi ispao onaj ljubicanstveni zeton (zamenis za 5 obicnih) tamo kod Merkura, pa dok potrosim to a zao mi kad vidim da ljudi unistavaju zimske gume (a imaju letnje) na +15C Nece bre Rile nista da im bude, a i cuvam letnje. Na terasi su f1, sad za vikend pranje, mazanje, poliranje felni nekom pastom... Ma on to namerno,da zavara protivnike.Kad vide celicare pomisle 1.2 8v a ono Bukvalno 200 metara kako sam izasao od vulkanizera imale su celicare vatreno krstenje...naletim na Gorana Apica (znaju ga neki sa stilo FB grupe i 201 i 402 drag-ova)...dobro sam se drzao neko vreme Savršeno, ne bi ja tu ni vraćao alu Imas li jos uvek one 14-ice sa onim finim gumama? da stavim napred i da klocne dole, pa da izgleda najborbenije! Samo fale distanci. Na slikama se i ne primećuje toliko. Vracar tuning. 12 srafova duzih za 10mm. Spremi garazu. Ja cu pivo. Rodjendan mi je u februaru, poklone primam ranije. Trebao si ih u neku drečavu boju Hteo sam stvarno u tirkiz, radio i u photoshop-u par varijanti boja, ali odustao, mislim da ima smisla na nekim lepim felnama, npr. kao one Skorine narandzaste, ali na ovim ruznim felnama, mislim da nista ne pomaze, pa reko` ajd crna neutralna i dovidjenja! I sad mi ok ovako, prihvatljivo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dezurni 399 Posted November 5, 2014 Mićo, rekao je da si mu prodao ružne felne. Hm... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6065 Posted November 5, 2014 Ruzno ti to tvoje vozilo na avataru!A ruzne su da ih j... nema im pomoci...sta da im radim! Quote Share this post Link to post Share on other sites
vagenovac 4754 Posted November 5, 2014 Jel apic jos nesto radio? Nisam bio do miseluka skoro.P.s. da li si se probao sa "novim" kadetom od huse, ide mnogo bolje od starog. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dezurni 399 Posted November 5, 2014 Ofarbaj u tirkiz, biće lepše Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8104 Posted November 5, 2014 Ima pomoci!!!! Turi radkapneee Quote Share this post Link to post Share on other sites
rkoma1986 1204 Posted November 5, 2014 Ja sam mislio da je taj ljubicasti zeton samo mit Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6065 Posted November 5, 2014 (edited) Nije veruj mi...video sam ga svojim ocima! @nagovarivaci - nista od toga! Konacan odgovor @vagenovac - nema Apic vise sta da radi zavrsio je sve sto je mogao...kad je na kraju morao onaj aqua myst za hladjenje izduvne da pravi - sta onda reci...Nisam se probavao sa Husom odavno...mimoidjemo se uvek nekako, mada stvarno dugo nisam gore isao Edited November 5, 2014 by milutin-NS Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vule 862 Posted November 5, 2014 Apić je tek počeo da radi, ima tu još kol'ko oćeš, samo treba novaca Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6065 Posted November 5, 2014 Kaze da je zavrsio, mada je tako govorio i pre godinu dana... Quote Share this post Link to post Share on other sites
vagenovac 4754 Posted November 5, 2014 Meni je i govorio da je 8v i da nije cipovan Zadnji put kad sam ga video rekao je da je uzeo neki ic iz madjarske i da hoce da uglavi turbo od 3.0tdi cini mi se.Ne znam da li je imao taj aqua mist zadnji put kad smo se peglali, ali smo uvek bili tu negde, par puta on mene dobio, par puta ja njega, ko uhvati bolji start, posle se isto drzimo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6065 Posted November 5, 2014 Ne znam kad ste se peglali poslednji put...ali ovo sto je pravio u poslednjih recimo dva meseca - azdaja... Quote Share this post Link to post Share on other sites
vagenovac 4754 Posted November 5, 2014 Pa na leto, jul avgust recimo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6065 Posted November 5, 2014 Malo posle toga je ja mislim i poceo da radi (ponovo) Quote Share this post Link to post Share on other sites
vagenovac 4754 Posted November 5, 2014 Sta je uradio jel znas? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vule 862 Posted November 5, 2014 2256 turbo, FMIC i konstantno dorađivanje mape... Koliko sam ja upućen A tu tek što ima da se radi, naopako Ali treba vremena, novaca, sa JTD nema kraja, kad jednom kreneš, uvek može još Quote Share this post Link to post Share on other sites
genca 2 Posted November 5, 2014 Jel ovo bivsi Dejanov stilo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
vagenovac 4754 Posted November 5, 2014 Nije bas tako, neki limit je 250-270ks, mislim da niko nije napravio vise, ipak 1.9 treba da zavrti te turbine od 3.0 motora, bude lenj do 3000rpm. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vule 862 Posted November 5, 2014 (edited) Ne, Dejanov je bio 8V... Nije bas tako, neki limit je 250-270ks Malo li je? Edited November 5, 2014 by Vule Quote Share this post Link to post Share on other sites