FantomX 5 Posted October 4, 2011 Skidaj odma', a ni ova crna ti se nije nesto proslavila, ko da si cetkom za krecenje farbao Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusman 0 Posted October 4, 2011 Ma ovo kuciste filtera je farbano vise puta do sada dok sam ga smirglao skinio sam vise slojeva raznih boja a slike sam i postavio da vidim da li se svidja vecini ako se ne dopada vecini znaci nije kako treba ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zoranic MNE 0 Posted October 28, 2011 (edited) Bicu iskren Jes da nisam nikad uzivo vidjeo ovo auto ali jedno znam,ovaj Punto je iz daljine prelijep a iz bliza prenakicen Prvo bih makao ove retovizore,obrvice i spojler,plastika oko DVD a je previse hrapava,a i da nije ova boja joj ne stoji,ta plastika treba u mat crnu da ide poklopac motora mi se ne svidja,jer djeluje djecije tako,to bi ofarbao u cistu crnu boju bez kicenja,samo bi te fabricke natpise istakao ali uredno i naravno ono sto savjetujem vecini Punto driver-a je crni krov,crni krov daje poseban i skuplji izgled Puntu,pa sam s takvim krovom i ja prezadovoljan imas lijepih ideja,tu moram da te pohvalim,ali si isto malo vise slobodan,ipak je to auto i ne ide da se rucno pise po njemu i da se kiti ali ponavljam,imas ideje ali ih previse brzo i bez razmisljanja sprovodis negoo,koja ti je ovo folija na stakla??? dobra je,ispalo je extra,koja je marka folije??? Edited October 28, 2011 by Zoranic MNE Quote Share this post Link to post Share on other sites
oktopod 363 Posted October 29, 2011 Gde si nabavio ove krive cevi za filter vazduha? Quote Share this post Link to post Share on other sites
nikola.dobri 0 Posted October 30, 2011 meni se svidjaju ti retrovizori na autu super mu stoje samo sto bi u tom slucaju kao sto su retrovizori sa migavcem zatvorio postojece u krilima...sto se tice motornog prostora kao sto kazu kolege moglo je mnoooogo pedantnije da se uradi znaci polako i nemoj da zuris...skini te plastike ako treba izgituj neravnine dovedi u stanje da bude kao staklo pa tek onda farbanje(crna ili u boju auta). skuvas lepo jednu golemu kafu,kupis oko dve guarane i udri po smirglanju...i ako vec zelis da imas natpis na poklopcu kupi originalan ili neka ti neko izradi od aluminijuma to bi bila dobitna kombinacija.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dule 021 685 Posted November 3, 2011 Po meni skidaj to kuciste vazduha kad vec imas pecurku.Ja na njemu bas nisam hto da diram nista jer sam ga takvog i uzeo a bio mi je bas skladan.Evo ti kako je u mom drugom Puntu izgledao motorni prostor i videces da i nije tako lose kako si mislio.Plus sto je kod mene bila i rasveta oko motora pa kad otvoris haubu sve je svetlelo crveno a nocu je bio shok za gledaoce kako je dobro izgledalo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusman 0 Posted November 10, 2011 Evo da se javim posle pauze. Skinuti natpisi i pecurka (sada je sve lepo crno ) sto se tice spojlera i retrovizora ostaju na autu jer ponavljam bez tih detalja punto bi izgledao kao i svaki drugi. Planiram da odradim crni krov i mozda haubu, okvir DVD-a je napokon odradjen i uskoro ce biti slika. Sto se tice folija na staklima prednja stakla sam radio ja i ne znam tacno koja je marka folije znam samo da je rolna 3m sa 50cm 300 dinara a za zadnja ne znam bila je na autu kada sam ga kupio (mozda zna Dule). Dogovorio sam se sa majstorom da za pocetak skinemo katalizator a do kraja zime bi trebala da legne i neka pletena izduvna grana 4-2-1 . p.s. kuciste filtera je skoro vraceno na auto tj. celo leto je bila samo pecurka koja mu je u kompletu sa auspuhom davala extra zvuk A evo i par slicica od pre neko vece. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nikola.dobri 0 Posted November 11, 2011 daj slike motornog prostora...a za retrovizore i bilo sta drugo na autu ako si ti zadovoljan i uzivas u tome onda samo napred...najbitnije da tebe to ispunjava.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusman 0 Posted December 3, 2011 Resio sam da malo osvezim enterijer u autu, za pocetak se presvlace tapaciri belom eko kozom a kasnije i sedista, danas je majstor poceo da radi nadam se da ce u ponedeljak zavrsiti i u utorak-sredu montaza evo nekoliko slicica zao mi je sto nisu bas najboljeg kvaliteta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted December 3, 2011 odličan poduhvat, to planiram i ja na svom da odradim na proleće! znaš li otprilike koliko će okvirno da te košta to? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusman 0 Posted December 4, 2011 Drago mi je da vam se svidja @SikterBreEko kozu sam platio 1000 din 2m sa 1,40m, lepak wurth uni extra 650g 3300 din i ostaje mi da platim majstora po zavrsenom poslu. naravno recicu vam koliko me je sve izaslo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusman 0 Posted December 6, 2011 Zavrseni tapaciri majstor mi je uzeo 1000 din za sva 4. Za sada namontiran samo jedan i evo kako izgleda a evo slika kako izdleda zadnji tapacir obucen u belu kozu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusman 0 Posted December 8, 2011 Maska dvs-a i naslon za ruku takodje obuceni u belo, zadnji tapaciri jos nisu namontirani za njih cekam nove zabice pa tek onda montaza. Ostaje da se sive plastike ofarbaju u belo i mozda donji deo instrument table presvuce kozom ili nalepi bela karbon folija (jos se dvoumim) a sedista ce malo da sacekaju Quote Share this post Link to post Share on other sites
saleTIPO 3 Posted December 8, 2011 Nekako mi se ova poslednja slika bas ne svidja. Nije bas uradjeno kako treba. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fanateek 0 Posted December 8, 2011 i ja mislim da ne izgleda kako treba, probaj te ivice nekako da utegnes, ali mislim da sama geometrija tog adaptera nije kako treba i vidi da napravis bolji. a ovako iskreno bez da se ljutis ja bih taj dvd izbacio, vratio ventilaciju i stavio bih neki ok player ili jos bolje nesto ovako Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusman 0 Posted December 8, 2011 Vidim da nije kako treba i naravno da ce ponovo biti presvucena,. Bilo je sve utegnuto ali sam bez probe pomislio da nece moci da se vrati i isekao visak koze koji je bio sa zadnje strane a posle je bilo kasno. :wallbash: @cvele Naravno da nema ljutnje ali ventilacija se nije koristila ni dok je tu bila (koristi se samo za soferku i noge) a DVD mi sluzi da ostali u autu budu mirni Ostao sam duzan slike kucista filtera Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fanateek 0 Posted December 8, 2011 @cvele Naravno da nema ljutnje ali ventilacija se nije koristila ni dok je tu bila (koristi se samo za soferku i noge) a DVD mi sluzi da ostali u autu budu mirni e razumem te, pogotovu to za mir u kolima, onda samo malo to utegni i bice ok Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikolicaca 0 Posted December 9, 2011 Dopada mi se puntic.. samo regulisi ovo oko dvd-a i bomba je .. a mene interesuje koje sirine su ti gume i jel si morao da stavljas neki distancer, ja sad muku mucim oko toga uzeo sam neke 15ice felne, gume 195/50.. mogao bi i moje predstavljanje da pogledas i kazes mi da li si imao taj problem.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusman 0 Posted December 10, 2011 (edited) Ponovo presvucena maska DVD-a i mislim da je sada dosta bolje @Nikolicaca drago mi je da ti se dopada auto, gume su napred 205 40 r16 a pozadi 215 40 r16, ume da zakaci pozadi u rub na neravnom putu ili kada je opterecen zadnji kraj. Imao sam pozadi distancere od 5mm ali sam ih skinuo kada sam dobose zamenio diskovima, i jos da dodam da su mi felne 7,5J. Edited December 10, 2011 by Dusm4n Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikolicaca 0 Posted December 10, 2011 dadada ovo je vec bolje, samo jedna neravnina se vidi, mozda bi o boji mogao da razmislis.. jeste da se slaze sa bojom koze na vratima ali mislim da je tebi bitnija tu siva boja plastike alii sve u svemu korektno odradjeno .. ne vidim razlog zasto bi meni kacilo kad je tvoja sira guma, znaci nije problem u tome.. resicu problem ovih dana Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusman 0 Posted December 10, 2011 (edited) Resicu i tu neravninu, a plastike se farbaju u belo ovo sivo mi je dosadilo stvarno ne znam razlog zbog kog ti kaci pogotovo unutrasnja strana gume probaj to da resis distancerom od 5mm. Imaju li tvoje felne distancere na sebi posto moje imaju cini mi se 1cm nisam siguran. ako treba skinucu jednu felnu pa cu slikati, ali ne mogu pre ponedeljka. Edited December 10, 2011 by Dusm4n Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted December 10, 2011 Po meni nikako ova bela,ni na vratima ni na centralnoj konzoli,na konzoli si trebao Dovlu da pitas za savet da vidis kako je decko uradio!Ono treba uraditi da bude ili perfektno ili nikako,i karbon sivom folijom da se presvuce ,kao sto je sredisnji deo konzole! Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted December 11, 2011 ^Da, maska dvd-a definitivno u istu boju kao i konzola. Ili sve u belo ili sve u sivo, ovako mi bas nekako strci mnogo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusman 0 Posted December 11, 2011 Naravno da ce sve ici u belo, pa kada mi bude dosadilo menjam boju enterijera Quote Share this post Link to post Share on other sites