MilanLaki 0 Posted February 15, 2011 nemoj nova, uzmi polovna koja su cela. za stotku si mogao da uzmes i haubu i oba krila na nekom otpadu. Ko zna mozda i boju potrefis Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusman 0 Posted February 15, 2011 Boju nikako ne mogu da pogodim jer je auto prefarban i ovo nije njegova originalna boja tj. ova je malo svetlija od originalne i podseca na audi rs blue. A za krila si u pravu nova su kopije originala i napravljena su od mnogo loseg i tankog lima (imao je majstor koji mi radi auto novo desno krilo od punta(radi jos jednog) mnogo je lakse od mog originalnog). U svakom slucaju hvala za savet :thumbsup: . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dule 021 693 Posted February 22, 2011 Jesi razmisljao da izbacis znak sa haube? Znas da je na onom mom plavom to bilo odradjeno i izgledao je mnogo bolje. Hauba je i tako bila u narandzinoj kori tako da ce sad mnogo lepse izgledati.Samo da ti farbar sve to lepo i kvalitetno ofarba. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dejan_Zr 0 Posted February 22, 2011 Obavezno skidaj znak kao shto Dule kazhe,auto ce bash izgledati sportski i predrkano! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusman 0 Posted February 22, 2011 Razmisljao sam o kidanju znaka ali sam se predomislio i resio da umesto fiatovog znaka stavim Abarth znak, mislim da ce biti perverzija. Quote Share this post Link to post Share on other sites
saleTIPO 3 Posted February 22, 2011 Po meni skroz OK Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane_pop 0 Posted February 27, 2011 Steta matori, bas mi je zao. Vrh puto, mnogo lepo izgleda. Nadam se da ces ga ubrzo srediti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusman 0 Posted February 27, 2011 Bice uskoro sredjen, inace poto vidim da si iz Kosovske Mitrovice auto je trenutno u Zvecanu kod majstora Juge ako si cuo za njega. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane_pop 0 Posted February 27, 2011 Nisam cuo, ali mislim da znam ko je . Pitacu sutra druga za tog majstora Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusman 0 Posted March 3, 2011 (edited) Sutra se nastavljaju radovi na kolima . Nagovorili ste me, znak sa haube se skida i kao sto Dejan rece izgledace predrkano Edited March 3, 2011 by Dusm4n Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusman 0 Posted March 7, 2011 Napokon se radovi privode kraju stavljen spric kit, veceras stize farba pa sutra boze zdravlje farbanje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aleksandar 013 0 Posted March 15, 2011 Boze zdravlja pa za koji dan slike gotovog auta!!! Video sam kod tebe zadnje gume,lepo izgleda..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusman 0 Posted March 15, 2011 Stigao je auto nego cekam da ga malo operem pa da postavim slike nadam se ca ce biti u toku dana, ali nazalost sa zimskim gumama Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusman 0 Posted March 16, 2011 I napokon radovi na autu su se priveli kraju poslusao sam vase savete i skinuo znak sa haube i mogu vam reci da ne izgleda lose , evo i slika (sa malim zakasnjenjem) Skinut znak Stavljen spric kit i zasticena stakla i delovi koji se ne farbaju.Pocelo farbanje :thumbsup: Plava mat boja, mogu vam reci da nije losa Prelakirani delovi. I auto je napokon sastavljen.Sada je ponovo nasminkan Na zalost nemam slike branika i pragova dok su farbani. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aleksandar 013 0 Posted March 16, 2011 Lepo izgleda bez znaka. Samo skini ove retrovizore.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dejan_Zr 0 Posted March 16, 2011 Drago mi je da si nas poslushao i skinuo znak! Prelep je! Quote Share this post Link to post Share on other sites
zaki 0 Posted March 16, 2011 Super prevoz, ekstra izgleda, ja bih jedino retrovizore promenio Quote Share this post Link to post Share on other sites
bglion 401 Posted March 16, 2011 A majstor gleda slagalicu i farba Quote Share this post Link to post Share on other sites
saleTIPO 3 Posted March 16, 2011 A majstor gleda slagalicu i farba Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusman 0 Posted March 16, 2011 Pa da slagalica se ne propusta , retrovizori svetle kada se upali pozicija a rade i kao migavci i uzivo exra izgledaju, evo jedne slicice gde su ukljuceni svi migavci (jedva sam ih uslikao) Drago mi je da vam se dopada, ovih dana treba da mu stigne nova obuca, napred cu mu staviti 205 40 r16 TOYO proxes 4 a pozadi ostaju njegove stare 215 40 r16 KUMHO Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusman 0 Posted March 17, 2011 (edited) Ukrao sam foru od Heroja A evo i slika kada je ukljucena pozicijaI sa kratkim svetlimaP.S. pozicije su bele, ali zbog one (plavkaste) zastitne plastike za pozicije u farovima vuku na plavo Edited March 17, 2011 by Dusm4n Quote Share this post Link to post Share on other sites
Xepoj 1 Posted March 19, 2011 extra ti fora al' ozbiljno, odlicno je, samo, jel mogla da bude malo veca, cini mi se da si imao jos mesta? da se bolje vidi Quote Share this post Link to post Share on other sites
copkerovic 0 Posted March 29, 2011 Punto fora rulez. A gde su felne??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusman 0 Posted April 2, 2011 @Xeroj Moglo je biti vece nekih 2-3mm ali mi to nista nije znacilo jer se i ovako extra viidi (punto ima usko a dugo trece stop svetlo) I hvala za foru @copkerovicTu su felne juce montirane na auto kao i nove prednje gume uz dosta muke sam nasao gumu 205 40 r16 a evo i nekih novih slika Odavno su ubaceni naslon za ruku i DVD ali nikako da postavim slike, posle duzeg vremena evo i njih Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusman 0 Posted April 6, 2011 Ubaceni i gumeni odbojnici izmedju opruga tako da gume vise ne kace u rub A evo i slika Quote Share this post Link to post Share on other sites