Jump to content
FAS Goran

Aleksandar 013

Members
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

About Aleksandar 013

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Pančevo

Previous Fields

  • Garage
    Fiat GP 1.4 8v Active

Recent Profile Visitors

2478 profile views
  1. Hvala ti druze. Nisam ga spustao, stavio sam 17 kad sam kupio auto i ovako mi više odgovara zbog ulice u kojoj živim gde su ogromne bankine. Sad kako god da sidjem ne kacim Ne mogu da ti opisem osećaj, da su drugačiji uslovi bio bi patosiran.. Staviću 205 50 gumu i onda bi trebala ta praznina izmedju točka i ruba da bude manja. Hvala za predlog, ako se pojavi nesto povoljno staviću i pragove i kačket, koliko vidim biće od active paketa na kraju sporting Tebi je milina kad ides negde dalje u 6 ti je 3000 120kmh, kod mene je 95 kmh na 3000 PA TI VIDI. A
  2. GP na mestu. Ova boja mu stoji strava. Planiram da uzmem isti takav, reci mi na koliko ti stoje obrtaji kad vozis 120-130 u 6. brzini?
  3. 3500 € Ali da ne kvarim temu sa prodajom, imas ga na polovnimautomobilima ili mi pisi u inbox. Kupljen reket( donji nosač motora) i remont alansera zakazan za 19.06. Biće slika nakon radova, drugar mi je izgledao našao i instrument tablu sa većim ekranom tako da će i to biti zamenjeno uskoro.
  4. Hvala ti druze. Trosi koliko sipas, salim se ja tu je negde do 7 litara po gradu sa klimom i vecim felnama. Ja vozim umereno. Ne mogu da ti kazem da li je naj motor za GP zato sto nisam kompetentan, moje misljenje je da je taj motor 1.4 16v sasvim korektan za GP i dovoljan za moje potrebe. Sve zavisi od toga sta ti ocekujes od auta, najbolje bi bilo da probas sve varijante i nadjes sta tebi odgovara.
  5. Apsolutno se slažem, gledao sam klipove o mogućnostima, zameniću tablu. Mali update, opran auto detaljno i malopre sam završio sa voskiranjem. Ostaje mi farove da ispoliram, ali prvo moram da se dobro informišem i ispraksujem, nadam se da će ispasti kako treba.
  6. Iskreno nisam ni razmišljao o tome, da li je komplikovano da se promeni, jel ta tabla nudi više opcija na samom displeju?
  7. Pozdrav, Evo mene posle dužeg vremena ponovo za Fiatovim volanom. Uzeo sam pre tri meseca ovaj auto od višegodišnjeg vlasnika, sredio ga po svom ukusu, sve u svemu zadovoljan sam. Jedina mana je menjac sa 5 brzina i odnos, prava katastrofa pogotovu kad se vozi brže od 100, na nekih 120 je na 3700 obrtaja. Nisam ga licno birao, takav je došao u zameni. Ukratko o autu, dosta toga je promenjeno od delova, da ne nabrajam sve, veliki i mali servis, izduv od zadnjeg lonca do katalizatora, felne i dosta sitnica. Imam u planu projektore da stavim, xenon svetla, maglenke i mozda fabrička sedišta sa kadicama. Zadovoljan sam potrošnjom i održavanjem samog auta. GP je trenutno u oglasu, mozda ga je neko video, stavio sam ga iz dosade, ako se proda sigurno bih jurio GP 1.4 16v u opremi sa panoramom, čisto da bude po mom ukusu. :-) Više nema nastavak od auspuha, sad je lonac sakriven :-D
  8. Punto je opet kod mene Ali na zalost mora da ide na prodaju posto imam vec jedan auto....Registrovan do maja 2013 Nema vise folije,ukrali su cd player moguce da cu da nabavim neki drugi uskoro,od ulaganja samo hladnjak klime i punjenje...ako nekog zanima evo link http://www.polovniautomobili.com/oglas2183567/fiat_punto_12_16v/ Cena nije fixna,tj moguc dogovor!
  9. Prodao ga cale, potrosnja u gradu sa malo ostrijom voznjom i felnama od 16 inca nije presla 8 litara,normalne voznje oko 7,5(posle velikog i redovnog servisa,ociscene dizne i nove svecice) pre toga je bila negde oko 8,5l!!! ekstra izgleda Punto, jel ovih dana stoji u Kovinu ili je to drugi, rekao bih da je ovaj ali ... Auto se nalazi u Kovinu.
  10. Alfa 147 je jednostvano.....sve na svom mestu,smisljena kako treba,spolja unutra,vanvremenski auto!!! Ja sam posedovao isto takvu u full opremi samo verzija od 120ks,isla je lepo,u krivini takodje,zvuk kad krene od 4000 rpm pa nagore ma savrsenstvo,meni je trosila 15l u proseku,ne znam koliko trosi tebi?Vodi racuna o trapu jer je to boljka a i nasi putevi su katastrofa a i da dodam na 100 000 km(proverena kilometraza) sam radio polugeneralnu jer mi je izgoreo usisni ventil! Samo neke felne stavi,redovno odrzavaj i auto kao bombona!
  11. Pozdrav,turbo azdaja,odlican auto!!!!! :thumbsup:
  12. Lepo izgleda bez znaka. Samo skini ove retrovizore....

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...