Sasa_NS 54 Posted October 27, 2014 Gde se aktivira opcija da zapamti history. Igo my way koji je Nidza postavio.Cim ugasim Igo ne pamti nista Koju verziju Androida imaš? Znam da jedna od poslednjih ne dozvoljava uopšte snimanje na karticu podešavanja iz programa pa zato ništa ne ostaje usnimljeno kada izađeš iz aplikacije... Quote Share this post Link to post Share on other sites
gile_kv 0 Posted November 3, 2014 Mogu naravno. Samo da dođem kući i dokopam se kompa..Pozdrav. Posto vidim da nesebicno delis link mozes li poslati i meni. :-) rezulucija ekrana fullhd alcatel idol x. Quote Share this post Link to post Share on other sites
delakroa 38 Posted November 6, 2014 (edited) Ja nigde ne mogu da iskopam vecu rezoluciju, za tablet, pa da i tamo instaliram. 1024x600 je rezolucija. Mape imam, to sam skinuo za mob, 800x640, samo mi instalacija treba i onaj txt fajl da izmenim rezoluciju. Zaboravih da dodam, iGo MyWay ili Primo, svejedno. Edited November 6, 2014 by delakroa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Simply the best 0 Posted November 6, 2014 Moze i meni link za iGO ako nije problem.Rezolucija 480x800 piksela Quote Share this post Link to post Share on other sites
underground79 19 Posted November 6, 2014 (edited) Novi igo .. https://www.dropbox.com/s/k95ap8agfuc7u9t/iGO.rar?dl=0Sys.txt koji se kopira u roor folder igo samo ukoliko se koristi za tablet. I onda treba promeniti tablet=1.. https://www.dropbox.com/s/oi08ezpdhrf8ese/sys.txt?dl=0 Edited November 6, 2014 by underground Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marko Topola 71 Posted November 6, 2014 Sto mi izbacuje ovu gresku, koji god igo da ubacim, i stari i novi.Na proslom telefonu je radilo extra. Quote Share this post Link to post Share on other sites
underground79 19 Posted November 6, 2014 (edited) Pa verovatno nisi nesto odradio kako treba. Deinstaliraj igo, obrisi folder, iskopiraj moj igo folder i u njemu imas instalaciju.. To je ukratko to. Edited November 6, 2014 by underground Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marko Topola 71 Posted November 6, 2014 (edited) Znam, do sada sam najmanje 10 puta ubacivao igo.Na ovom telefonu nece ni tvoj, ni stare verzije da rade. EDIT: Evo ponovo sam pokusao, udje u IGO, ali nece mape da mi ocita, skinuo sam neke NAVTEQ septembar 2014. Edited November 6, 2014 by Marko-Topola Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted November 6, 2014 Vidi da li si sve iskopirao na telefon, zna nekad da zeza. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Simply the best 0 Posted November 7, 2014 Mene je zezalo kad prekopiram na sd karticu,a na memoriju telefona radi odlicno... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nidzo 2 Posted November 7, 2014 Koja verzija androida i imaš li neki cleaner instaliran? Quote Share this post Link to post Share on other sites
underground79 19 Posted November 7, 2014 Od verzije androida 442 mora na memoriju telefona, uglavnom Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marko Topola 71 Posted November 7, 2014 Nemam cleaner, 4.4.2 kitkat. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted November 7, 2014 Imali ko ideju, imam staru becker navigaciju, ja sam besto cackao i zeznuo podatke na mem kartici. Onda dodje drugar sa istom takvom, prekopiram karticu sa igo i izbacuje mi gresku "greska inicijalizacije karte, nema ni jedne datoteke sa kartama" U pitanju je igo8 i u folderu igo postoji folder content u okviru koga folder map a u njemu nekoliko mapa + basemap Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted November 19, 2014 Neko? Quote Share this post Link to post Share on other sites
diskusija 9 Posted November 19, 2014 Izgleda niko Quote Share this post Link to post Share on other sites
majstormica 25 Posted November 20, 2014 Imali ko ideju, imam staru becker navigaciju, ja sam besto cackao i zeznuo podatke na mem kartici. Onda dodje drugar sa istom takvom, prekopiram karticu sa igo i izbacuje mi gresku "greska inicijalizacije karte, nema ni jedne datoteke sa kartama"U pitanju je igo8 i u folderu igo postoji folder content u okviru koga folder map a u njemu nekoliko mapa + basemapJel moze da se instalira neki drugi igo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted November 20, 2014 Ne znam i nemam ga. Mora da se instalira na karticu koja je 1gb Quote Share this post Link to post Share on other sites
majstormica 25 Posted November 20, 2014 Ako je windows ce operativni sistem trebalo bi da moze. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted November 20, 2014 Npr koji? Gde? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Skorpion 27 Posted November 20, 2014 ja instalirao Here maps for android i do sada rade odlicno. Ima opcija da skines mape na telefon i koristis offline navigacija http://here.com/beta/android/?lang=en-US Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nidzo 2 Posted November 20, 2014 Npr koji? Gde?Prikači navigaciju na komp i baci nam screenshot sadržaja kartice i unutrašnje memorije. Koji Becker je u pitanju? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted November 20, 2014 Kuci mi je navi, ja sam na poslu. Veceras radim sve ovo sto si napisao Quote Share this post Link to post Share on other sites
gile smederevo 581 Posted December 14, 2014 Drustvo, je lima neko link za Garmin XT, za simbian? Quote Share this post Link to post Share on other sites
majstormica 25 Posted December 15, 2014 Imam ja to u kompu, ako ti jos treba mogu da okacim. Quote Share this post Link to post Share on other sites