Marko Topola 71 Posted August 17, 2014 Verovatno si ostavio kako si i skinuo u .rar formatu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
cileee 1 Posted August 17, 2014 (edited) Ne, odpakovao u poseban folder, instalirao ga sa SD kartice i da pokrenem pise to gore, sad kad dodjem kuci slikacu sve. Edited August 17, 2014 by CileBGD Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marko Topola 71 Posted August 17, 2014 Skini rar iz google play-a, onda otvori i nadji fajl igo.rar, zadrzi.l na njega i izaci ce ti extract here, idi to, kad zavrsi onda udjes tamo u Download, i prekopiras iGO folder na mem katricu.Onda deinstaliras iGO koji si malopre instalirao, i udjes na mem karticu i pokrenes ovaj prvo fajl od 6.12mb Onda skini ove mape, i ubaci ih u iGO/content/maphttps://db.tt/oTSuSK5A Quote Share this post Link to post Share on other sites
cileee 1 Posted August 17, 2014 (edited) Ovako: Kada otvorim OTPAKOVANI fajl imam:-Theme-Installer-iGO Kopirao sam sve, instalacioni faj se nalazi u INSTALLERS, tu mi stoje rezolucije (960X540) koja je najveca, a imam Galaxy S3. Sad cu videti sta ce biti kada kopiram sve. Cekam da se prebaci, nadam se da ce raditi. Edited August 17, 2014 by CileBGD Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marko Topola 71 Posted August 17, 2014 Uradi screen shot, da vidim sta li si uradio, ja nemam nista od toga...Ovo treba da bude u otpakovanom folderu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
cileee 1 Posted August 17, 2014 Hocu. Lakse mi je da stavljam slike sa fona nego sa kompa. Sad cu sve da ti slikam.Ovo mi ispisuje sada: Ovo je kada udjes u otpakovani fajl A ostalo ti pise gore odakle je Pomagaj molim te razbicu ga :@ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marko Topola 71 Posted August 17, 2014 Za 10minuta cu ti napisem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nenad1981 4 Posted August 17, 2014 Imaš li u tom zip formatu LICENSE folder t.j. ima li nešto u njemu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
underground79 19 Posted August 17, 2014 (edited) nije to taj iGO koji sam ja postavio ... mozda ce ti biti lakse da :1. deinstall starog igo2. obrises stari iGO folder sa telefona, odnosno sa sd kartice3. otpakujes igo.rar na racunar i dobijes folder iGO4. prebacis na sd karticu telefona ceo otpakovani iGO folder5. pokrenes iGOisrael sys not changed . apk . ti screenshotovi koje postavljas sa installer folderom nisu iz verzije koju sam postavio .. to je neki drugi iGO Za ovu verziju igo cak nije potreban sys.txt, a moze se ubaciti ukoliko neko hoce dodatne opcije ili ako ima problema sa rezolucijom... poz i nadam se da sam malo pomogao Edited August 17, 2014 by underground Quote Share this post Link to post Share on other sites
nenad1981 4 Posted August 17, 2014 (edited) Prebaci LICENSE folder iz INSTALER u iGO folderiGO folder nesme da ti bude u nikakvim pod folderima, već direktno na početnoj strani memorije (kartice ili interne) Edited August 17, 2014 by sone Quote Share this post Link to post Share on other sites
cileee 1 Posted August 17, 2014 (edited) Popizdeo sam, treci put radim i nece. Moram sutra.Imam 2 license fajla. Jedan u iGO folderu a drugi u installers-u. Sve ukupno ima 2, 2,5GB.EDIT:Nema moje rezolucije (1024x720) Edited August 17, 2014 by CileBGD Quote Share this post Link to post Share on other sites
nenad1981 4 Posted August 17, 2014 (edited) Uradi kako je underground rekao i radiće 100% Samo sačuvaj mape! Edited August 17, 2014 by sone Quote Share this post Link to post Share on other sites
cileee 1 Posted August 17, 2014 (edited) Uradi kako je underground rekao i radiće 100%Samo sačuvaj mape!Nemam to ja. Kada otvorim iGO folder nema instalacionog fajla. Moram da nadjem rezoluciju za mene. Drugaciji iGO je kod mene. Sad cu da skinem ovaj sa par stanica nazad.nije to taj iGO koji sam ja postavio ... mozda ce ti biti lakse da :1. deinstall starog igo2. obrises stari iGO folder sa telefona, odnosno sa sd kartice3. otpakujes igo.rar na racunar i dobijes folder iGO4. prebacis na sd karticu telefona ceo otpakovani iGO folder5. pokrenes iGOisrael sys not changed . apk .ti screenshotovi koje postavljas sa installer folderom nisu iz verzije koju sam postavio .. to je neki drugi iGO Za ovu verziju igo cak nije potreban sys.txt, a moze se ubaciti ukoliko neko hoce dodatne opcije ili ako ima problema sa rezolucijom...poz i nadam se da sam malo pomogao Sve radi, samo nisam sacuvao mape Edited August 17, 2014 by CileBGD Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marko Topola 71 Posted August 17, 2014 Prvo obrisi sve sa memorije telefona i nemorijske katrice sto ima veze sa iGO...Kad instaliras imas mapu Srbije, Crne gore, u mom postu, par stranica nazad... Quote Share this post Link to post Share on other sites
cileee 1 Posted August 17, 2014 Radi sve, samo da nabacim te tvoje mape. Quote Share this post Link to post Share on other sites
underground79 19 Posted August 17, 2014 Imas mape iznad.. Srbija https://www.dropbox.com/s/v76szqpdy1uakbf/Serbia_83_Contrast_2012.07_120910.fbl Quote Share this post Link to post Share on other sites
cileee 1 Posted August 17, 2014 (edited) Sve radi. Hvala vam EDIT: Sad samo da nadjem zgrade i to je to, mislim da to sve imam na kompu od stare navigacije te da imam mapu cele Evrope. Edited August 17, 2014 by CileBGD Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted August 17, 2014 Najnovije karte prvi kvartal 2014. Srbija 9,99 MB http://kickass.to/igo8-primo-here-q1-2014-europe-t9454804.html http://kickass.to/igo-navteq-europe-maps-update-2014-q1-2014-06-t9451606.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
cileee 1 Posted August 17, 2014 To cu sutra da ispobam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanjas 0 Posted August 18, 2014 i ja sam instalirao radi lepo samo je dugo trazio satelite,samo ne znam kako da prebacim na memoriju sd kartice posto mi zauzima dzabe memoriju telefona Quote Share this post Link to post Share on other sites
error974 0 Posted August 18, 2014 Pa samo iskopiraj sve na SD karticu, uninstaliraj IGO i instaliraj ga sa SD kartice. Ako imas sve fajlove sredjene, ne bi trebalo da ima problema. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanjas 0 Posted August 18, 2014 ja sam to prvo skinuo na racunar,pa sam sa racunara prebacio na tel,al kad sam intalirao on je instalirao na telefon i nema opcija da moze da se prebaci na sd Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marko Topola 71 Posted August 18, 2014 Tako je, instalacija je na memoriji telefona, i zauzima celih 6mb., a sve ostalo je na memorijskoj, tamo gde si ubacio, oko 300mb. Quote Share this post Link to post Share on other sites
cileee 1 Posted August 18, 2014 Sad cu da krenem da spajam iz one navigacije u ovu sve sta moze. Pa javljam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marko Topola 71 Posted August 18, 2014 Ne pipaj nista. Listaj ovu temu malo nazad, nadji mape sto je underground postavio, i ivan.ik, to ubaci i ne diraj nista vise. Quote Share this post Link to post Share on other sites