chikavili 511 Posted August 5, 2009 Sram te bilo, ne znas!!!!!!!!!!!!!!!!! 128 Sport Coupe Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaskez 0 Posted August 5, 2009 ja sam mlad gde znam Quote Share this post Link to post Share on other sites
stef 0 Posted August 5, 2009 Jedan od par legendarnim modela Fiata....Trebalo bi da se zna.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted August 5, 2009 I danas spada u lepse aute.Moj decacki san. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Danilo 1 Posted August 5, 2009 Mogu se na prste prebrojati svi ocuvani u gradu, ali kada vidim neki, srce mi je puno. Obozavam taj auto! Sem njega, omiljeni su mi i Ritmo MK1 i 127 Mk1. Quote Share this post Link to post Share on other sites
obelix 1 Posted September 11, 2009 was ist das ??? http://www.polovniautomobili.com/auto_ogla...at/Albea/193358Albea - verovatno brazilac ??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vuchina 1 Posted July 30, 2010 Ovaj je stojao u Partizanskoj u Novom Sadu.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
phantom 0 Posted October 9, 2010 uhvatih ovog zanimljivog Bertone Fiat-a ispred genglenda pre par dana - pitah čoveka koji je motor ali on prozbori na čistom "njihovom" nešto nabrzinu pa ga ne razumeh najbolje nešto kao 1.6 benz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Damjanović 9 Posted October 10, 2010 Evo ovaj. Zove se The Classic Fiat X1/9 proizvodio se sa motorima od 1300 i 1500 kubika.Pojavio se 1969 godine, kao naslednik Fiata 850 spider. RAzvijen na platformi 128 fiata, medjutim sa mnogim izmenama, preradama i dopunama. Poznat kao "Ferarijeva beba" - bio izuzetno popularan. Abart mu ugradjuje 1979 godine motor od 1940 ccm, sa 16 ventila, medjutim ovaj pokušaj nije bio toliko uspešan. Proizvodio se veoma dugo! Čitavih 19 godina, što govori da su osnovni modeli 1300 i 1500 bili vrlo kurentni na tržištu. Detaljnije o ovom vozilu biće reči u "istoriji automobilizma i italije", odeljku koji se upravo radi.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MISHONNIUM 15 Posted October 10, 2010 Evo, prodaje se jedna 128-ica u Batajnici, komplet sredjena, tapacirana, 1974. god. za somica jura. Interesantno...http://www.polovniautomobili.com/oglas589868/fiat_128/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
oktopod 369 Posted October 10, 2010 uhvatih ovog zanimljivog Bertone Fiat-a ispred genglenda pre par dana - pitah čoveka koji je motor ali on prozbori na čistom "njihovom" nešto nabrzinu pa ga ne razumeh najbolje nešto kao 1.6 benz Evo ti detaljnije Lik živi u Mirijevu...http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=33649&st=0&p=589414&hl=bertone&fromsearch=1entry589414 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Danilo 1 Posted October 10, 2010 koja ciganija... jebote nikad mi nije bilo jasno zasto ljudi unistavaju retke i vredne automobile na ovaj nacin, sto ne uzme nesto cesce ili novije... :wallbash: Quote Share this post Link to post Share on other sites
cheja 2 Posted October 14, 2010 Stari auti treba da idu na restauraciju ili eventualno ''Hot Rod'' varijantu uz zadržavanje spoljašnjeg dizajna, a ne ''tuning-styling'' papazjanija . Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5783 Posted December 1, 2016 Ovo neki južno amerikanac...? Baš je simpa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6050 Posted December 1, 2016 Meni deluju ti crni delovi (lose) kompjuterski dodati...To crno na prednjem blatobranu prelazi far... Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6170 Posted December 1, 2016 (edited) https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Fiat_Palio_Adventure_Locker_front_-_2008_Montevideo_Motor_Show.jpg ovaj drugi klip deluje zanimljivije i bolja rezolucija Nađoh i cene: http://autos.mercadolibre.com.ar/fiat/fiat-palio-adventure Kao da je Maserati Edited December 1, 2016 by andreja.micovic Quote Share this post Link to post Share on other sites
Grafit 1168 Posted December 2, 2016 Verovatno Fiat za brazilsko tržište i okolne zemlje. U Brazilu je carina na uvozne automobile oko 100%, a pošto oni nisu malo tržište (čini mi se oko 90 miliona stanovnika) + cela Južna Amerika sa svojim specifičnostima daje za rezultat proizvodnju automobila u brazilskim fabrikama. Quote Share this post Link to post Share on other sites
aleksa_indjija 4 Posted December 2, 2016 (edited) Toliko verovatno imaju samo vozaca, a stanovnika imaju 200 miliona. Edited December 2, 2016 by aleksa_indjija Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5783 Posted December 5, 2016 E @Milutin-NS nevernice... Pa na sta ti ja licim, na copy-paste photo chop majstora Quote Share this post Link to post Share on other sites
baron21 7 Posted August 13, 2017 ^ fiat multiskleroza Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2523 Posted August 13, 2017 ha da al felne su vrh Quote Share this post Link to post Share on other sites