Jump to content
FAS Goran

stef

Members
  • Content Count

    274
  • Joined

  • Last visited

About stef

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 10/17/1975

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.yugofanclub.org/forum/

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    New Now

Previous Fields

  • Garage
    Yugo 1100+, Toyota Avensis

Recent Profile Visitors

5805 profile views
  1. Ronal felne, fabricka felna sa Avensisa 2007. 17`, 7J, 5x100, sa gumama Good Year Eagle NCT 5 - 215/50. Dot je 07. Proverene sve 4 felne i gume, balansirane i sva 4 nova ventila. Prodaje se iskljucivo u kompletu. Cepovi Toyota mogu da se skinu. Kupljene greskom, zato su na prodaju. Stanje i felni i guma se vidi na slikama. 250e, zamena iskljucivo za novac Kontakt na pp ili 064/1465337
  2. Iz fabrike izasao 26.12.2003,prva registracija 28.12.2003. Uvezenu maju 2005. Od tada je kod mene. Uvezen je sa 113000km. Sada ima 160 000km. Dynamic oprema( digitalna dvozonska klima,4 vazdusna jastuka,4 vazdusne zavese,servo,city servo,podesiv upravljac po visini i dubini,vozacko sediste podesivo po visini i dubini,zadnja klupa deljiva i podesiva u svim pravcima, bord multi function comp, centralna brava,fabricki volumetrijski alarm,child lock,el podizaci i napred i nazad,el podesivi i grejani retrovizori,fabricki tonirana stakla sa UV zastitom itd itd),6 zvucnika i Panasonic radio/cd/mp3 player. Uz njega ide sva potrebna oprema(rez sijalice i osiguraci, rez tocak i dizalica, nova prva pomoc, trougao,prsluk) U cenu je uracunat i PP aparat kao i navigacija Blueberry 2go520b sa najnovijim kartama istocne evrope. Na njemu su letnje gume a u kompletu idu i zimske gume. I jedne i druge mogu da se voze jos min 3-4 godine. Registrovan do juna 2013. Za pocetak cena 3000e. Kontakt: Dejan 064/146-53-37
  3. Ovo je neka ozbiljna budalastina. Eno originalni prevozi gajbe cuge u Morovicu u lovistu. Vrlo cesto tamo idem i non stop ga vozikaju iako se raspao. Ima drvene branike i platneni krov. Std, celicare ficine.
  4. Prica je na kraju presla na karburator. Ja se osvrcem na kompletnu temu.
  5. http://www.scribd.com/doc/81839327/Sistem-Za-Ubrizgavanje-Benzina Evo ovde dosta jednostavno sazvakano sve, a o spustaju nizbrdo u leru, voleo bih gospodina Gusara da dovedem i zaukam niz Venac da vidim to spustanje u leru...Pogotovo da se nepregreju diskovi. Da puno ne pricamo u teoriji, Stilo, Mondeo, Grande Punto, Focus, Tuareg i 206-ca pokazuju (po bordu) manju potrosnju niz brdo u brzini nego u leru. Takodje na ravnom kada se kreces konstantnom brzinom i izbacis u ler pokazivace potrosnju reda velicine 3-4l na 100km.
  6. Slikaj sta ti je ostalo...
  7. Kada se menja tabla mora dijagnostikom da se menja kilometraza. Ako samo menjas `saraf na saraf` - ostane ti kilometraza od auta sa kojeg je skinuta tabla a centralni racunar nastavi da `vozi` svoju redovnu km.
  8. Ne vidim u cemu je problem sa ovim prozivodom? Imao sam i prethodnu generaciju?!?!Bila je crvena bocica, sada je crna. To je `mleko` u kojem ima i polir paste i voska. Najbitniji podatak je da je iskljucivo za rucno poliranje. Taj preparat nije predvidjen da se ispolira ceo auto vec delovi na kojima postoji neka prljavstina ili ogrebotina. Mora biti hladan auto, da nije na suncu, kupi se sundjer ili ona rukavica za rucno poliranje i polako....Namaze se pasta, ostavis par minuta da se skoro osusi i onda trljanje kruznim pokretima...Za skidanje ogrebotina oko brave i rukohvata kao i sa branika u boji - sjajna stvar...
  9. Proizvodjaci za koje je dokazano da su po promipisima i standardu: Galenika, MBS Tehno, Mediteks, Tosama(SLovenija), Evropalek(Turska), Karanko(Kina).

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...