Jump to content
FAS Goran

chempix

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About chempix

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. imam deltu naravno, samo što komplikovanije i teže ako mogu da ga zavuku da ništa ne može da se lako uradi nisam vičan popravkama bilo koje vrste, tako da moram da nađem nekoga da mi to sredi
  2. zdravo ljudi po onome što sam shvatio za popravku, 3 su opcije goran, stefan zmaj i sale žarkovo gorana lako mogu da nađem, ali pitanje za stefana - ima li neko novi kontakt od čoveka? na onaj stari broj se ne javlja u žarkovu skidaju tablu ili mogu kao stefan magijom da zamene to bez kupusanja? i da li je bilo ko skoro rešavao ovo i kod koga? kod mene levo duva toplo
  3. Trenutno imam Stila benzinca 1.6, tako da bih možda benzin preferirao u nekoj idealnoj varijanti, ali nije presudno. Taj sa oglasa izgleda odlično.
  4. zdravo svima u potrazi sam za Deltom, ali to sve već predugo traje ako neko ima predlog koju Deltu uzeti, već je gledao, zna šta joj fali itd, sve je dobrodošlo za pomoć oko kupovine častim hvala unapred!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...