neshaoct 9736 Posted May 6, 2008 ...SUBOTA 10.05.od 17.00, parking kod Inter-ContinentalaVremenska prognoza :Pretezno suncano, jutarnja 9, maksimalna 20 stepeni...Papiri za Klub su predati, to vec znate... :coolPrica oko znaka i logo-a Kluba se privodi kraju...S'obzirom da je od poslednjeg okupljanja proslo vec 20-tak dana, red je da se ponovo vidimo... :coolUsput, popricacemo oko buduceg sajta, internet domena, a kad se ''raspitam'' koliko je para ostalo nakon placanja one dve takse, videcemo treba li nesto sitno da se prikupi za zakup internet domena, itd...itd...Ako neko misli da okupljanje treba da bude u nedelju, ili u neko drugo vreme u subotu, nek' kaze sad... :coolSutra uvece saljem svim ljudima sa spiska [ probili smo 100-tku ] PP o tacnom terminu... Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted May 6, 2008 Bravo ti,ne moj Bravo nego bravo ti... :lool: Bas sam hteo da te PP-nem u vezi okupljanja kad ti...Pozdravljam predlog i termin.Ako je svima svejedno nek ostane tradicija. Share this post Link to post Share on other sites
Guest 5541 Posted May 6, 2008 okej widimo se macani! Share this post Link to post Share on other sites
Semi 118 Posted May 6, 2008 Dolazim i ja...Ja sam za subotu, kao sto je uvek :cool Share this post Link to post Share on other sites
Manfred 2 Posted May 6, 2008 Ja jok.. tojest verovatno jok Share this post Link to post Share on other sites
Branko 1 Posted May 6, 2008 A mozda je nedelja bolja, kao sto mo pricali poslednji put kada se videsmo??? Share this post Link to post Share on other sites
alumiroi 0 Posted May 7, 2008 Dolazim i ja.Moze i nedelja, ali ne u vreme F1 (sub 13-14 i ned 14-16). Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted May 7, 2008 Rado cu doci u subotu, ako stignem do tada da se vratim iz Kovina. Nedelja mi ne odgovara. Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted May 7, 2008 ...mozda za neko sledece okupljanje da razmislimo i za nedelju, al' u ovu sad em su izbori...em trka F1... :coolZato :Subota 10.05.parking kod Inter-Continentalaod 17.00 Share this post Link to post Share on other sites
pedro 0 Posted May 7, 2008 Jbg,ja ni ove subote nisam u BG,koristim svaki slobodan vikend da zbrisem van BG,negde u prirodu:) Share this post Link to post Share on other sites
chiki 9 Posted May 7, 2008 Nista od mene... svadba... Share this post Link to post Share on other sites
Megahertz 0 Posted May 7, 2008 Stvarno mi je zao, ali malo su verovatnoce da cu moci da dodjem na ovo okupljanje, ali zato obecavam da cu biti na sto vise sledecim okupljanjima, vec na sledece posle ovoga planiram da dodjem! Share this post Link to post Share on other sites
stefanves 2 Posted May 7, 2008 Rado cu doci u subotu, ako stignem do tada da se vratim iz Kovina. Nedelja mi ne odgovara.I ti zaglavio hahaha Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted May 7, 2008 Rado cu doci u subotu, ako stignem do tada da se vratim iz Kovina. Nedelja mi ne odgovara.I ti zaglavio hahahaMa da, mozda mi daju "izlaz" u subotu Share this post Link to post Share on other sites
dusman13 80 Posted May 7, 2008 Ja sam vise za nedelju ali vidim da sam u manjini tako da ne znam jbg radim sta ces privatnici ti ne daju da odmaras subotom ako stignem dolazim.Pozz Share this post Link to post Share on other sites
MarkoJTD 1 Posted May 7, 2008 steta sto nije u nedelju u 17h, nakon sto svi glasamo i odgledamo F1, ali ok, ako mi ne iskrsne nesto, dolazim da upoznam "stiliste" i sve ostale Share this post Link to post Share on other sites
Guest 8754 Posted May 8, 2008 Dolazim 100%....Ovo okuplanje ce biti najbolje jer ce biti jedno zajebano potezanje.......... Share this post Link to post Share on other sites
Guest 7551 Posted May 8, 2008 Jbg. nista od mene i ovaj put :twisted: Bravisa je imao susret sa kontejnerom pre par dana :lool: (nista strasno, ali opet bode oci) pa ce za vikend kod farbara da se to sredi a i da se popravi steta koju su naneli predhodni vlasnici... Tako da za sledeci skup ce biti kao NOV!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Share this post Link to post Share on other sites
Cruiser 0 Posted May 8, 2008 Zahvaljujem na pozivu,mozhda i dodjem, depends .....poz... Share this post Link to post Share on other sites
Guest 5882 Posted May 8, 2008 Dolazim, bezim sa neke proslave, to mi se vec jednom desilo Share this post Link to post Share on other sites
Guest 4085 Posted May 9, 2008 chuo vido nadam se da postizavam zeljan sam da dodjem ali da li cu da stignem to ne znam... Share this post Link to post Share on other sites
Mans 1 Posted May 10, 2008 Trebalo bi da se pojavim... Share this post Link to post Share on other sites