nidza 639 Posted May 13, 2008 Čuj profesionalac... Daleko sam ja od profesionalca, ali hvala u svakom slučaju. Share this post Link to post Share on other sites
vaskez 0 Posted May 13, 2008 Sto je najgore ja sam sleteo na otvorenom putu i ravnici dugoj 5km. Vidjamo se u subotu ili nedelju zavisi kad se dogovorimo, U Petak skidam 2 sava a u ponedeljak ostala 3 sava tako da se vidjamo za vikend. Share this post Link to post Share on other sites
Branko 1 Posted May 13, 2008 Sto je najgore ja sam sleteo na otvorenom putu i ravnici dugoj 5km. Vidjamo se u subotu ili nedelju zavisi kad se dogovorimo, U Petak skidam 2 sava a u ponedeljak ostala 3 sava tako da se vidjamo za vikend.Auh brate slatki, sta bi bilo da je bilo krivina? :mrgreen: Neka si ti nama dobro i da polako skidas to sto nije tvoje a za ostalo cemo lako! Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted May 13, 2008 ...Vidjamo se u subotu ili nedelju zavisi kad se dogovorimo, U Petak skidam 2 sava a u ponedeljak ostala 3 sava tako da se vidjamo za vikend.Skoro sigurno da ce biti u nedelju... :cool Share this post Link to post Share on other sites
seibi 0 Posted May 13, 2008 doci su ja sa seicentom a poterace burazer i lanciu ... Share this post Link to post Share on other sites
dusman13 80 Posted May 14, 2008 Ajmo sad ovako ko je za nedelju neka digne tri prsta :lool: 1.dusman13 Share this post Link to post Share on other sites
stefanves 2 Posted May 14, 2008 Nedelja, u subotu sljakam Share this post Link to post Share on other sites
MarkoJTD 1 Posted May 14, 2008 Ajmo sad ovako ko je za nedelju neka digne tri prsta :lool: 1.dusman132. MarkoJTD Share this post Link to post Share on other sites
Guest 7551 Posted May 14, 2008 doci su ja sa seicentom a poterace burazer i lanciu ...A brate video sam te juce kod metro - a u Krnjaci ... Seicento je :kadr Moracu da vidim i ja da se iscimam nekako ovaj vikend da vidim to cudo :headbang3: uzivo.... :lool: Share this post Link to post Share on other sites