Jump to content
FAS Goran

urkelele

Members
  • Content Count

    303
  • Joined

  • Last visited

About urkelele

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 06/21/1983

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kursumlija

Previous Fields

  • Garage
    Fiat 500L 1.4 T-Jet 120ks + LPG

Recent Profile Visitors

2146 profile views
  1. Heeej cao drustvo, sta ima? :D Kad ce neko pivo, nesto, da ga filtriramo kroz maske Elem, ja se ne secam kada sam dosipao ulje kod u motoru na mog turbaka. Prve godine znam da jesam nekih 300dcl, i druge nesto bas malo, a posle toga ne znam. Zasigurno nisam u poslednje dve godine. Proveravao sam ga malo pre servisa, bilo je iznad minimuma. E sad da li trosi i koliko to ne znam. Zeznuli me beogradjani poslednja dva servisa pa mi sipali shell umesto selenije multipower koja ide po specifikaciji, ali zbog toga mi je valja servis izasao oko 100e za razliku od servisa iz nisa gde je bio oko 150e. Ove godine u ,aju sam menjao i filtere za plin (fabricki) pa mi je servis izasao na 21000din Inace, dobro smo, vozimo se evo vec pet ipo godina, radimo servise, sipamo gorivo... tek ove godine sam menjao akumulator, a za vikend menjamo zvucnike (alpine SPG-17CS).
  2. 1. neshaoct 2. Irena HGT 3. Milutinac 4. Axic 5. ViktorBG 6. Branislav 7. DraganUS 8. Zhorz 9. Sulc 10. Totti 11. Sedla 12. majstormica 13. PremieRacing 14. stefankmn 15. nesastilo + devojka 17. Stilisa 18. Markobgd 19. Zrnke 20. Sibisi666 (Srđan) 21. @bane@ 22. MickeyS 23. jevtaBG 24. LazarGP (ne pijem!) 25. Urkelele (ne vozim!) 26. 27. Asterix 28. 29. 30. . . . Gde su ovi moji toplicani/nislije da se organizujemo ili opet sam d'idem?
  3. Pa naravno da je bilo super, takvi smo mi juznjaci, gostoprimljivi A vid' na slikama ima i mog ficka iako sam zakasnio ... cak ste me i sa spiska izbrisali heeeej, pa i ja sam posetio IT konekt
  4. Ej vas dvoje, nemo' da me naljutite pa da namerno dodjem!
  5. Eeeeeej breeee, ja tog vikenda imam neke obaveze u BG pa sad ne znam da li sam siguran. Svakako cu probati da stignem bar sa zakasnjenjem. 1. Buca_Tipo 2. neshaoct 3. Irena HGT 4. stefankmn 5. Rile 6. nemke 7. Ivan BG 8. Markobgd 9. Zhorz 10. Totti 11. Zrnke 12. Sedla 13. Stilisa 14. gorank82 15. Djole (Matdjo) 16. joshibeast 17. Easy R. 18. Ivan-Topola (IDEMOO NISSSS) 19. Sulc 20. ViktorBG 21. Jozo Skoplje 22. sashicus 23. Zlox (vas čeka u Niš) 24. Emir 25. zmaychek 26. Majstor_Paja 27. ASTERIX 28. dinja 29. & 30. & 31. Milutin-NS i @bane@ i Nstyner...mi smo kompletni 32. paun ts 33. Sava 34. Sane1989 35. Zivic123 36. majstormica 37. zunto 38. Hranislav 39. Chelic 40. Boki 41. Mile 42. Ivansd 43. Urkelele 44. 45. VR 46. Kolega.Jankovic
  6. e ljudi, resih... kada sam zvao i malo se naostrio rekose mi cifru i uplatise nekih 20ak 'iljada... pokrpice
  7. E opet ja Danas dobijem dopis od osiguravajuce kuce gde kazu da su u postupku mog zahteva utvrdili da nedostaje dokaz: racun popravke sa uputstvom placanja. Izmedju ostalog stoji da trebam u roku od 14 dana da im dostavim racun i da "Osiguravac ce izvrsiti isplatu naknade iz osiguranja ukoliko se utvrdi pravni osnov odstetnog zahteva." Pitam ja vas, ko koga ovde .... ?
  8. Eeeeh ti to kazes "trebalo bi" a citao sam kako si ti prosao sa Sava osiguranjem... Nema delova za zamenu ali ima farbanje, a oni su napisali: rad: 4,00, farbanje 5,90 sto znaci da ima utroska materijala. E sad, meni ovlasceni servis napisao da rade toliko sati koliko su oni napisali u zapisniku i plus dodali materijal i to je izaslo... ohohooo... (40k dinara). E sad, meni se ne daju pare unapred, bez obzira imam ih ili ne... Pricali mi, u principu oni skinu pdv sa predracuna i priznaju toliku cenu, a sa time bi mislim mogao da sredim auto.
  9. Jedna likusa, izasla iz auta, usla u prodavnicu i auto sam krenuo nizbrdo... 6 dana sam je trazio po gradu. skontao sam da moze da se skine nego ima i ulubljenja na vratima i krilu i parce farbe otpalo ali nije mnogo strasno (ali se itekako vidi i boli na skoro novom autu) popunili smo EU izvestaj pa bi trebalo osiguranje da plati... nastavak na drugoj temi.
  10. Pozdrav drugari, i ja sam imao pre 20ak dana ostecenje auta Na parkingu, nije mnogo, ogrebana zadnja leva vrata i zadnje levo krilo i ima malog ulubljenja vrata i krila, ali na ivici, na bas nezgodnom mestu. Sve je proslo OK, nasao sam ko ga zakacio, popunili evropski, policija uradila belesku, ja sve to skupio, odstampao slike i poslao u osiguravajucu kucu. Dobio sam neku procenu ali u satima (ukupno 9,90 sati). Nemam pojma sta to znaci i niko mi nije pojasnio. Kazu sa tim papirom idem u servis a oni po tome sredjuju auto, daju mi racun i oni mi posle refundiraju. E sad, prvi put sam u ovakvoj situaciji i ne znam sta da radim. Bio u servisu, oni mi dali predracun ja im poslao a oni mi opet kazu da treba da odradim auto i da im posaljem racun. Znaci, ja moram moje pare da dam za opravku i ko mi garantuje da ce mi oni isplatiti stetu u celosti? Cak mi je lik preko telefona rekao da oni priznaju 1500 din. sat. ??? A pored svega toga SAVA osiguranje je u pitanju, a ovde nisam procitao nista dobro o njima. I sta sad ako ja npr. imam druga koji ce to gratis da mi napravi, kako da im nadjem racun i prilozim kako bi mi isplatili stetu? Eto, ukratko... ako treba jos detalja tu sam da pisem
  11. Ma video sam gde je kamera nego mi se ucinilo da se tu dosta prlja. Video sam na slici i kako je resio Sinnerman, ali sta znam. Deluje mi mnogo visoko. Svakako, u oba slucaja bih morao da skidam zadnji tapacirung kako bi je instalirao jer moja ima kabal. Nego, nadjoh ja dosta bolje resenje: ispod auta a ishod mozete da vidite na slici. Auto iza na daljini vecoj od 6m. Inace, moja kamera je malo drugacija. Hajde usput da pitam, da li ste pokusavali da na izvod za upaljac povezete stalnu struju?
  12. Kolege @Sinnerman i @Zhorz da kazu iskustva sa prljanjem kamere na mestima gde su postavljene. Ja malopre provukao kablove za moj uredjaj ali ne znam gde da postavim zadnju kameru. Stavio sam je na vrh petih vrata, sa unutrasnje strane ali ugao gledanja je bzv, tj. izlazi iz kadra na 1,2m od auta.
  13. Na ovom retrovizoru imaju gumeni drzaci gore i dole koji se povezuju gumenim oprugama za postojeci retrovizor.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...