Jump to content
FAS Goran

boki01

Members
  • Content Count

    77
  • Joined

  • Last visited

About boki01

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 01/18/1971

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Loznica
  • Interests
    Automobili

Previous Fields

  • Garage
    Panda, Seicento, Punto...

Recent Profile Visitors

2352 profile views
  1. Jedna iz vremena kada smo ih u familiji imali 3
  2. Evo još jedan video od ove Pandice, kratka vožnja po Zlatiboru, snimljen pre desetak dana.
  3. Ovako je izgledala 2005. kada je imala samo 3 godine i 15,000 km na satu.
  4. Kupio ju je moj stric u Beoafrici dok su bili na Autokomandi. Nakon godinu dana je poklonio svojoj sestri, a mojoj tetki koja je i danas vozi. Zapravo, njih dvoje su se menjali, ključ za ključ. Ona je njemu dala svoju belu 750 iz 1989. godine, a on njoj ovu crvenu. Ponekad kad bi išao negde dalje na put, uzimao je ovu crvenu i tako... Beli 750 je sad nekretnina, donator delova, a tetka crvenu još vozi.
  5. Šta reći? Panda klasik 2002. godište kupljena 2005. kada je bila stara samo 3 godine za 4500 eura. Kod nas u porodici je već 17 godina. Inače, razni članovi familije imali su ukupno 5 Pandi klasik: Dva puta Fire 750, jedna sa starim motorom 900 ccm, jedna Fire 1000 i ova poslednja, najmlađa i najjača, ex. van sa motorom Fire 1100. Pogledajte malo video predstavljanje
  6. Prijatelju jutros u Loznici vratili auto sa tehničkog jer ne radi zadnji brisač. Prskalica radi Nisu krivi tehnički pregledi već one "guzonje" u raznim komitetima za bezbednost, agencijama i komitetima za bezbednost saobraćaja i sličnim ustanovama koje imaju ogromne plate, najčešće su na državnom su budžetu, voze nove aute (često službene) i izmišljaju kojekakve gluposti koje vam neće tražiti na tehničkom pregledu u Nemačkoj, Švajcarskoj, Sloveniji ili Holandiji, ali hoće u Srbiji.
  7. Jel neko skoro menjao zadnje amorzizere za Punto Classic? Ima li neka dobra ponuda? Cena mi je u drugom planu. Zanima me kvalitet.
  8. Ne vidim u čemu je problem? Čovek se naljutio što neću da kupim felne od njegovog brata koji se nalazi na 350-400 km od mene?? Pa se naljutio što sam umesto Zaječar, greškom, kucajući sa mobilnog kucnuo Zajačar? Pa mnogo vam uvredljiv ovaj forumaš. A ja ne treba da se uvredim na jedno u najmanju ruku bahato, drsko pitanje, šta ti u stvari hoćeš? Lepo kulturno ponudio, lepo kulturno sam se zahvalio na ponudi. Moderator kaže, on je učesnik u oglasu, ima pravo da komentariše? Dobro, kad je učesnik, zašto nije javno ponudio i onda je ok. da javno komentariše. Sam je odlučio da mi ponudu da na pp, pa je onda na pp trebalo i da pita "šta ti ustvari hoćeš"?
  9. - Na početku oglasa stoji obaveštenje moderatora da nije dozvoljeno komentarisanje oglasa na način na koji si ti to uradio, ali ajde dobro. - Drugo, ponudio si mi felne koje prodaje tvoj brat u Zajačaru. Ja felne nemam nameru da kupujem na nevidjeno. Zajačar mi je daleko i uljudno sam ti se preko pp zahvalio na ponudi. - Treće, to su felne 13-tice i danas je ostalo jako malo auta koji nose felne 13" tako da ako ćemo pošteno, 100 eura nije forumaška cena već maksimalna cena koliko te felne mogu da se plate. - Četvrto, već sam kupio jedan komplet tih felni za 80 eura od vulkanizera u mom mestu i na njih su sad montirane nove zimske gume Tigar Wintera kupljene u Bosni koje su nas koštale oko 3000 din komad kada se izvrši povraćaj pdv-a. Drugi par felni planiram da kupim za letnje gume i ne žuri mi se. Naći ću ih do proleća. Inače felne idu na Punto classic onaj bez ikakve opreme, 2009. Godište sa samo 46 hiljada km na satu, koji vozi stariji član moje porodice. Taj punto je fabrički imao felne 13 i gume 155/80x13. Nadam se da sam sad zadovoljio tvoju znatiželju!?
  10. Kupujem Alu Felne 13 inča za Fiat vozila - 4x98 mm Prednos felnama od Seićenta sportinga
  11. Ja to baš večeras rešio malo elegantnije. U onih 5 rupa sam ubacio 5 tiplova tipa lasta. Ekstra se uklopilo osim što sam morao da svaki od tiplova malo stanjim sa nožem. Tiplovi su 10 mm, a rupe 9 mm. U njih se sad uvrću obični holšrafi sa podloškama. Nema varenja i budženja, a jedan tipl 7-9 din. Inače plastičnu zaštitu motora kupio preko KP-a od neke firme iz Zaječara. 2400 din + poštarina. Solidan kvalitet.
  12. Kupljen nov, neki Tajwanski. Tema više nije aktuelna. Sad ga treba ugraditi. Problem su one 3 rupe napred i dve pozadi na mostu.
  13. Pošto Nole ne može da nađe, da nema neko drugi?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...