Jump to content
FAS Goran

simonen

Members
  • Content Count

    433
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by simonen

  1. Za forumase 450e komplet,gume nove presle 5.000km.Moze prevoz do BG-a.
  2. Usluzan oglas...prodat auto tockovi ostali.Gume Nove kupljene u Kit Komercu presle oko 5.000km,ima fiskalni racun. https://www.kupujemprodajem.com/automobili-delovi-i-alati/auto-felne/alu-felne-18-4x100-gume-225-40-18/oglas/162449947?utm_source=kp&utm_medium=interfejs&utm_campaign=social_share&utm_term=link&utm_content=oglas
  3. Cena,prava sitnica 434,45 rsd novi u kesi...lepota.
  4. Ako je kvar kao sto si opisao,posalji menjac i 6000din.Resavamo
  5. Kod mene u KG-u 12.000din a ne treba ti Sabac.Svaki majstor moze rasturiti menjac i zameniti lezaj.To ti je na takvim menjacima rutina,kao dobar dan.
  6. Koliko presao Bravo kad je stigao na zamenu zamajca,mada ne razumem bas termin "nacet"
  7. Uzmes klingerit 0.5mm precrtas konture gumice,i iskrojis zaptivku identicnu obliku gumice.Jeste dangubno ali ja tada nisam imao drugo resenje.Tu zaptivku ubacis u kanal pre gumice,pa onda gumicu preko zaptivke,na taj nacin si povecao dihtovanje gumice za 0.5mm. Namazes tanko kvalitetnog silikona i to je to.Ja sam iskreno mislio neka traje dok ne stigne nova,ali evo vec godinu dana suvo(da ga ne ureknem)
  8. Proizvodjac Birth,kupljen nov stavljen radi probe. Bio na autu oko mesec dana cena 5000rsd. Sent from my REA-NX9 using Tapatalk
  9. Imas sva tri lezaja u Inter Carsu, Timken prvi i treci isti sa spiska 2.732rsd po komadu ,drugi 3.453rsd .Ovo su pune cene.
  10. Radi,ja na flesu imam sedam foldera,svi su 320kbps.Radi bez problema.
  11. Pazario za sitne novce MP3 sa AUX-om,ali naravno nema kod. Ako moze.
  12. Ima u Inter Carsu,sa fiksatorima originalne.Puna cena 4.588rsd ako imas nekog moze ti ih pazariti jeftinije.
  13. Trazih ali ne nadjoh. Promenio bih km sat na mom Bravu Sport,stavio bih obican od 1.4 16v umesto fabrickog koji ima Matrix displej. Zanima me dali neko zna,cuo ,video da je to neko uradio...da ne bih radio ovu gimnastiku dzaba.
  14. Ima u Inter Carsu,puna cena 3.237din. Ako nemas prodavnicu u blizini mogu ti ja poruciti.
  15. Posle dva posta vec si postao bahat,verovatno si takav i za volanom. I da uzece ti dozvolu,zasluzio si.
  16. Nešec se nalazi na opstini Čačak, mesto Ljubić, adresa Hiljadu Trista Kaplara 3 a/17 mobilni: +381.(0)61.1414977
  17. Nesec ti nije daleko,jako dobar majstor za Fiate.Jesi li probao kod njega?
  18. Za odprilike mesec-dva mislim da ces sam shvatiti dali je znao ili ne.
  19. Meni izgleda kao da taj majstor nije imao alat za montazu.Vidi se da su pokrivljeni od uguravanja na silu. Trebalo bi da ga je sramota od sopstvenog rada. Silen blok mora fizicki da ostane izgledom isti kao i kada je kupljen.Ovo kod tebe kao da su polovni raspadnuti. Ja licno imam bas za to hidraulicni radapciger,i kada ih ubacim nema nikakvih ostecenja Ja bih mu reklamirao. Sent from my SM-G770F using Tapatalk
  20. @Sumadinac034 Nesto mirise na nadaleko poznat problem sa motornim racunarom,vidim da nije ugasio imobilajzer.Nadji nekog sa MES-om,zakacite dijagnostiku ako u Body-u ima gresku ( mislim da je w-line error) onda je "crkao" motorni racunar.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...