Jump to content

Joe Jakuza

Members
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About Joe Jakuza

 • Rank
  Il Nuovo
 • Birthday 09/20/76

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Cacak

Previous Fields

 • Garage
  2006 Lancia Lybra 1.9 jtd sw

Recent Profile Visitors

1046 profile views
 1. Lancia Lybra - problem sa podizanjem prozora

  Da li neko zna koje su fabrički deklarisane dužine sajli zadnjih podizača. Bilo bi lepo da znamo i dužinu prednjih ako nekome zatreba. Probao sam da izguglam, ali uzalud.
 2. Lancia Lybra 1.9 JTD - crevo turbine

  Juče sam poručio donje crevo sa interkulera kod Vlada, jutros je stiglo. Sve pohvale za ekspeditivnost. Deluje veoma sposobno za 3000.00 dinara. Godinu dana garancije. Sutra ga ugrađujem, pa ćemo videti.
 3. Lancia Lybra - problem sa centralnom bravom

  Naravno. Ali preko daljinca odreaguju samo migavci.
 4. Lancia Lybra - problem sa centralnom bravom

  Za vreme prošlogodišnjih poplava, sam zaplivao sa Lybrom i gospodjica se naravno ugasila. Dok sam pokušavao da se spasim iz nastale situacije, vozačka vrata su stajala otvorena i dosta kiše je palo na prekidače za otvaranje prozora. Kada sam kasnije dao kontakt, da bih uključio brisače u toku šlepanja, prozori su počeli da se sami otvaraju i zatvaraju. Haos. Nakon par dana se ocedila i sve po starom, osim što CENTRALNA BRAVA ne radi. Daljinski šalje signal, migavci zatrepere (više puta nego dok je bilo ispravno) ali brava ne reaguje. Ne reaguje ni kod ručnog zaključavanja. Negde sam čuo da ako crkne motorić na vozačkim vratima, ne rade ni ostali. da li je neko imao ovakav problem. Kakva je procedura skinuti taj motor. help Pokušavao sam sva moguća resetovanja . Skidao kleme, menjao bateriju na daljinskom, ali se ne javlja.
 5. K: jednu fabričku alu felnu Lybru

  Momak koji je pokušao da je ispravi, je odustao nakon 5 pokušaja. Ispravi je, na balanserci pokaže nulu, ali nakon 15 minuta ponovo baca kao da nije ispravljana. Poslednje ispravljanje je bilo kobno po felnu, jer je probio zid felne, pa bi sada morala i da se vari, tako da sam odlučio da nabavim novu. Pusti mi cenu u inbox.
 6. K: jednu fabričku alu felnu Lybru

  Kasno sam se setio toga, jer je stradala Fulda, stara dvadesetak dana, pa sam bio besan. Kada sam kod vulkanizera ustanovio da je otišla i felna, već je bilo kasno.
 7. K: jednu fabričku alu felnu Lybru

  Jel moguće da niko nema raspar.
 8. Kao što naslov kaže, kupujem JEDNU originalnu felnu za Lanciu Lybru. Svoju sam nažalost sredio na jednom od Čačanskih kratera. Poklopac felne poželjan, ali nije neophodan. PS: Jednu krivu već imam, nemojte mi nuditi još istih.
 9. P: skladište Lancia rezervnih delova

  Pozdrav, ima li set kvačila za Libry 1.9 jtd, 2005. god i komplet kočionih pločica. Hvala.
 10. Lancia Lybra 1.9 JTD - zamena termostata

  Ssda sam u problemu, meni je danas stigao Behr G.913.88 sa termodavačem koji ima ČETIRI pina. Prodavac je rekao da je to za Lybru. Fino sam ga i platio, pa nebih da me neko vuče za nos.
 11. Blue Lybra Intensa

  A ja za svoju Lybru izuo 27650,00 + 1K din za tehnički. Doduše nove table.
 12. Lybra - kako skinuti branik (prednji ili zadnji)?

  Joj farove joj poljubim, pa ko to posle da napasuje gde su bili. Moraće da radi flomaster. Hvala najlepše.
 13. Lybra - kako skinuti branik (prednji ili zadnji)?

  Gospodo, može li neko sa iskustvom da detaljnije opiše skidanje prednjeg branika, pošto mi je na žalost tuda jedini prilaz do presostata (termodavač na hladnjaku klime). Pri proveri sistema azot šišti kraj samih kontakata istog, pa moram da ga menjam.
 14. Lybra 1.9 JTD / 2.4 JTD - otežano ubacivanje u brzinu...

  Da nije možda uzrok ovog problema loš nosač motora (menjača) ispod akumulatora?
 15. Lybra - resetovanje navigacije (traži kod)

  Danas sam čačkao po navigaciji, čisto da vidim zašto se uopšte ne javlja. U CD jedinici (koja je neispravna) pronađem originalni disk sa mapama iz 2005. Znam da nema Srbije ali pokušaću da neku postojeću prilagodim ovom formatu i rezoluciji. E sad da bi mi ovo pošlo za rukom potrebna mi je ispravan čitač, pa ako neko ima, ne koristi i ne traži previše love neka se javi. Ako uspem u ovome, podeliću sa kolegama Lybristima.
×