Jump to content
FAS Goran

STELLANOVA

Members
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

About STELLANOVA

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Lybra 1.6

Recent Profile Visitors

2986 profile views
  1. Misterija resena. Spaner zupcastog kaisa je bio falsh, imao je neki zubac koji je non stop radio levo desno i proizvodio takav zvuk lupkanja. Zamenjen sa novim originalnim i sve ok. 33e cena spanera.
  2. Presao sam oko 5000Km. Nikakvih problema nije bilo. Pocelo je da se cuje posle zamene freona.
  3. Ne bezim od toga prosto bih prvo proverio nosac spanera. Motor radi savrseno, vuce, na leru je miran i radi na 850 obrtaja, sve po PS-u. Kaiseve sam menjao pre 20 000km.
  4. Narucio sam nosac spanera pa cemo videti. Puno para traze za dijagnostiku kaiseva (60e) a moguce je da zvuk ne dolazi zbog toga.
  5. Pozdrav kolege. Danas mi stigao auto sa farbanja i sredjivanja od male nezgode i otisao da promenim ulje i sve sto ide uz to. Pre nekih 4-5 meseci sam primetio da se cuje iz motora lupkanje, kao dizel, tak tak, radvnomerno. Kazem majstorima da pogledaju i oni mi jave da zvuk dolazi iz pravca kaiseva. Bilo mi je skupo a i nisam imao vremena da ostavim auto da sve razmontiraju (60e je samo skidanje i provera kaiseva i lezajeva) pa sam to ostavio za neki drugi dan ali mi interesuje da li je neko od vas imao slican problem? Auto ide sasvim lepo, nema nepravilnosti u radu.
  6. Hvala na odgovoru. Danas sam probao sve to ali nista. Skinuo sam taj deo i probao da otvorim gepek ali ne reaguje. Lampica svetli sto bi trebalo da znaci da ima struje. Jedino sto ostaje je da se proveri plocica na koju ide dzek...
  7. I meni se upalila ta lampica jednom i isto je bilo kako kaze kolega od gore bonbina u pitanju. Nova je ~80e.
  8. Trenutno zivim u Bugarskoj pa tamo Dosta je jeftnije od Srbije pa ako treba neki skuplji deo isplati se doci...
  9. Moze da se sredi, to nije problem, problem je farbanje posle. Kvalitetni majstori traze 100e za ispravljenje i farbanje. Toliko mi je polovan branik u toj boji sa magenkama tako da dobijem gratis maglenke i one lajsne
  10. Izgleda da je i hladnjak otisao, tacnije postoje dva tampona koji drze hladnjak i na oba mesta su slomljeni nosaci koji su vezani za hladnjak i sada sa jedne strane curi, slabo ali ipak curi pa ce morati i to da se menja Branik i hauba su 200e zajedno u istoj boji sa otpada (kao novi) + ispravljanje i jedno i drugog krila + ispravljanje nosaca branika + hladnjak... Oko 400e ce biti (nadam se).
  11. Samo desno je malo iskrivljeno ali nigde nije pukla farba ili slicno. Jbg. klizav kolovoz, naglo kocenje automobila uspred u centru na raskrsnici i eto rezultata...
  12. Odjednom je prestalo da radi dugme pored rucne za otvaranje gepeka, da li neko ima ideju sta bi moglo da bude? Preko daljisnkog sa kljuca normalno otvara. Probao sam da zamenim osigurac ali se nista ne menja. Jel ima neko uputsvo za otvaranje tog dela da se pogleda ispod dugmeta?
  13. Pozdrav kolege, pre nekih 3 nedelje sam imao manju nezgodu pa ja potrebno zameniti branik i haubu. Nasao sam na otpadu delove u istoj boji kao moja Lybra ali mi je potrebna sema, uputstvo za skidanje branika i haube. Evo slika kako je udareno p.s. Da li ima neki limar na forumu da kaze koliko bi kostalo ispravljanje ovog nosaca branika?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...