Marko Topola 71 Posted June 26, 2024 (edited) Pozdrav svima, nisam pisao na forumu sigurno 5 godina, u medjuvremenu se svasta izdesavalo i vozalo. Poslednje sto je bilo iz FLA grupacije, pocetkom 2019. Alfa 156, avgust 2019. Alfa 159... Malo pre pocetka korone, poceo sam otkup i preprodaju kola, tako da sam medju 130-ak (pre)prodatih vozila, ispunjavao i svoje neke zelje. Izdvojio bih: nekoliko komada A4 B7, Pasat B6, BMW E90, BMW E60, dva Audija A6 C6, dve Insignije, decacki san Mercedes W211 restyle, Chevrolet Captiva... Nakon prosirenja porodice (dobili smo trojke, 3 sina, u januaru 2022.), pa nam je "trebao" malo veci auto, od tada sam izvozao tri komada Tuarega, Mercedes ML320 w164...i od pre par meseci S klasu W221, na kojoj cu ostati (nadam se), bar 2godine. U pitanju je S klasa, 3.0 V6 dizel, 235ks, 2008. godiste, totalno neplanirano iskocila ponuda od kolege muzicara, kad sam seo u auto, to je bilo to. Od opreme ima dosta toga, pogotovo za to godiste: - Adaptivni tempomat, nocnu prednju kameru, zadnju kameru, asistenciju parkiranja, kozna sedista sa memorijom, grejanjem, hladjenjem, siber, elektro podesavanje volana, crno nebo, bi xenon, soft close, parking senzore DISTRONIC PLUS, senzor mrtvog ugla, ambijentalno osvetljenje, C/S/M modove voznje, adaptivne farove, vazdusno vesanje... Edited June 26, 2024 by Marko Topola 16 1 neshtry, silenci, Loon123 and 14 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 16059 Posted June 26, 2024 Sto bi rekao tip. Automobili se dele na Mercedes i ostale...Uzivaj u njemu dok ne nadjes na nesto sto ce ti se jos vise svideti Sent from my STK-LX1 using Tapatalk 2 nemanja84bg and Marko Topola reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19761 Posted June 26, 2024 Baš lep 1 Marko Topola reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3737 Posted June 26, 2024 E pa majstore, kak'a armunika tak'a kariola. Vala baš ti pristaje! Čestitke za podmladak, čini mi se da nisam ispratio a možda i jesam. Šta ćeš, čika malo zaš'o u godine. Aj' da je sa srećom pa da svakom junaku kupiš po jednog... 2 nemanja84bg and Marko Topola reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6616 Posted June 26, 2024 9 hours ago, Marko Topola said: (dobili smo trojke, 3 sina, u januaru 2022.) u jednom cugu se resis svega I odlican izbor, bolje nego bilo sta novije 4 Marko Topola, moron, shuxx and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zvezdo 1451 Posted June 26, 2024 Šta reći? Mercedes! Pa još i S klasa! Ima li bolje? 2 Marko Topola and moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 6197 Posted June 28, 2024 (edited) Čestitam i 3-ke i 130 obrnutih i S klasse Da te ovi prvi što manje sekiraju, da se ovi drugi tripliraju a ovaj treći da se zadrži i da služi koliko ti hoćeš. Edited June 28, 2024 by PremieRacing 2 1 nemanja84bg, francuz69 and Marko Topola reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
francuz69 1040 Posted June 28, 2024 Kako je rechit choek… svaka mu ka Njegosheva! 1 Marko Topola reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2351 Posted June 28, 2024 Svaka cast ! Bas lep model i cista aristokratija iako ih volim posto mi je sve gradska voznja ne bih ja to mogao da vozim prema potrebama vec bi mi vise stajao u dvoristu da se komsije dive nek te dobro sluzi ! 2 shuxx and Marko Topola reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marko Topola 71 Posted July 4, 2024 Hvala puno svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19761 Posted July 4, 2024 Baci još neku sličku Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marko Topola 71 Posted July 4, 2024 Evo malo novih slika, i nekih zanimljivih detalja.Iznenadio sam se kad sam video da umesto granicnika ima male amortizere, i gde god stavis vrata, tu stoje. 4 shuxx, silenci, Mijailović P. and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 16059 Posted July 4, 2024 Bruka koliko dobro izgleda. Old school...Extra Sent from my STK-LX1 using Tapatalk 1 Marko Topola reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marko Topola 71 Posted July 4, 2024 Izgleda bas mocno. Kvalitet izrade stvarno na najvisem nivou Mada, ne bih se bunio ni za ove novije, W222 mi je savrsenstvo, pogotovo restyle... Aliii, za sad je i ovaj dobar Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 22242 Posted July 4, 2024 Jesi li Maraš ili Baća ? Nekako mi je promaklo - pa neka je sa srecom Mare, da te ova drumska krstarica lepo sluzi! Decicu sam vec cestitao kad smo se culi, ostaje mi samo da vam pozelim da se u zdravlju i veselju vozite . 1 Marko Topola reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marko Topola 71 Posted July 4, 2024 Hvala Ivane puno na lepim zeljama Quote Share this post Link to post Share on other sites