moron 4643 Posted December 14, 2023 Gledao sam novog CRV-a. I jedna stvar me malo razočarala. Prethodna generacija u svojoj hibridnoj verziji nije imala rezervni točak jer su u podu gepeka bile baterije za hibridni sklop. Pa je prethodna generacija kao hibrid imala gepek od 497 litara (a kao nehibrid je imala 563 litra + rezervni točak koji je bio deo standardne opreme). Kod ove nove generacije baterije više nisu u podu gepeka ( i gepek hibrida je povećan na 587 litara, odnosno za 90 litara više u odnosu na prethodnu generaciju hibrida ). Ali, i dalje nema rezervni točak. Sve ostalo i „pomozi Bože“, ali to (meni) ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Decak Iz Vode 173 Posted January 7, 2024 (edited) Testosteeron: Honda CR-V Edited January 7, 2024 by neshaoct formatiranje 2 neshaoct and moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4643 Posted January 7, 2024 " Najbolji u klasi! " ??? Nema mana? Savršen? Da li će baš tako biti? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Decak Iz Vode 173 Posted January 8, 2024 Ti beše imaš prethodnu generaciju? Da li si provozao ovu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4643 Posted January 8, 2024 Ne, nisam provozao novu generaciju. Samo sam je "gledao". Tek da steknem (i) prvi utisak o ponudi prostora u vozilu. I ostalim stvarima koje mi na prvu "zapnu za oko". Kao što tako "pogledam" bilo koji novi model. Ma kog brenda. 1 knezevic76 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15528 Posted January 9, 2024 ccc kakav si, ti odma "pod suknju" zagleđuješ 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9737 Posted March 16, 2024 EmisijaSAT: Honda CR-V Košta preko 50.000 evra, a ova na testu je 56k: Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4643 Posted March 17, 2024 Ne ide mi u glavu da gotovo za svaki model Ferrarija ili Maseratija može da se kupi rezervni točak, a da kod Honde nije moguće za bilo koji aktuelni hibrid, pa ni za CR-V šeste generacije ... https://www.baroli-automobilia.com/product/ferrari-space-saver-spare-tire-emergency-tire-spare-wheel-240241-with-black-leather-cover/ https://masparts.net/product/maserati-spare-wheel-kit-complete/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15528 Posted March 17, 2024 heh, malopre se vratih sa nekog druženja, tip vozi Toyotu Auris 2017g, takođe kupljena BEZ rezervnog točka, vozio tako do jedne gadne situacije, tad mu pomogla Toyota pomoć, kasnije kupio rezervni točak.... 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6706 Posted March 18, 2024 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3426 Posted March 18, 2024 Za te pare bih ocekivao prave auspuhe 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4643 Posted March 18, 2024 Očekivanja su ti potpuno na mestu, pa taman i da košta pola od toga Tim pre što uz potpuno isti hibridni sklop jeftiniji ZRV dolazi sa dva zadnja izduvna lonca i dve stvarne izduvne cevi, pa je malo nejasno zašto onda CRV ima samo jedan zadnji lonac i jednu stvarnu izduvnu cev, dok je ona druga "fejk" Čak i Civic sa tim istim sklopom ima samo jedan zadnji lonac i jednu cevku, ali, ništa od toga pozadi nije vidljivo, niti ima nekih "fejk" izduva. Na žalost, "fejk" je odavno IN i u svetu premijuma, pa se nisam začudio ni kada sam neki dan gledao MAREK-ovu recenziju za Mercedes-Benz E-Class 2024 W214, sa "fejk" auspuhom 1 igor0511 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3426 Posted March 19, 2024 (edited) Ja sam svojeveremeno gledao i GLB, ali brzo sam odustao jer da dobijes normalnu opremu i 4x4 cena ide lagano na 3 Geely-ja. I pride naravno nemas auspuh ni na AMG line opremi Ne znam jel' toliko skupo to da uradis ili sta je fora, ali ruzno izgleda auto na 20" felnama i sa zatvorenim plastikama iza Edited March 19, 2024 by igor0511 Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4643 Posted June 29, 2024 Vrlo realan prikaz novog CR-V-a. Pa i sa dosta zamerki. Sve na mestu, po mom mišljenju. Quote Share this post Link to post Share on other sites