milkobgd 22 Posted January 30 (edited) Imam set zimskih guma sa felnama sa starog auta pa me zanima način detekcije pada pritiska u gumama, indirektan (brzina rotacije, što mi odgovara) ili direktan (ventili sa senzorima, onda sam u problemu pošto mi stare felne to nemaju)? Edited February 2 by neshaoct formatiranje Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 1755 Posted January 30 (edited) Mislim da mahom zavisi od opreme ali uglavnom je pasivan sistem, broj rotacija. Ako nemas nigde u multimediji pokazivac pritisaka (mislim jedino mesto sa ekranom da bi ista video od toga) onda je definitivno pasivan sistem. I nisi u problemu ako imas senzorsku detekciju a nemas senzore, samo bi dobio indikaciju koja malo bode oci i nista vise. Edited January 30 by ISV_01 2 igor0511 and shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
milkobgd 22 Posted January 30 Hvala na odgovoru. Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 844 Posted January 30 99% je ABS senzor u pitanju kao i kod mene. Ako imas opciju da podesis zeljeni pritisak, onda je ABS senzor u pitanju. Takodje, sto kaze kolega ako ne pokazuje iznose pritiska vec samo ok/nok Quote Share this post Link to post Share on other sites
milkobgd 22 Posted February 2 Napisaću baš kad stigne makina? Quote Share this post Link to post Share on other sites
debelizmaj 154 Posted February 9 Ja imam taj sistem i indirektan je. Nema podesavanja kod vulkanizera, samo kalibracija jednom kad napumpas gume. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 6591 Posted February 13 Prica o Uconnect uredjaju prebacena je u odgovarajucu temu: https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/60284-fiat-500l-fiat-500x-uconnect-multifunkcionalni-uređaj-iskustva-i-problematika/&do=findComment&comment=1594410 Quote Share this post Link to post Share on other sites
debelizmaj 154 Posted February 13 Ivane, mislim da taj sistem vise nije uconnect. Uconnect je bio onaj u prvoj verziji. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites