Flex 1798 Posted June 23 bmw, svalerka ti ne trebaПослато са MI 9 помоћу ТапатокаSlucajno naleteh na ovu temu, ne znam ni kako, i prisetih se ovoga. Upravo sam Bmw i uzeo, bez svalerke. Sent from my M2012K11AG using Tapatalk 1 1 neshtry and PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 4273 Posted June 24 Vidi, ziv ovaj covek De si bre @Flex, daj otvaraj temu za Bendzu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Flex 1798 Posted June 24 Mrdam. Ma ebes ga, klasican E46. Teram ga vec 2 godine (vrlo zadovoljan) pa bi moglo i nesto modernije da se uzima. Moracu da otvorim temu za kupovinu kad se nakanim. Sent from my M2012K11AG using Tapatalk 1 vagenovac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 728 Posted June 24 Otvorio bih i ja temu za kupovinu.Mota mi se po glavi da zamenim x3 za 320 GT F34,al cas mi je lep,pa cas ruzan taj auto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Flex 1798 Posted June 24 Meni je on bas odvratan, da ga smislim ne mogu. Uopste ne znam sta da gledam ali BMW definitivno (kupio me je upravljivoscu i lezanjem). Ima li neka novija trojka od nekog pouzdanog? Po oglasima krseva pun q. Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5686 Posted June 24 Imam ja al' baš novija, neko oko '20. god. Tablet tabla i te fore i fazoni, prava km. cca. 50.000 i cena od cca. 30h eur. Al' leeeep, znaš kako, ima pi*ke, ima sve 2 ISV_01 and silenci reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Flex 1798 Posted June 24 Baci link da vidimo kakva je to maKina. Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5686 Posted June 24 Nema link, moj stomatolog hoće da proda svoj auto ali nema oglas (dobar drugar, a u četvrtak sam mu baš bio 'na stolici' pa mi pričao). Piši mi na 064 364 88 11 pa ti pošaljem par fotki i sve potrebne info. 1 Flex reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 4273 Posted June 24 (edited) Taman da mu gi opravi i karijes na 4.ci dole desno Sve ulazi u cenu Edited June 24 by ISV_01 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Flex 1798 Posted June 24 Imam nesto sitno za cackanje, taman dok pregovaramo da se zanima. Sent from my M2012K11AG using Tapatalk 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5686 Posted June 24 E! Setih se...naknadna pamet Ima još jedna prelepa trojka za koju sam kačio ovde negde oglas ali je stariji, neko recimo 2014. god. i 1,5 benzin motor. Auto je odličan, prelep, M paket ceo, bele boje sa crnim detaljima, ima i klapne na izduvu, enterijer skroz očuvan, ali opet naglašavam 1,5 sa 100kw. Motor ne prati izgled auta... Quote Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 728 Posted June 24 Ja imam x3 f25,al pazi neki gt mi je lep,a neki ruzan.Ubedljivo mora neka felna R18 ili R19.Ili to ili f10 je sledeći. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vagenovac 4623 Posted June 24 Mrdam. Ma ebes ga, klasican E46. Teram ga vec 2 godine (vrlo zadovoljan) pa bi moglo i nesto modernije da se uzima. Moracu da otvorim temu za kupovinu kad se nakanim. Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Drago mi je da si uzeo dobar primerak, jer dobar bmw je pravo zadovoljstvo za posedovanje, pa cak su i zahvalni za odrzavanje ako su zdravi.Samo ne zaletati se prilikom zamene i slatko ces se voziti i sa novijim.F31 sa ozgloglasenim n47 evo kod mene vec šestu godinu i cca 100.000km da kucnem u drvo bez problema.Kum x3 isto n47 vec 5g i 80.000 km vrlo zadovoljan.Da ne nabrajam i sa f10 sto sam prezadovoljan i bivse bmw sa kojima su i naredni vlasnici jako zadovoljni nikad nisam imao bmwa sa m paketom optike jer su uglavnom bili umorni i izmuceni primerci koje sam pregledao iako su na slikama bili ulickani.Kao za m pakete kod bmwa, slicna prica je i kod amg pack za merca, qv line za alfu, sline za audija itd.Pogotovo klotare koje su prepravljene najcesce kineskim delovima npr na audi sline i slicno.To je sve uglavnom udarano i lupanoimarijski, a mehanicki i elektronski krpljeno i skarabudzeno.Послато са SM-A528B помоћу Тапатока 1 Dale reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Flex 1798 Posted June 24 Za sada, kuc kuc, samo redovno odrzavanje. Od vanrednih solje amortizera i to je to. Zamenio ulje u menjacu i diferencijalu i zamenio grejace i gas. Evo vec 2 godine kakk ga vozim. Prosledio mi je kolega PremieRacing slike G20 od njegovog prijatelja pa cu otvoriti novu temu da prodiskutujemo malo i da cujem misljenja struke (ja ih i ne pratim bas nesto specijalno). Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites