Dragon 17 Posted August 20, 2018 Konačno ispunjen jedan od davnašnjih snova. Alfa Romeo GTV Cup Limitata No 092. Serija je iz 2001, mada se moja vodi kao 2002. Inspiracija je trkački model GTV, a ukupno je proizvedeno 419 primeraka, 239 2.0 TS, a ostatak 3.0 V6... Moja, nažalost, nema busso ispod haube, ali šta da se radi. Nije baš moglo da se bira. Imala je čudno putešestvije dok nije stigla do mene, stajala je godinu, možda i više, na oglasima. Čovek je uveče spustio cenu, ujutruo sam otišao da je kupim. Impulsivna reakcija. Prvi vlasnik kod nas je počeo sa sređivanjem, ja sam nastavio. Bilo je dosta ulaganja, a ima još. U planu je nabavka prednjeg spoilera koji je inače išao na ovaj auto, ali je njen smrskan u paramparčad. Generalno je u dobrom stanju, rekao bih da nema boljeg Cup-a u Srbiji... Inače, vožnja je prava uživancija, baš kao i što sam očekivao, leži fenomenalno, ponašanje na putu sjajno. Primetio sam da po krivinama ni mnogo ozbiljniji automobili ne mogu lako da joj pariraju... 7 neshtry, shomispc, neshaoct and 4 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9704 Posted August 20, 2018 @Dragon Peđa Dragon? Doooobar GTV Cup, unutra izgleda baš očuvano...kad bi čovek mogao da ga ostavi po strani, vozi tek onako za uživanje koje pruža...pa za 10-20 godina ima da vredi i vredi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dragon 17 Posted August 20, 2018 Taj sam... Pa i vozi se tako, jeste u planu da ostane malo duze kod mene. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9704 Posted August 20, 2018 Oooooo...pa nema te 100 godina. al' bukvalno Drago mi je da si baš ti uzeo ovaj Cup, znam koliko srce oduvek imaš za Alfe Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dragon 17 Posted August 20, 2018 (edited) Bio sam se ohladio od foruma, ne ovog, nego generalno. Edited August 20, 2018 by Dragon Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5968 Posted August 20, 2018 Tako to obicno biva... A onda te nesto vrati Cestitam, bila mi je u 'favorites' duuuugo vremena Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dragon 17 Posted August 21, 2018 Hvala. Da je racionalna kupovina, i nije. GTV, Srbija i razum bas i ne idu zajedno. A i jednom se zivi. 3 gagyns, PremieRacing and neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20194 Posted August 21, 2018 (edited) Svaka cast! Uzivanje je videti ovakav raritet, pa jos u ovakvom stanju na putu. Za mene licno jedan od automobila sa vanvremenskim dizajnom, za razliku od danasnjeg crossover pomodarsta i Copy/Paste modela. A racionalna kupovina i entuzijasta bas i ne idu u istoj recenici, sigurno bi vecina zaljubljenika volela da s vremena na vreme provoza nesto ovako. Cek' i ja da pitam - "Dragon" jos sa pocetaka rada, dok forum nije postojao kao samostalan nego je bio na CBC? Sivi 3v Stilo, dilema 15'' felne ili nesto vece, posle toga neke 147 Alfice ...? Edited August 21, 2018 by Ivan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dragon 17 Posted August 21, 2018 Aha...tako je. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Semi 107 Posted August 21, 2018 Super je GTV, svaka cast na makini, a i hrabrosti I dobrodosao nazad! Quote Share this post Link to post Share on other sites
jevta BG 111 Posted August 22, 2018 Odlican auto...prelep... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6085 Posted August 22, 2018 @BKS_tmo - samo da vidis masinu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dezurni 399 Posted August 22, 2018 Ostavi čoveka na miru Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dragon 17 Posted August 22, 2018 15 hours ago, Semi said: Super je GTV, svaka cast na makini, a i hrabrosti I dobrodosao nazad! Veca je hrabrost kupiti v6... Hvala svima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Semi 107 Posted August 22, 2018 Tad sam bio mladji i ludji, od toga ostade samo avatar Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dragon 17 Posted December 25, 2018 Zimski san. 1 neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9704 Posted January 4, 2019 Zbog tebe @Dragon koji Alfu staviš u zimski san, one i izlaze na loš glas kao auti koji idu samo kad je lepo vreme Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dragon 17 Posted January 8, 2019 pa ovoj se nesto ne izlazi po ovom vremenu. 2 neshaoct and neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9704 Posted January 10, 2019 @Dragon Ni 159-ki: I to je još bilo pre ovog novog snega od danas...sad joj nema mrdanja dok ne stane da pada, letnja šara. 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dragon 17 Posted January 14, 2019 Neka, neka, bolje joj je na parkingu, nego neki Indijanac da je unakazi. 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites