baron21 7 Posted January 29, 2018 da li ce mi pisati kaznu ako posle 15 min pocnem da trubim i vicem na njih kroz prozor 1 bole-stilo.jtd reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bole-stilo.jtd 374 Posted January 29, 2018 pa probaj .............. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojan dim. 28 Posted January 29, 2018 Sta ako se nekome prik.nja za tih 15-20 minuta? Pelena? 4 neshtry, Smireni, bole-stilo.jtd and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bole-stilo.jtd 374 Posted January 29, 2018 nema ni kenjanja ni pisanja , dok ne puknete ......... milicija mora da se postuje . 1 Smireni reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojan dim. 28 Posted January 29, 2018 Znaci da se nosi pelena u kaseti Quote Share this post Link to post Share on other sites
Smireni 526 Posted January 29, 2018 @igor0511 Ja sam mislio da se covek sali, ali ti izgleda stvarno jesi politicar. Ako te to vredja.... Sta ja da ti radim, prestani da budes. Tebi je objasnjeno da nisi u pravu ali svaki put kad te dovede argumetn do toga, ti krenes da zamenjujes teze. Ako ti nesto i dalje nije jasno, ti slobodno procitaj jos jednom deo koji si citirao. 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6451 Posted January 29, 2018 Skoro sam na youtubeu gledao klip, u kome policajac u Americi zaustavlja zenu I naravno sve snima sluzbenom kamerom. Ljubazno joj se obraca da spusti prozor, ona ga spusta malo, on joj ponavlja ona spusta do pola... I krece da se raspravlja sa njim, preti da ce ga snimiti, na sta on odgovara u fazonu: Gospodjo ne brinite ja snimam. U jednom momentu ona zatvara prozor. On je moli da spusti, ona idalje filozofira i zakljucava auto... Epilog: Vozacki prozor razbijen, auto otkljucan, a njoj na zemlji stavljaju lisice! Zamislite da on nije imao kameru? Bilo bi rasna mrznja, posto je cura crnkinja. Sa druge strane, mislim da bi kamere doprinele da se I policajci koji nisu do sad, ponasaju uljudno, ako ne I ljubazno, jer bi verovatno popili neku kaznu za suprotno ponasanje. Mada... I do sad se ne bi bahato ponasali, da nemaju nekog ujku, tecu I komsiju da pocepa prijave, tako da bi im verovatno ti isti brisali ili montirali I te snimke. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 16609 Posted January 29, 2018 Meni nije jasno zašto su to kod nas ukinuli....ne može mito,šta li... Quote Share this post Link to post Share on other sites
marko.jovanovic 925 Posted January 29, 2018 (edited) Ipak to rusi bolje rade, pesnicom bato, uz pratnju TV ekipe. Obavezno odgledati do kraja, kada u pritvoru daje intervju, malo je plav, al nema veze Edited January 29, 2018 by marko.jovanovic 2 Tommy92 and alfini0507 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites