nstyner 155 Posted January 26, 2018 Hvala komšo,srešćemo se valjda pa da izdetaljišemo makine ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
rkoma1986 1056 Posted January 26, 2018 Mozemo u nedelju, bice lepo vreme Quote Share this post Link to post Share on other sites
nstyner 155 Posted January 26, 2018 (edited) Ima mi ćera rođus pa vodim klince u big u bioskop oko pola 12,jedino da naletim malo usput ako se organizujete za skup .A biće ok vreme,greota ne iskoristiti. Edited January 26, 2018 by nstyner Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 18608 Posted January 27, 2018 Slobodane konačno auto sa klimom e sad što će korozija "da ga izede" to si valjda znao i bio svestan po kupovini opela. Šalim se, lep auto i rekao bih prilično očuvan samo me čudi da nisi prešao u diesel tabor. Srećno ti bilo i što više bezbrižnih kilometara. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nstyner 155 Posted January 27, 2018 Hvala Miloše druže!Valjda su malo sredili probleme sa korozijom u novijim generacijama,za sada je zdrav-a ! A za dizela,šta znam nekako sam navikao na benzinjare a i malo prelazim pa nisam ni razmišljao o tome. 1 Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lufti 672 Posted January 27, 2018 Jedan od retkih ''porodicnih'' automobila koji izgleda dinamicno, pogotovo zbog naopakih vrata... Puno bezbriznih kilometara!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
nstyner 155 Posted January 27, 2018 Hvala kolega ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
bole-stilo.jtd 374 Posted January 27, 2018 sad videh i ja , srecno i puno bezbriznih km ......... lep auto . Quote Share this post Link to post Share on other sites
nstyner 155 Posted January 28, 2018 Hvala bole Quote Share this post Link to post Share on other sites
milan-jtd 234 Posted February 5, 2018 On 12/26/2017 at 9:33 PM, nstyner said: Navikavam se na nju,totalno drugačije sve u odnosu na Punta.Položaj sedenja,preglednost,drugačije se vozi totalno. Gabaritno je veća naravno pa se i tu privikavam na parkiranje ,ali se lako vozi i komotnija mnogo. Potpuno ista zapazanja sam i ja imao kada sam presao iz Punta u Merivu A. Cestitke i od mene na kupovini, jedino sto sam se iznenadio je sto su u drugoj generaciji produzili tunel do samog zadnjeg sedista, pa onaj srednji nema gde sa nogama. Moja je ravna celom duzinom pozadi. Inace odlican auto! Quote Share this post Link to post Share on other sites
rkoma1986 1056 Posted February 5, 2018 Bio u subotu sa zetom da pogledamo jednu, 2004 godiste, odlican auto. Danas ide do majstora da mu aminuje i da je uzime ako sve bude u redu. Auto malih dimenzija a prostora unutra kolko hoces + gepek solidne velicine Quote Share this post Link to post Share on other sites
nstyner 155 Posted February 5, 2018 3 hours ago, milan-jtd said: Potpuno ista zapazanja sam i ja imao kada sam presao iz Punta u Merivu A. Cestitke i od mene na kupovini, jedino sto sam se iznenadio je sto su u drugoj generaciji produzili tunel do samog zadnjeg sedista, pa onaj srednji nema gde sa nogama. Moja je ravna celom duzinom pozadi. Inace odlican auto! Pa znaš kako to ide, nešto dodaju, nešto oduzmu na sledećoj generaciji. Za sedenje nazad si u pravu, onaj u sredini mora dobro da "raširi" noge ! Ubacili su onaj niklovan nosač-klizač naslona za ruku, super izgleda ali ovaj nazad u sredini ispašta Quote Share this post Link to post Share on other sites
milan-jtd 234 Posted February 5, 2018 Da budem iskren, meni se svidja kako izgleda, pogotovo sto je klizni, a za onog pozadi bi me bas bilo briga, (i onako predvidjeno za sitnu decu koja ne dohvataju patos), dokle god ja ne moram da sirim noge Quote Share this post Link to post Share on other sites
nstyner 155 Posted April 3, 2018 Danas nabačen letnji set. Lepše bi stojao veći točak,ali za sad ostaje 16" sa 205/55 gumom Odrađen mali servis,od ulja sipano GM Dexos 2 5w30,zamenjene svećice,sve ostalo ok samo sipaj i vozi! Za sada Meri služi ok,nadam se da će tako i da ostane ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
rkoma1986 1056 Posted April 3, 2018 Komso, nikako da se usaglasimo pa da se vidimo. Meriva je bombonica Quote Share this post Link to post Share on other sites
nstyner 155 Posted April 3, 2018 Hvala Marko,posle uskrsa sam slobodan par dana pa ćemo se organizovati! Quote Share this post Link to post Share on other sites
vladag 19 Posted April 10, 2018 Čestitke na kupovini. I sam sam gledao jednu sa 1.3 mjt (cdti) motorom i Cosmo opremom (navigacija i sl). Odličan auto. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nstyner 155 Posted August 5, 2018 Da malo podignemu temu,zapostavio i forum i Meri ! Vozamo se u zdravlju,sipaj i vozi,nemamo za sada nikakvih primedbi.Kraj juna putovali na more,pregazili oko 2500km bez ikakvih problema i zamerki.Mnogo joj više leži otvoren put,pregledna,udobna,klima radi odlično,potrošnja oko 6l sa tim da nisam prelazio 130km/h.Par izleta na 150 ne računam ! Posle godišnjeg mi đavo nije dao mira i krenem u potragu za većom felnom,i naletim na.... Mnogo lepše i ozbiljnije izgleda,jako sam zadovoljan a i gospođa moram da priznam!! Oko dimenzije guma sam se jako lomio i kompromis je pao na 215/50/17,da izgleda ok a da se zadrži udobnost koliko je moguće! Ubačene su i led sijalice u farove od dnevnog svetla i pozicije t-20,i kratkog h-7,sija odlično! U planu su još radovi oko ozvučenja ,ali polako,za sada toliko! 3 Milutinac, nesa 169 and Dezurni reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 18608 Posted August 6, 2018 Felna definitivno najviše promeni izgled automobila, pogotovo kad se ovako naleti na ovako lepu. 1 nstyner reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 5801 Posted August 7, 2018 (edited) On 8/5/2018 at 10:14 PM, nstyner said: Oho. Pa ovo bas fino izgleda, i ozbiljnije nekako. Ako se ne varam to su felne sa Vectre GTS... Edited August 7, 2018 by Milutinac Quote Share this post Link to post Share on other sites
rkoma1986 1056 Posted August 7, 2018 Komso, kad je udajes? Quote Share this post Link to post Share on other sites
nesa 169 308 Posted August 7, 2018 On 5.8.2018. at 10:14 PM, nstyner said: Da malo podignemu temu,zapostavio i forum i Meri ! Vozamo se u zdravlju,sipaj i vozi,nemamo za sada nikakvih primedbi.Kraj juna putovali na more,pregazili oko 2500km bez ikakvih problema i zamerki.Mnogo joj više leži otvoren put,pregledna,udobna,klima radi odlično,potrošnja oko 6l sa tim da nisam prelazio 130km/h.Par izleta na 150 ne računam ! Posle godišnjeg mi đavo nije dao mira i krenem u potragu za većom felnom,i naletim na.... Mnogo lepše i ozbiljnije izgleda,jako sam zadovoljan a i gospođa moram da priznam!! Oko dimenzije guma sam se jako lomio i kompromis je pao na 215/50/17,da izgleda ok a da se zadrži udobnost koliko je moguće! Ubačene su i led sijalice u farove od dnevnog svetla i pozicije t-20,i kratkog h-7,sija odlično! U planu su još radovi oko ozvučenja ,ali polako,za sada toliko! Super su felne i ledovi, samo je u svetlu sadašnjih tehničkih to veoma hrabra odluka. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nstyner 155 Posted August 7, 2018 11 hours ago, Milutinac said: Oho. Pa ovo bas fino izgleda, i ozbiljnije nekako. Ako se ne varam to su felne sa Vectre GTS... Fino izgleda,baš su dobro legle!Jesu ,sa Vectre GTS su skinute pošto je lik prešao na 18" 10 hours ago, rkoma1986 said: Komso, kad je udajes? Još se "isprobavamo" rano je za udaju 4 hours ago, nesa 169 said: Super su felne i ledovi, samo je u svetlu sadašnjih tehničkih to veoma hrabra odluka. Što Nešo?Misliš da će mi praviti problem na tehničkom?Svetlo super baca,nema rasipanja na sve strane kao kod nekih. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 5801 Posted August 7, 2018 Za ovo poslednje - dzaba sto ne rasipa i sto sija lepo... Imas xenone/led a nemas nivelaciju i prskalice - nisi tehnicki ispravan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nstyner 155 Posted August 7, 2018 Pi,ja mislio da to važi samo za xenone! Onda pre tehničkog,zamena na standard! 1 darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites