jevta BG 111 Posted June 5, 2017 Sta je ovo Abarth ili Novitec... Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted June 5, 2017 abarth kakav novitec...nemaju oni ovako nesto Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted June 7, 2017 posto sam sve oko motora radio od inoxa I sav aluminij sam polirao pa sam odlucio I ovo malo urediti ionako je imalo koju godinu, u transportu je bilo komplikacija I jos se dodatno malo izgrebalo... pa je slijedilo brusenje Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted June 7, 2017 gotovo...jos malo ciscenja i brisanja i bice super Quote Share this post Link to post Share on other sites
Smireni 530 Posted June 7, 2017 Lep auto, ja sam sad naleteo na temu, i celu je procitao. Reci nam, jesi merio koliko si snage dobio? Ubrzanje? I jesi uspeo da atestiras ove prepravke motora? Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted June 7, 2017 nisam jos mjerio ali hocu, cim stavim novu centralu ocekujem oko 130ks imam od prije atestirano SVE a ovo na motoru mislim da ni necu atestirati nema potrebe drago mi je da ti se svida Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted June 9, 2017 evo montirano! jos iduci tjedan promjeniti obadvije kozice i bice se ko novo! Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted June 11, 2017 jos jedan uspjesan vikend iza mene tuning show "adria race international" u italiji 100km udaljen od venecije 2 dana tuninga...i uzivanja...donjelo je jako dobar rezultat Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted June 12, 2017 evo usput smo okrenuli i jedan okrugli broj Quote Share this post Link to post Share on other sites
milan-jtd 381 Posted June 12, 2017 Cve cestitke! Moj je pre neki dan okrenuo okruglo duplo vise Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted June 27, 2017 jos jedna nagradica iz slovenijePoslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted July 15, 2017 hajmo malo na jedan upgrade Quote Share this post Link to post Share on other sites
YUgisa 2792 Posted July 15, 2017 Steta sto su rupice sminka Quote Share this post Link to post Share on other sites
PuntoAbart 2 Posted July 17, 2017 Ja ćamim ćekajući i ćekam onaj obećani video da vidimo kako to ide. Možda da staviš prvo ove diskove pa onda . Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted July 17, 2017 @YUgisa zasto mislis da su sminka ?@PuntoAbart jeste, imas pravo...stvar je u tome sta ga nesmijem bas forsirati jos jer mi zna odrezati gorivo ajde probat cu snimit danas popodne nesto jedino sta je bas dobro i fora to je zvuk turba i blowofa, al nez koliko ce se to dobro cut... auspuh jos nisam za sada napravio...I dalje je iza lonac tako da se tu nema bas nesto za cut iako...cijevi sam kupio prije tjedan dana, mislio sam maknuti lonac I pustiti samo cijev...ali to cu ipak napraviti poslje godisnjeg...da mogu na miru putovati Quote Share this post Link to post Share on other sites
YUgisa 2792 Posted July 17, 2017 (edited) Pa naspram toga kako su postavljene. Ne znam koliko ce crtez biti jasan, recima mi je tesko objasniti, ali usustini poenta ili nacin na koji rupice ili kod rezanih diskova kanali poboljsavaju performanse je taj da plocica treba celom svojom sirinom predju pre nekog otvora na povrsini diska kako bi se izbacio stvoren gas, izbacila eventualna prljastina, ocistila povrsina plocice itd... Druga stvar je kolicina rupa, sa pravilnijim izborom rupa i manjom kolicinom rupa mogu bolji rezultati da se postignu, ovako samo ima vise prostora da negde pukne disk ako se pregreje. Ja nisam imao odgovarajucu burgiju onda pa trebam da doradim, ali puno manje rupa sa vecim preklopom: Edited July 17, 2017 by YUgisa Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted July 17, 2017 gle, jasno mi je sve sta si rekao ali ovo su kupljeni diskovi takvi Zimmerman sport...zasto su ih tako stavili i zasto ih je toliko sa tim promjerom, ne znam samo znam da sada vec imam vece kocnice i da su mi i one sasvim dovoljne ova brembo kljesta (koja sam dobio na poklon) i diskovi ce biti vise iz estetskih razloga nego zbog performansi...jer ono, ipak imam PUNTO 2 sa 1.2 motorm Quote Share this post Link to post Share on other sites
YUgisa 2792 Posted July 17, 2017 Pa dobro ja nisam rekao da treba baciti, ali steta kad ih vec prave i prodaju, ne prave to kako treba nego samo za sminku. Ono sto im je mana jos je da kod ovakvih diskova, obicno mora cesce da se menjaju plocice i diskovi, jer se plocice ne trose jednako pa nastanu risevi, disk se ne trosi jednako svuda mada nije to sad da je neki faktor u odnosu na kilometrazu koju ce preci. Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted July 17, 2017 (edited) a jbg, neda mi se zejebavati da kupim obicne pa da ih sam busim zbog pregrada itd...iako sam razmisljao mozda su mogli bolje napraviti, ali bice i ovako dobro bice to vise nego dobro za ono za sta meni treba trajat ce na ovom autu vjecno ja mislim jebes plocice, ima plocica Edited July 17, 2017 by cvike19 Quote Share this post Link to post Share on other sites
YUgisa 2792 Posted July 17, 2017 (edited) Pa mogao bi ove malo da poboljsas ako bi im uradio konus na postojece rupe Mislim nemam neko ogromno iskustvo, ali iz ovoga sto imam, stvar je da kad je kvaliteta disk i sportska plocica, obicno se trosi 1:1, a kad je ovakav disk ko tvoj, onda obicno takav disk i neka prosecna plocica se potrose 1:1... Jer plocica se ne potrosi jednako i napravi riseve po disku koji su toliko duboki da ne vredi da se obradjuje. Edited July 17, 2017 by YUgisa Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted July 17, 2017 pa vec imaju neki konus...ali ja sam svakako mislio da ga malo povecam...jer su te rupice malo sitne "kad je kvaliteta disk i sportska plocica, obicno se trosi 1:1, a kad je ovakav disk ko tvoj, onda obicno takav disk i neka prosecna plocica se potrose 1:1" sta si htio da kazes ? da se jednako kvalitetni dijelovi jednako i trose ?! ne znam koliko je ovo kvalitetan disk...ali je medu najskupljima Quote Share this post Link to post Share on other sites
jevta BG 111 Posted July 17, 2017 Sve je to super ne diraj nista...sve je to sa razlogom napravljeno bas tako,a ovi sto sami buse pusti ih da odvozaju dva kvalitetna kruga na stazi da zagreju te diskove pa ces da vidis kako ce da se provedu...tebi za stayling nista vise netreba i jos sa brembom i lepom felnom ima da bude bombona... Quote Share this post Link to post Share on other sites