Jump to content

PuntoAbart

Members
 • Content count

  217
 • Joined

 • Last visited

About PuntoAbart

 • Rank
  Regolari
 • Birthday 05/04/78

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Garage
  Fiat Punto 2 1,2 8v

Recent Profile Visitors

4591 profile views
 1. Sei Sporting Abarth

  Ovo meni treba pa budi precizan reci od koijeg je ovo modela. Koliko je novca i gde ga je moguće naći. Jer ako je od Minija R56 taj ne valja nikakao.
 2. Iskustva sa amortizerima

  Ove nove sam lično probao i imaju silu odličnu.U poslednje vreme u Servisima se mnogo ugrađuju i nemaju reklamacija(Za servise bar dva znam. Jedan mi je ispred kuće , a drugi malo dalje). Osim toga da su naši majstori navikli da šipku amortizera šafe pneumatskim pištoljima. To je potpuno nova tema.
 3. "Pa Goran mislim nije mogao da uzme pare u servisu, pa došao ovde sada. Mislim stvarno......". Tako bolje ništa od toga Gorane nastavi da radiš dobro i ništa ne menjaj.Lako je tako raditi,ali kada nastane problem onda će odmah servis da zovu. Veliki pozdrav uz dužno poštovanje.
 4. Iskustva sa amortizerima

  Sa kyb imam dosta iskustva tako od njih ništa. Možeš slobodno da staviš Monroe, jer je se pojavila nova serija amortizera.Njih sam probao tako da ako mene pitaš Monroe slobodno. A šolje amortizera će pre biti da su dobre, ali prekontroliši ili zameni ležajeve šolja. U ležajeve amortizera ulazi sitan pesak,voda, prašina pa ispere mast. Tako da opruga kada se namota volan levo ili desno trpi opterećenje do pucanja. Za ležajeve nađi mast crvenu višenamensku i podmaži.
 5. Fiat 500L - škripa sa ćoškova komande konzole

  Nema potrebe sve što nisi siguran to pitaj. A to možeš sam da uradiš bez majstora ima Viber i itd.Samo treba smisliti kakao ukrutiti taj deo brave da se jezičak ne pomera.
 6. Fiat 500L - škripa sa ćoškova komande konzole

  Pitao sam te iz razloga to jer ako ima lufta može da se reši to drugačije. A pošto su naši putevi takvi kakvi su onda se brava pomera i desi se to.Brava vrata koja zabravljuje kada se skine ona je punktovana( pod uslovom da je slična Puntovoj ili ista), i trebalo bi da se dotegne na neki način. Ali tupko još nije smislio ili ti probao. Jer kada je dotegneš ona nema pomeranja aksijalnog ni levo a ni desno. Imam polovnu pa sam probao.
 7. Fiat 500L - škripa sa ćoškova komande konzole

  Zabravak na bravi vrata da li šeta levo desno kada ga pomeraš prstom.
 8. Fiat 500L - škripa sa ćoškova komande konzole

  Pogledaj da ti i brava na vratima nema lufta aksijalno. Ako ima zovi u pomoć pa ćemo rešavati.
 9. Fiat Stilo 1.9 JTD - semering radilice

  Moraš bolje objasniti trag je na uljnoj pumpi ili na radilici?
 10. Волво изгледа добро, али је заборавио да напомене да је имао гас. А лоше подешен гас на Турбо мотору или мало гаса(дихтунг главе,Карике,Изгорели или нагорели вентили).Погледај слику унутрашњости.
 11. Punto classic 2011

  Ne bih da ti stajem na muku, ali ako su ti popucale karike malo si ga pregrejao nekada.
 12. Da li je ovo neko od "naših"...?

  Zbog ovakvih ljakse ugrađujemo kompresor ako Bog da. Ponovo pakujemo majmune ( bolje da je to stavio na tablicu za 87000 din.).Kakav bedan način da potrošiš pare.Jedino ako Milutin nije ovo sve Fotošopovao. Možda je pravac majstor. Na pravcu 120-150 na sat, a u krivini 60.
 13. Fiat Punto mk2 1.2 16v HLX

  Da li si zamenio i prahobrane(zaštitne gume), jer ako nisi neće ti amorizeri potrajati.
 14. Parkiranje u gradovima

  Kod mene se to kaže odakle ti je žena odatle si i ti.
 15. Clio Baccara

  Samo još Rajku da nije automatik
×