YUgisa 2764 Posted May 22, 2018 (edited) Podeli znanje, to bih i ja trebao raditi Istina ja bih nesto sto izgleda kao alkantara da nema odsjaj od sunca Bice uskoro, bar se nadam. Edited May 22, 2018 by YUgisa Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted May 23, 2018 evo nekih rezultata 2 bane000 and Lufti reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted May 24, 2018 donji dio nije bio neki problem za napraviti nije se trebalo nista sivati, samo dobro skrojiti i zaljepiti, osim malo rezanja i kitanja oko ventilacija ali za gornji dio slijedi puno posla. Ideja je da ta komplet tabla izgleda kao od nekog normalnog ozbiljnog auta, bez onih socijalnih rupa u kojima drzim uglavnom smece. Napravljeni su kalupi od poliestera i napunjeni pur pjenom to je sve poravnato sa tvornickim linijama i uzet je otisak oko instrument table i prebacen u srednju rupu kako bi tamo stavio dodatne instrumente, i da cijela ta tabla ima neki smisao i oblik Quote Share this post Link to post Share on other sites
YUgisa 2764 Posted May 24, 2018 Treba da ubacis vazdusni jastuk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6085 Posted May 24, 2018 On 5/24/2018 at 7:30 AM, cvike19 said: ideja je da ta komplet tabla izgleda kao od nekog normalnog ozbiljnog auta, bez onih socijalnih rupa u kojima drzim uglavnom smece Tacno...ko je i sta uspeo da stavi u rupu levo od instrument table - svaka mu cast. Stvarno bih voleo da znam za sta su to namenili... Sjajno ti je ovo, ni sa ovim nisi omanuo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted May 24, 2018 vazdusni jastuk je u donjem dijelu i presvucen je u crvenu kožu nadam se da mi nece nikad trebati Quote Share this post Link to post Share on other sites
YUgisa 2764 Posted May 24, 2018 (edited) Ja ni nemam pa sam ono siguran da mi ne treba Ima on za suvozaca? Na njega sam mislio. Edited May 24, 2018 by YUgisa Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted May 24, 2018 evo airbaga od suvozaca morao sam malo ove linije pokitati di su spojevi da mi se ne vidi ispod kože ima ta dva i jos dva u sicevima airbag je u donjem dijelu koji je gotov i tapaciran u crveno a gornji dio ce ici u crnu kozu ali sve prije treba pripremiti (zatvoriti rupe i ostale stvari koje sam ja zamislio) i nakon toga to tapacirati neko ko se bavi takvim stvarima Quote Share this post Link to post Share on other sites
YUgisa 2764 Posted May 24, 2018 Aha pa zato pitam jel fabricki tamo uvek imas rupice na materijalu da se adekvatno otvori jastuk. Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted May 25, 2018 znam da, ali ima i bravica sa strane pa se moze iskljuciti airbag kad su linije od prilike tu negdje ide jos jedna ruka poliestera preko svega kako bi sve bilo iz jednog komada svi materijali rade pa tako i polester (pogotovo na suncu) cesto se desi da se spojevi vide nakon nekog vremena i svi rubovi ne zelim dat ovo sve radit u kožu i imat problem za pola godine zato je gornji cijeli sloj sada iz jednog komada iako izgleda odvratno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lufti 765 Posted May 25, 2018 Hoces da kazes da ce nakon presvlacenja table airbag biti nefunkcionalan? Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted May 25, 2018 ma nece ne radit ce normalno ali ima sa strane kad otvoris vrata jedna bravica i mozes ga ugasiti ako zelis da ne radi Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted May 26, 2018 nakon jednog tankog sloja krece brusenje i prva ruka kitanja treba izvuc sve linije da cijeli oblik ima neki smisao Quote Share this post Link to post Share on other sites
ViktorBG 84 Posted May 26, 2018 Da li je bolje bilo staviti plastigit? Da neće pucati ovaj? Odlicno napreduje Puntić, dobra ideja za tablu Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted May 27, 2018 prvo je isla samo smola i vlakna kad to poveze, mozes preko stavljati sta hoces jer je tanko prva ruka kita je bio taj kit sa vlaknima za plastiku i dalje ide samo soft Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted May 28, 2018 malo se brusi pa se opet kita na fino 2 neshaoct and Lufti reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted May 29, 2018 i konacno sprickit 2 poglavica and Lufti reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
jevta BG 111 Posted May 29, 2018 Bravo...sve extra. Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted May 29, 2018 jos jedna ruka sprickita i sad je to kako treba Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted May 31, 2018 jedva sam uspio da nadem nekoga ko moze taj gornji dio da tapacira kako zelim ispalo je zadovoljavajuce tj jako sam zadovoljan, jer bolje nije moglo 4 poglavica, Lufti, YUgisa and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
YUgisa 2764 Posted May 31, 2018 Meni se svidja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuvalja 406 Posted May 31, 2018 Odlicno, i ideja i realizacija. Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted June 4, 2018 pa da krene montaza i sitnih i krupnih dijelova 2 Sava and Lufti reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites