ViktorBG 84 Posted March 27, 2017 Nasoo, ne moras trazit Koliko vidim preko tapatalk to su Eagle Eye cob diode sa socivom, kod mene rade već 3 god, odlicne su, ima valjda od 3w i 9w..Sent from my Lenovo A2010-a using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted March 28, 2017 evo screenshot to su tocno te sta sam ja kupio Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted April 3, 2017 u meduvremenu I novi stup volana ne znam zasto, ali ja u svojoj opremi nisam imao namjestanje volana po visini... sad se to promjenilo...i bas sam zadovoljan Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted April 4, 2017 onda je trebalo srediti i plastike...jer se jednostavno ne uklapaju vise Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted April 4, 2017 mora bit sve u skladu pa da malo obnovimo i ostale plastike Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted April 5, 2017 napokon sam uhvatio vremena da zamjenim kablove oko akumulatora koje sam odavno vec nabavio bili su plave boje i malo nauredni bi rekao sada samo crveni! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sibac JTD 0 Posted April 8, 2017 On 04.04.2017. at 0:20 PM, cvike19 said: mora bit sve u skladu pa da malo obnovimo i ostale plastike extraa (Y) Cime si farbao.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted April 8, 2017 pa sa spricom baza i poslje lak a prije svega sprickit Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted April 13, 2017 malo me je zivcirao ovaj nosac motora pa sam odlucio malo ga dotjerat pjeskarenje i farbanje... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zvezdo 1349 Posted April 13, 2017 pazi se na svaki detalj! svaka čast! Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted April 18, 2017 malo novih sarafa I novih podloski...da to pocne licit na nesto sve upusteni imbusi...inox naravno mjanja se svaki saraf koji se moze zamjenit i koji je vidljiv oko motora Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted April 18, 2017 usput treba montirati i nove cijevi koje sam jedva nasao po normalnoj cijeni gdje god sam pitao da mi naprave po sabloni, trazili su suho zlato bice kompletna slika akd se sve montira Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted April 19, 2017 posto mi je dosadio moj bunker...i nisam uspio napraviti od nejga ono sta sam mislio na pocetku...odlucio sam SVE izbaciti iz bunkera i sve napraviti na novo tako da ako koga usput zanima, sve je na prodaju sta je bilo u bunkeru...i kutija u boku, MAC sub (dupla zavojnica 2x4ohm), dva kenwood-a (jedno 2 kanalno, drugo 4 kanalno) jedino kondenzator ce ostati...i za njega ce biti poseban plan I tretman stiglo je sve novo od ALPINE...i krecemo u radove Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5973 Posted April 19, 2017 Ja bi sad već rek'o da preteruješ Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted April 19, 2017 @PremieRacing sa cime pretjerujem ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
jevta BG 111 Posted April 19, 2017 Misli se u pozitivnom smislu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted April 19, 2017 znam znam ali nije mi jasno na sta tocno misli jer poceo sam ja pretjerivat cim sam uzeo auto... a i u usporedbi sa motorom, ovo je sitnica Quote Share this post Link to post Share on other sites
jevta BG 111 Posted April 19, 2017 Verovatno misli na sve,ovo zadnje je samo prelilo casu... napao si auto sa svih strana i sve je jako lepo slozeno i skockano... Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted April 19, 2017 hvala ti druze! a sta cu kad nisam bas zadovoljan i nije to to kako sam ja mislio pa onda moram ponovit radnju to mi se vec dogadalo za neke radove, ali odlucio sam da sve radim iz prve tocno onako kako sam zamislio, samo da se ne vracam ponovo na neke stare radove osim gepeka, ostale su jos neke sitnice unutra, i na motoru staviti novu centralu...i to je to Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted April 19, 2017 evo ovako je krenulo nisam htio raditi sa daskama zbog tezine a i zbog prostora...ovako ga ima puno vise i obli dijelovi su takoder iskoristeni obljepio sam sve sa trakom i napravio "kadicu" od poliestera, tj uzeo sam otisak od bunkera Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vucina 6 Posted April 19, 2017 A njao lepo napreduje sredjivanje autuca jos LED u projektorskom kucistu to ce da pravi rengen kad upalis Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted April 19, 2017 @Vucina na koji projektor mislis ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vucina 6 Posted April 19, 2017 Punto mk2 koristi projektore za kratka svetla koja su mnoooooogo bolja od obicnih reflektujucih farova koje ima naprimer mk1 ko sto ja imam pa onda baca svuda svetlost sem tamo gde treba kad ubacis npr te led. Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted April 19, 2017 cini mi se da nisi pratio zadnjih par stranica imam druge farove i unutra H1 LED zarulje od philipsa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vucina 6 Posted April 20, 2017 Sad sam video kako sam primomasio stranu ne znam bogami . Autic je strava samo nastavi Quote Share this post Link to post Share on other sites