ViktorBG 84 Posted January 30, 2017 Hvala, i ja našao tamo al reko ako ima kod nas da ne čekam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted January 30, 2017 ma ja sam sve predvidio mjesec-dva u naprijed I sve narucio na vrijeme ne samo da su duplo jeftinija, nego kod nas ni nema bas svega sta mi je trebalo...a ni boje imaju ljudi sto prave na mjeru, tocno kako im kazes, al kosta previse Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted January 31, 2017 detalji su bitni Quote Share this post Link to post Share on other sites
DinoG 7 Posted January 31, 2017 Sve je u detaljima Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5973 Posted February 1, 2017 Sve je u oku posmatrača. A mom oku baš prija ovo što vidim Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted February 1, 2017 drago mi je da je tako evo I filtera BMC Quote Share this post Link to post Share on other sites
YUgisa 2792 Posted February 1, 2017 Odlican izbor, drago mi je videti da nisi pao na marketing K&N-a Sto se tice selnica, hvala na ponudi ali te necu muciti, inace sam mislio za benzinsku instalaciju Ali napravicu ja meni AN spojke Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted February 1, 2017 ako zelis, nema problema, javi mi se na PP I napisi sve od selni sta ti treba I ja saljem ma iskreno, nerviraju me 'GLJIVE' I ta ostala sranja kad vidim, malo isfurano vec ovdje ako nista, u kucistu je I nevidi se, izgleda kulturno... s tim da moram jos neki finiji filter staviti unutra jer mi je samo onaj originalni pregrub za lopatice od turba Quote Share this post Link to post Share on other sites
YUgisa 2792 Posted February 1, 2017 Ma nema problema Pa trebalo bi da je taj dovoljan, ja sto sam vidjao testiranja, skoro svuda navode najbolju filtraciju da ima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted February 1, 2017 ne znam, videcemo...ja bi radije neki finiji jos stavio, cisto radi sigurnosti nece kompresoru nista biti, ali zna ostavljati one tockice po lopaticama Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted February 2, 2017 jedan ventilic... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6085 Posted February 2, 2017 Divno Tebi dostavljac dolazi svaki dan, sta stize sutra? Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted February 2, 2017 hahahaha pa jbg, narucujes I dolazi, tako mora bit Quote Share this post Link to post Share on other sites
maxi13 0 Posted February 2, 2017 Samo pedantno, svaka cast. Kad pocinje sklapanje? Gde si sa pripremama? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ViktorBG 84 Posted February 2, 2017 Odlično napreduje, hoćeš ići na kovane klipove i klipnjace ili fabrički ostaju? Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted February 2, 2017 sklapanje pocinje uskoro ima jos jedan dio price koji sam izostavio u meduvremenu...a to je popravak od sudara...uskoro slike od toga nista kovano, motor se za sada ne dira dok ne vidim kako ce disati Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted February 2, 2017 evo ovdje se vidi koliko sam iskrivio sasiju ovaj kraj lijevo od motora je uteko na van i prema dole Quote Share this post Link to post Share on other sites
milan81 24 Posted February 3, 2017 Ma sve se to pravi,ne brigaj mnogo,vidim da taj majstor kod kog ti je auto ima sto za izvlacenje,napravice ga on bez problema! Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted February 3, 2017 naravno da se ne brinem, izvuceno je to sve bolje nego fabrika evo malo novih dijelova I rastavljanja/ravnanja Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted February 6, 2017 sve je poravnato kao strijela Quote Share this post Link to post Share on other sites
maxi13 0 Posted February 6, 2017 Samo napred!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
neo abarth 1 Posted February 6, 2017 Evo čitah i gledah fotografije napredovanja u temi već 4h i stvarno sam uživao,svaka čast na ogromnom trudu,posvećenosti,znanju i ljubavi prema automobilu koji poseduješ,samo napred i bravo! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuvalja 406 Posted February 6, 2017 Stvarno steta kad neko se upusti u ovako nesto i onda se dese sranja koja te samo uspore i finansijski i vremenski, ovo drugi put da si ga cuknuo za kratko vreme? Srecno sa daljim radovima i da se ne ponove ove gluposti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
cvike19 53 Posted February 8, 2017 @Kuvalja nene, sad zadnji put sam ga samo razbio prije nisam, kad sam ga uzeo bio je malo izudaran evo gotovo I ofarbano Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuvalja 406 Posted February 8, 2017 Mislio sam na ono kad si razbio farove i ovaj branik sto si sam pravio ili je ovo to samo nisi jos zavrsio? Quote Share this post Link to post Share on other sites