chikavili 511 Posted June 1, 2013 Planirao sam da kupim "Armster - Arm Rest" naslon za ruku posto kazu da je stvarno dobar i kvalitetan, a i ima adaptere za razne modele automobila, pa izmedju ostalih i za SX4. Medjutim, vec dva meseca ne mogu nigde da ga nadjem. U prodavnici "Auto Style" koja ga najduze prodaje kazu da vec neko vreme pokusavaju da ga naruce, ali ne mogu posto u Srbiji postoji ovlasceni zastupnik, a ovlasceni zastupnik nema nameru da ih uveze posto nemaju para... sta reci!!?? Takodje, interesuje me da li je neko imao Armster i kako mu se pokazao, koliko je zadovoljan kvalitetom. Vidim da daju 3 godine garancije. Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3274 Posted June 1, 2013 Uzeo je moj drugar uz novu Fabiu taj naslon. Prešao sa rukom na njemu oko 70 000km za 3,5god i naslon je bio kao nov stalno. Sad je auto otišao i novi kupac se oduševio kada je video naslon.Jedino mi se ne dopada što nema šanse da se dve ruke odmaraju na njemu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20221 Posted June 2, 2013 Chikavili, rekoh ti vec na drugoj temi za "Auto Style" za koji si i ti znao...Nego, sad se setih, jesi li proveravao u "Gang Land"-u, cini mi se da su ih i oni imali u prodaji? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zvezdo 1349 Posted June 3, 2013 (edited) Imam ga vec 3 godine a u medju vremenu sam nabavio i orginalni naslon za Grandea i nisam uopste razmisljao da stavljam orginalni koji je daleko robusniji! Izmedju orginala i Armstera sam izabrao Armster. Evo kako kod mene izgleda: Sto se tice dve ruke za to treba i siri auto, Kod mene Armster ne bi stao da je siri. Ima ga Gang Land a ja sam ga kupio od neke Slovenske firme sto prodaje delove za Fiata u BGu bili su malo jeftiniji! Izguglaj i naci ces. Edited May 28, 2022 by Ivan Slike prebacene na FLCS server 1 Misha87 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
diskusija 9 Posted June 3, 2013 (edited) Auuuu zvezdo kako ti je dobar Grande iznutra brukaaaaa-place mi se kada sednem u mog posle ovoga. gde ima jos slika?? Edited May 28, 2022 by Ivan Ne citiraj prethodni post Quote Share this post Link to post Share on other sites
JLZ 0 Posted June 3, 2013 Ides li u Budimpestu kad? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zvezdo 1349 Posted June 3, 2013 (edited) @DiskusijaNisam nikada predstavio svoj auto pa slika ima svuda razbacano po forumu. Zadnje su ovde: http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=37322&page=2Nesho tu premestio moje pitanje pa sam ih tu i stavio.Chikavili izvini sto ovde odgovaram! Edited June 3, 2013 by Zvezdo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Uros1992 0 Posted June 15, 2013 Zovi ove. Nalaze se u Vojvode Stepe, imaju za punta i mislim da je cena oko 90 EUR sad za SX4 nisam siguran al mozda imaju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zvezdo 1349 Posted June 15, 2013 Armster je univerzalni. Samo nosac je za svaki auto razlicit. Kupuje se posebno naslon + nosac. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zhorz 104 Posted June 19, 2013 da iskoristim ovu temu a vezano za armster ali za 500L, krajem jula dobijaju u www.autostyle.co.rs9900dinara ce kostativec sam imao dogovor sa nekim italijanima da mi posalju za 130e, tako da ce ovo biti i jeftinije i bolje ja mislim Quote Share this post Link to post Share on other sites
sale nacionale 4 Posted June 19, 2013 mnogo je kume... Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted June 20, 2013 Jes' mnogo, ali je stvarno kvalitetan i stoji k'o da je fabricki. I ne mogu da ti objasnim koliko znaci! @Zhorz: da li je to "krajem jula" sigurno? Posto su meni u istoj prodavnici vec par puta govorili krajem ovog i krajem onog meseca, a nikako da im stigne Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zhorz 104 Posted June 20, 2013 otkud znam, ja sam vec dogovarao sa italijanima 137.7 evra na kucnu adresu :-) i reko ajd da zovnem i pitam, tako mi rece zena....A znaci mnogo!!! Ne mogu da se odviknem sto nemam u 500L. Navika jedna muka a odvika dve Quote Share this post Link to post Share on other sites
STILISTA 2 Posted June 20, 2013 znaci znaci!i ja na Bravu imam fabricki i na Stilu sam stavio fabricki!jedina razlika je sto na AStilovom moze i suvozac da ga koristi a na bravu ne.tako da vas potpuno razumem kad kazete da je uzak. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nikola85 0 Posted June 28, 2013 Pozdrav... I ja sam narucio 500L... Zanima me da li je nekom stigao naslon za ruku i kako je zadovoljan? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zhorz 104 Posted June 29, 2013 krajem jula stize u prodavnici valjda Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted July 16, 2013 Jel' proveravao neko ovih dana? Quote Share this post Link to post Share on other sites
acikota 3 Posted August 23, 2013 Evo ponuda za 500L za 7900http://www.kupujemprodajem.com/Originalni-naslon-ruku-FIAT-500L-7412273-oglas.htm Quote Share this post Link to post Share on other sites
Madra 41 Posted August 23, 2013 da li je neko kupovo, gledao ovaj naslon, 70 evricahttp://www.polovniautomobili.com/oglas3758719/originalni_naslon_za_ruku_fiat_500l/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
pavaobg 0 Posted August 23, 2013 Oba su ista. Spyder uvozi iz Kine. Ljudi su kupovali i bili zadovoljni (govorim o drugim vozilima). Za sada je ovo jedina opcija, ali ovo nije ni blizu originalu. Original je bez ostave i ovo je bolje rešenje.Armster mislim da je kvalitetniji, ali ga nema u proizvodnom programu za 500L za sada. Zamoliću druga koji je u Turskoj da ih kontaktira i sazna da li će uskoro. Quote Share this post Link to post Share on other sites
acikota 3 Posted August 23, 2013 Tako izgledaju nasloni za ruku za americko trziste a za evropsko suone slim varijante koje izlaze iz sedista Quote Share this post Link to post Share on other sites
pavaobg 0 Posted August 23, 2013 Znači da amerima ne nude aparat za espreso. U salonu su mi objasnli da je naslon tanak da bi ispod njega mogao da stane aparat. Ovo je svakako bolje. Treba ga videti uživo. Mene plaši što je na slici siv, a plastika u L-u je crna, pa se bojim da će mnogo bosti oči. Poslao sam drugu poruku. Javljam kad dobijem info za armster. Quote Share this post Link to post Share on other sites
acikota 3 Posted August 23, 2013 @ pavaobgEto-bar u necemu da su zakinuli amere. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojan dim. 28 Posted August 24, 2013 i meni se ovo cini kao da je sivkasto. da je crn, odmah bih ga narucio, bas ovakav mi je bio fabricki u kromi Quote Share this post Link to post Share on other sites
acikota 3 Posted August 24, 2013 Na sajtu Spider auta sam nasla uputstvo gde pise da su svi ti tipski nasloni iskljucivo crne bojehttp://postimg.org/image/i1gsxrb57/ Quote Share this post Link to post Share on other sites