Jump to content
FAS Goran

Recommended Posts

Pozdrav Bojke,ako nije problem možeš li postaviti direktni link od firme di se navaljao balanštangu i selene

Nista ja ovo ne verujem dok sam ne sednem za volan i ne probam.... a 1000 puta sam letos bio kod tebe u kraju. AAAA JA SAMO DA PITAM KOLK'O MOZE DA RAZVIJEEEE.Sad necu ni da gledam u pravcu mog auta ......respect.gif

Kad malo bolje razmislim,slazem se sa tobom.

Nista od ovoga nece biti istinito uskoro,idemo jedan korak dalje. :harhar:

Pogon 4x4 kao i 500 ks su u planu kao sto vec negde spomenuh. :harhar:

Kupljena Dedra Integrale ciji ce pogon biti reinstaliran na Kupea.Sto se tice motora kovani klipovi,klipnjace,nova mapa i jos gomila "sitnica". :rambo:

Nikakav problem druze. :thumbup:

Zasad zena ide na posao Dedrom,al joj vreme ne ide na ruku,nije klizavo da proba sve cari 4x4 pogona. :rolleyes:

Moci ce ona i sa prednjim pogonom da se snadje,a zato ce Kupe da uziva u maksimalnom gripu po krivinama kad dobije AWD pogon.Uz kombinaciju sa Torsen zadnjim diferencijalom od Delte Integrale "bice to ko bombona" sto bi rekao moj sin od 6 godina. :welcome:

Bojke, svaka ti cast, citao sam bar 15 ovakvih projekata, ni jedan do sad nije bio ovako temeljit. 90% ljudi koji tjuniraju auto se upuste u to,a da ni ne znaju koliko kosta,pa na kraju kupuju delove na buvljaku! Jos jedno, svaka cast!!

Hvala druze.Da bi auto bio pouzdan i sa velikom snagom,mora se ici korak po korak i ne moze se stedeti na kvalitetu.Recimo radi poredjenja kovane klipnjace za 20vt mogu se kupiti za oko 500e a isto tako postoje i za 1100e recimo marke Pauter ili Cunnigham.

Moj cilj je da napravim pouzdan auto sa 500 ks,koji je zanimljiv za voznju,i koji nije samo namenjen za voznju pravo.Zbog doga je doneta odluka da se ide na 4x4 da bi snaga koju auto poseduje bila moguca da se prenese na asfalt ispravno a ne u gomili dima nastalog usled proklizavanja prednjih tockova.Nadam se da ce ova 2012. godina biti godina ispunjenja zelja svima vama ,kao i da ce biti godina u kojoj cu uspeti da do kraja sprovedem u delo sve planove u vezi mog auta. :thumbup:

pregledao sam i procitao svih 9 strana ponovo :D

odusevljen sam autom :)

radi li se jos sta, tema odavno nije update-ovana ..bar sa novim slikama ?:)

Edited by AnDel

Hvala druze na interesovanju.Nazalost zbog velike kolicine posla,i nekoliko raznih projekata Coupe je za sada totalno zanemaren.Stoji parkiran cak se i ne vozi.Ali ono sto je bitno je da mu se u ovoj godini sprema nastavak tjuniranja definitivno.Kupljena je Dedra Integrale sa koje ce biti iskoriscen 4x4 pogonm a motor ce se podici na sledeci nivo sa kovanim unutrasnjim delovima i jos vecom turbinom. :welcome:

Neko jednom rece u ovom topicu da je nemoguce izvuci 500ks iz ovog motora :rofl: a meni je to upravo cilj za ovu godinu. :rambo:

Uz 4x4 pogon bice to prava raketa. :ice:

Slika0750.jpg Slika0751.jpg

Ma da si blize pa da pijemo pice. :yes

A za lak nije frka.sad je auto u garazi,ne boravi vani.Taj dan je moralo bitit tako,sta da se radi.

Pa potrosnja se krece od 10-15 sto meni iskreno nije previse s obzirom na to sta auto pruza za te pare.Pun gas auto putom ogromnim brzinama potrosnja je bila 12,8 a od Bubanj potoka do Batocine tom voznjom za 23 min. :whistle:

Edited by BOJKE

Pa koliki ti je bila maksimalna brzina ako si presao tu relaciju za 23minuta :whistle: ako se ne varam to je 99-100 km razdaljine

Pa racunaj druze.Imam i video klip da to potvrdi,ali nije bas za postavljanje javno. :whistle:

ma ja sam racunao.ali me interesuje krajna brzina jer znas i sam da treba ici debelo iznad proseka

Pa potrosnja se krece od 10-15 sto meni iskreno nije previse s obzirom na to sta auto pruza za te pare.Pun gas auto putom ogromnim brzinama potrosnja je bila 12,8 a od Bubanj potoka do Batocine tom voznjom za 23 min. :whistle:

Cekaj jel to dizel kad na punom gasu trosi 12,8 :huh:

Nemam pojma druze,ali kad sam sipao plin takva je potrosnja ispala.Moguce da mi na ovoj pumpi na kojoj sam punio nisu napunili isto kao sto je bio pun jer postoje razlike u pritiscima punjenja od pumpe do pumpe.Ali ono sto mogu da tvrdim je da mi nikada nije presao preko 15l.Na otvorenom putu nekom normalnom brzinom do 150 u 6. brzini trosi oko 10-10,5 litara plina.