Martini 11 Posted May 14, 2010 Ovo je simbol mog voznog parka. Stari dobri Fica 850, ali u novom "snakeskin green" odelu. Radim ga neko vreme i bas se oduzilo zbog svih obaveza koje imam, ali se nece prekinuti. Planovi su da se spolja zadrzi autentican izgled uz dodatak diskretnih felni, a unutra da se radi po licnoj zelji. Ta zelja podrazumeva profilisana sedista od Astre G, vodeno grejanje sa el.komandama,rucno izradjenu instrument tablu,centralnau bravu,podizace stakla i solidan HI-FI. Ono na sta sam ponosan je ugradnja single point sistema na fabricki ficin motor. Evo malo i slicica: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dule 021 685 Posted May 14, 2010 Bravo. Izgleda da si ga lepo sredio. Da li je dobio sa tim novim ubrizgavanjem? Mislim na performanse i potrosnju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Damjanović 9 Posted May 14, 2010 Svaka čast. Uopšte Šabac i okolina su na mene ostavili prošle nedelje takav utisak da me više ništa ne čudi što odatle dodje.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ficoman 11 Posted May 14, 2010 Jos jednom da pohvalim drugara za foruma Quote Share this post Link to post Share on other sites
fandjo 1 Posted May 15, 2010 A sto nisi ubacio motor od juga45? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted May 15, 2010 Zato sto je ficin 850 daleko bolji i pouzdaniji og yugicevog. Da je 45 iz nekog Una ili 127 onda je to druga prica,ali jugicev... Quote Share this post Link to post Share on other sites
NenadAleksic 0 Posted May 15, 2010 Druze extra ti je auto. U kom delu grada zivis? Ja sam takodje iz Sapca. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted May 17, 2010 Druze extra ti je auto. U kom delu grada zivis? Ja sam takodje iz Sapca. Ribari. Znas gde su. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted May 17, 2010 Prelep Fikus,sto bi reko Belami.Moj prvi je bio 750LE.Sve sam mogo da svarim osim pedale gasa i prednjeg vesanja.Jadnik zavrsio u Kikindi.Danas njegov motor radi kao pumpa za navodnjavanje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
NenadAleksic 0 Posted May 20, 2010 Druze extra ti je auto. U kom delu grada zivis? Ja sam takodje iz Sapca. Ribari. Znas gde su.Znam gde su Ribari, prolazio sam skoro tamo kroz taj kraj. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gt junior 0 Posted June 1, 2010 Zato sto je ficin 850 daleko bolji i pouzdaniji og yugicevog. Da je 45 iz nekog Una ili 127 onda je to druga prica,ali jugicev... U prve Yugice je isao Italijanski blok,903 kubika i taj motor si trebao da nadjes,nije nemoguca misija,ja sam imao Yuga sa tim motorom i dalje se vozi u N.Sadu a 81 je godiste!Anyway,sve pohvale za ulozeni trud i drugaciji pristup sredjivanju ljubimca! Quote Share this post Link to post Share on other sites
milanpazova 7 Posted June 1, 2010 E fica ti je zmaj...svaka cast... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MarkoC 0 Posted June 2, 2010 Fica je ekstra, svaka cast! Quote Share this post Link to post Share on other sites
nidza 633 Posted June 2, 2010 Bombona.Obavezno neko slikanje da organizujemo, nadam se da ću u julu možda imati malo vremena. Ne bi bilo loše da još neki zanimljiv autić iz kluba dovučemo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9661 Posted June 2, 2010 Biće...ali ih u Afriku ne možemo slati... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted June 2, 2010 Hvala svima. Bice jos bolji. Nastavio sam malo danas radove na intrument tabli. Brdo zica i tabla od Punta MK1 sa plasma podlogama i 000001 satu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dexxter 1 Posted June 3, 2010 A cije su onda ovo masine? Quote Share this post Link to post Share on other sites
TheWickerMan 984 Posted June 3, 2010 Extra Fica btw,to su oni cajgeri sto si kupio od mene/ Sad extra izgledaju Quote Share this post Link to post Share on other sites
mancicp 0 Posted June 6, 2010 imam i ja jednu sa skupa fica 2007. a po felnama bih rekao da ja tvoja evo cime sam ja dosao na taj skup Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted June 7, 2010 Taj zelenko i ona dva sto je pre par postova Dexter postavio su od moja dva drugara. Moj je jos uvek u fazi izrade. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Deda Jung 6 Posted March 3, 2011 Moj tast bi se oduševio da vidi ovu temu, vozi Fiću od '85 godine. Ima li napretka sa ovim projektom? Enterijer? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted March 3, 2011 Ima ali ne preteranog. Obaveze... Bice svezijih slika.. Quote Share this post Link to post Share on other sites