Jump to content
FAS Goran

gt junior

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

About gt junior

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pozdrav.da li te zanima par novih Carello farova za Una?
  2. Kupujem plasticne pragove za Fiat Bravo 96'god.Tel:0658009090.
  3. Daj neki broj telefona,ili pusti poruku na 0658009090.Hvala unapred.
  4. Izgleda da je 850 spider nedavno restauriran!Na skupu UIA u Bg-u bio je jedan ali u losem stanju!
  5. Ja sam gledao auto pre 8-9 meseci,vlasnik ga je rasturio,onda je kupio Fiat 850 SC iz Bg-a za 4 somica koji je u perfektnom stanju i sad prodaje ovog koji je na slikama,ali nije u tom stanju sad,nego je rasturen!Btw prodaje i onog koji je odlican ali cifra nije za nas!
  6. Prelep autic!Sve pohvale za restauraciju! Sto se tice znaka,ako treba pomoc,moj prijatelj cesto ide po sajmovima oldtajmera po Italiji i Nemackoj i sigurno moze da ti pronadje znak a da ne bude preskup!Da li je sat na komandnoj tabli originalan,do sad sam vidjao drugacije,manje i ogruglog oblika!Pozivam te da predstavis Fiata na forum Oldtajmeri.rs,tamo postoji sekcija namenjena Italijanskim oldtajmerima gde tvoj autic svakako i pripada!
  7. U prve Yugice je isao Italijanski blok,903 kubika i taj motor si trebao da nadjes,nije nemoguca misija,ja sam imao Yuga sa tim motorom i dalje se vozi u N.Sadu a 81 je godiste!Anyway,sve pohvale za ulozeni trud i drugaciji pristup sredjivanju ljubimca!
  8. ^^^ Lancia nije bila u mom vlasnistvu kad si je vidjao u Radnickoj,a nisam proverio da li se radi o istom autu,mada da postoji jos jedna valjda bi je videli ili bi culi za nju! Sto se tice Alfe da ne trujemo temu,evo ti moj broj pa cu ti sve objasniti!065-800-90-90 Vlada!Pozdrav!
  9. Da to je moja Lancia a prodajem je jer zbog prirode posla moram da kupim noviji automobil,a pri tome imam Alfu GT Bertone iz 67' koju bih trebao da radim!
  10. Izvinjavam se sto se nisam javljao ovoliko dugo,obecavam da se to nece ponoviti!Hvala Djapetu sto je dao informacije u moje ime! Lanciu Betu vozim vec godinu dana i to mi je jedini auto,sto znaci da je vozim skoro svaki dan i upoznao sam je odlicno!Na prvom mestu bih pohvalio lezanje ,pogotovo u krivinama,jako dobro se ponasa.i upravljanje je izuzetno precizno!Posto sam pre nje vozio alfu 156 3 godine,koja ima odlicno lezanje i perfektno upravljanje,moj zakljucak je da Lancia ima jako slicne osobine Alfe 156 kada su u pitanju upravljivost i lezanje! Trap joj je odlican,i napredi nazad ima balans stanglu a vesanje nazad joj je konstrukcijski jako slicno Alfi 156 sto je za pohvalu jer je razlika u prizvodnji 2o-tak godina!Koci odlicno,sto i nije cudno ,obzirom da ima diskove i napred i nazad. Motor koji imam je najslabiji ,od svih motora koji su se ugradjivali u Bete ali je lepo vuce na visokim obrtajima pogotovo kad se otvori drugo grlo.Isao sam njome u Banja Luku,i,Tuzlu i u Budvu i nije bilo nikakvih problema.Ako neko zeli da udje u oldimerske vode Beta je dosta zahvalna u slucaju da se nadje limarijski pristojan primerak jer su mehanicki delovi dosta pristupacni za nabavku! Siki da li mozes da nadjes kontakt osobe koja ima Beto volumex voleo bih da stupim u kontakt sa njim!Sto se tice branika ja imam jos jedan par ali za lanciu Betu a ne znam da li ti odgovaraju za Alfu!
  11. Po mom misljenju prva serija 124-ke je i najlepsa,a uzor je imala u Ferarijima iz 60-tih.Koliko znam ovo je drugi Fiat 124 kupe u srbiji,jedan je u Ks kod Marka!Bilo bi dobro kontaktirati vlasnika za malo vise informacija jer je auto i lep i redak i zanimljiv!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...