Branko 23 1 Posted October 18, 2010 (edited) istina je da ima jako dobrih proizvoda i svi oni uglavnom odrade svoj posao bez obzira na marku!Savet:dobro vodite racuna koliko natapate nebo i tapacirunge jer se moze desiti,sedece:kada se osuse, da pocnu polako da se odlepljuju od podloge.Verovali ili ne ,ali istina! VODITE RACUNA SVI! Edited October 18, 2010 by Bane23 Quote Share this post Link to post Share on other sites
jaba.hut 0 Posted August 1, 2011 Ajde da ne otvaram novu temu, mada nije skroz vezana za ovu pricu. Otisao mi je tapacirung na caletovom FIAT Unu na prednjim sedistima (naglasak na vozackom). Da li ima onih koji su kupovali stof za sedista i gde? Mislim da ne moze bilo koji, vec za auto industriju (samogasiv ....). Imam majstora koji bi mi to uradio povoljno, al bih nasao pravi stof, a ne mebl za sobne garniture. Quote Share this post Link to post Share on other sites
The Mile 0 Posted April 25, 2012 ....ja koristim sredstvo za čišćenje tepiha i mebl štofa,uvek neko domaće i najjeftinije,zadnji put kad sam kupio bila je to pompa za manje od 50 dinara,savršeno odradi posao,ali vidim sad neke druge proizvode iste firme,ukratko kupite neaeftinije ,domaće ,što možete,moraju se dobro pretražiti police jer ih "sakriju",odlično će odraditi posao (jer je strogo namenski proizvod) isto kao i neki 10 puta skuplji.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted April 26, 2012 Sustina je u samom nacinu pranja, naravno zavisi i od deterdzenta (ima Aeron dobre proizvode, ali uglavnom ti treba oko 1000din za sedista i tapacirunge). Jako je bitno cesto ispirati vodu i imati dobar usisivac da sve izvuces. Quote Share this post Link to post Share on other sites
fedja.culum 0 Posted April 26, 2012 Ajde da ne otvaram novu temu, mada nije skroz vezana za ovu pricu. Otisao mi je tapacirung na caletovom FIAT Unu na prednjim sedistima (naglasak na vozackom). Da li ima onih koji su kupovali stof za sedista i gde? Mislim da ne moze bilo koji, vec za auto industriju (samogasiv ....). Imam majstora koji bi mi to uradio povoljno, al bih nasao pravi stof, a ne mebl za sobne garniture. http://www.vajsco.com/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
The Mile 0 Posted April 26, 2012 (edited) Što se tiče tapaciranja-http://www.tapika.110mb.com/Ja sam odavno izbacio presvlake svake godine jednom operem sedišta i budu ko nova.verujte mi u ovom slučaju najeftinija varijanta je najbolja i nije Vam ništa više potrebno od ovoga dole na slikama Edited April 26, 2012 by The Mile Quote Share this post Link to post Share on other sites
rele 0 Posted April 26, 2012 Da,da sve je to u redu sto pricas,ali sta radis sa prljavstinim koju tokom ribanja utrljas u sedista i sundjer sedista? Quote Share this post Link to post Share on other sites
The Mile 0 Posted April 26, 2012 ....pokupi se sa penom i sunđerom....to sam zaboravio da dodam, na kraju posle "grublje obrade" džakom, sunđerom se pokupi pena sa prljavštinom, to se ponavlja nekoliko puta, naravno voda u kofi par puta promeni.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
rele 0 Posted April 26, 2012 A kako dobijes penu, trljajuci ili gledajuci u dzak (trljajuci prljavstina ide dole a ne gore)?I kako isperes hemiju iz materijala i sundjera sedista?To je odlicna metoda pranja-ali za prosli vek!Bez dobrog usisivaca za vodu ili jos bolje puzzia nema nista! Quote Share this post Link to post Share on other sites
The Mile 0 Posted April 26, 2012 ma brate ovo je najbolja metoda,gledaj kako se radi u 21 veku Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted April 29, 2012 Ljudi sa nasih prostora su uvek bili inovativni... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted September 9, 2012 ovaj mecku posteno zaradio,eno moji oni iz kraja svi sviraju klavir i to vec duze vreme i jako dugo ce svuirati,a svi su vozili mecke i slicno i kurc ili se,pa kao kad ga zaustavi pandur ,ne mozes da mi napises koliko mogu da platim,sad zube zlatne povadili,idu busom i tako,jbga nije zakon u savakoj zemlji isti.Nemojte ovako prati auto... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mgecic 0 Posted March 1, 2013 uzeo sam stilo jako ocuvan, posto sam pusac i pusim u autu sada mi je nebo zuto tj crno otisao sam u perionicu da mi odrade dubinsko ciscenje neba i tapacirunga na vratima, tapacirunge na vratima su pristali da odrade ali nebo su odbili jer su se plasili da se ne odlepi. sta da radim da li je pametno da probam sam sa tim pervolom ili nekim drugim sredstvom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gaggi 0 Posted March 1, 2013 Mnoge perionice rade pranje neba, raspitaj se jos negde, mislim da su cene oko 1000dinПослато са U8655-1 користећи Тапаток 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
statichawk 72 Posted April 27, 2013 Cao, juce sam prao nebo na stilu, malo venisha za tepihe i mekan sundjer. Sad je kao novo! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Klein 0 Posted July 24, 2013 Perwoll color magic ili kako se vec zove, pomesan sa vodom pola - pola. Sam perwoll je gust pa je problem kad se sipa u prskalicu, pomesan sa vodom daje solidnu penu.Naprskao sam dobro i sacekao malo minut - dva, zatim usisao usisivacem koji ima vodu kao filter.Na par mesta je ostalo nekih fleka koje sam ukloni tako sto sam naprskao axel za masnocu i ponovo usisao.Rezultat je vise nego odlican bukvalno se svaka mrlja skinula. Quote Share this post Link to post Share on other sites
milan-jtd 234 Posted September 17, 2013 sa ovim sam oprao nebo, cisti za sve pare, ja sam prezadovoljan rezulatima!!!Kupljeno u Uradi sam za nekih 600 din! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted September 18, 2013 Kako se cisti sa njim,naprskas,cekas malo,pa trljas ? ja sam koristio Arexon i bio je isto jako dobar,a princip rada je bio taj,naprskas,sacekas malo,pa ribas.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
milan-jtd 234 Posted September 20, 2013 Da da, naprskas, malo sacekas i obrises. Ja sam brisao mikrofiber krpicom i sve fleke je skinuo, 5 minuta posla! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snebojsa 55 Posted November 14, 2015 Pre mesec dana sam pazario Punta dvojku i trazio sam po netu gde da odvezem na dubinsko pranje, na kraju sam pronasao coveka koji dolazi na adresu i tu obavlja pranje sa svojom masinom i hemikalijama, mislim da je Karcher u pitanju (treba mu obezbediti samo prikljucak za struju). To mi se ucinilo kao odlicna varijanta jer je nezgodno voziti auto iz perionice odmah jer su sedista jos vlazna, a I nije leto pa da se brzo osusi. Drugar ima kucu sa dvoristem na Bezaniji pa smo ga pozvali da tu dodje. Mogu vam reci da sam prezadovoljan rezultatom.Nebo pere rucno, da se ne bi odlepilo, onda krece na dole prema podu i bukvalno sve opere. Za tablu i plasticne delove ima posebne tecnosti i njih naprska pa trlja magicnom krpom dok ne zasijaju. Sedista I tapacire prska tom nekom tecnoscu, istrlja i pusti malo da odstoji, onda usisava masinom i izvlaci prljavstinu iz dubine. Masina ima providnu papucicu pa se vidi prljavstina koju usisava. Kad zavrsi sedista prelazi na pod I gepek, znaci bukvalno ceo auto. Prva voda iz sedista je bila kao da sam razmutio ugalj u vodi, toliko crno. Proces je ponavljao dok nije pocela da izlaci cista voda, jedno 4-5 puta. Po zelji moze da ubaci i neki miris, ja sam izabrao neki jako blag I neutralan.Ceo posao je trajao okruglo 3 sata I cena je 2250din, doduse prali smo 2 auta pa je bilo malo jeftinije. Mislim da to nije velika cena za tako dobro odradjen posao, ja sam nikad ne bih mogao tako dobro da operem. Dubinsko se ne radi tako cesto pa mislim da vredi svaki dinar, preporuka. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiroslavL 0 Posted November 14, 2015 Mogao si broj čoveka da daš,možda nekom zatreba. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 18648 Posted November 14, 2015 Slobodno napisi broj, znacice svakako. Quote Share this post Link to post Share on other sites
snebojsa 55 Posted November 15, 2015 Evo i broja063273995Zaboravih kako se zove... Quote Share this post Link to post Share on other sites
BaneJ 279 Posted December 8, 2015 Ovako se pere tapacir u Mercedesu. Hebi ga, ipak su to carevi drumova!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=HTrMJZMh9os#t=59 Quote Share this post Link to post Share on other sites