Hardvet 2 Posted June 12, 2012 Na svim sijalicama pise vek trajanja. Koliko sam video, sto su skuplje, vek im je kraci...Deklarisani broj radnih sati nece da prebace sigurno... Ako pise 300, to je to.Zato se i menjaju na par meseci... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted June 13, 2012 Crce... Zato i izbegavam ovu temu. Godinu dana skoro nijedna nije crkla (ruke mi drhte dok ovo kucam). Pre par godina dam velike pare za tada bolje Osram Silver star H4 50% više ovoga onog i isto biiip kao i Narva od 120 din. Farovi su bili kao novi i nije bilo skoro nikakve razlike. Možda na lošijem faru, možda bi i bilo neke razlike. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mateo 2 Posted June 16, 2012 Gde jos mogu da kupim sijalice osram cool blue INTESE 5w5 sem u gang landu ?? dal znate neku takvu slicnu prodavncu...ps u ap sportu kit komercu i lav autu ih nema...? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted June 21, 2012 Kome treba čisto u rezervi da ima (da ne bi menjao često) Osram H1- 250 din, H7-350 i druge nisu puno skupe od 99 din u paru itd. Metro je u pitanju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
DoX 0 Posted August 17, 2012 Koje tacno sijalice idu za maglenke ?Konkretno trebaju mi neke Xenon-Like da stavim da lici malo na Xenone sto imam, znaci da nisu obicne zute. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuvalja 406 Posted August 17, 2012 Ako je u pitanju Bravo kao sto ti pise u opisu onda idu H1, tj svuda ti idu H1 i u duga i kratka i maglenke. Quote Share this post Link to post Share on other sites
DoX 0 Posted August 17, 2012 Brava je, nije Bravo. Ali ok ako je isto zanima me samo koji mi model tacno treba da budu Xenon Like. Neke preporuke ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mateo 2 Posted October 6, 2012 Da li je pametno stavljati sijalice od 100w u maglenke ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted October 6, 2012 Ako hoćeš da ti sve u faru izgori, slobodno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
djole-munja 1 Posted October 8, 2012 jelsu H1 sijalice i u dugim svetlima kod maree Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted January 5, 2013 (edited) Test sijalica. Edited January 5, 2013 by ivan.ik Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 19465 Posted January 6, 2013 Imenjace, svaka cast za podatke, ocekujem da odnekle iskopas i test ratkapni .Nightbreaker No1. ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted January 6, 2013 Imao si ranije uživo test radkapni kod ulaza u filmski grad. Bilo čak i na Studiju B. Quote Share this post Link to post Share on other sites
SrdjanNS86 20 Posted January 7, 2013 Koje su sijalice za maglenke pozadi na puntu 1.2 16v 3vrata.i Quote Share this post Link to post Share on other sites
danko 157 Posted January 7, 2013 U ovom testu sijalica su cenu samo prikazali, ali je nisu bodovali... tako da kada bi se uzeo odnos cena/kvalitet, poredak bi bio mnogo drugaciji... Moje iskustvo sa Oram nightbreaker je uzasno - em crkavaju kao lude, em im je svetlo sugave boje, em je jacina slaba. Jedino gde su bolje od najjeftinijih sijalica je u magli. Sa Osram silverstar sam bio vrlo zadovoljan ali su skupe.Dakle: Nightbreaker nikako, Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8079 Posted January 7, 2013 Mislim da nema logike po ovim cenama gledajuci, kad za slicne pare stavis xenone.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 19465 Posted January 7, 2013 (edited) Moje iskustvo sa Oram nightbreaker je uzasno - em crkavaju kao lude, em im je svetlo sugave boje, em je jacina slaba.Pisali smo vec ranije dosta o njima. Slozili smo se npr. da nama Stilistima crkavaju H7 na srednjim, ali da se H1 na dugim drze dosta dobro (mada se dosta manje i koriste).Ali se nikako ne bih slozio za ovo ostalo, vozio sam ih na srednjim pre ugradnje xenona. Sto se jacine tice, ja sam bio vise nego zadovoljan (zavisi dosta i od stanja samog fara, podesenosti snopa), imaju 1538 lm, tj. samo su dve sijalice u testu iznad neznatno jace. I za moj ukus daju lepo belo svetlo, koje je opet po magli meni manje korisno od obicnog halogenog.Pogledajte i cenu na testu - 22 EUR za par, a kod nas su se svojevremeno prodavale i za 1200 kinti za par, sto mozda moze i da objasni neke stvari. Za trajnost se apsolutno slazem . Edited January 7, 2013 by Ivan Quote Share this post Link to post Share on other sites
RobertRR 0 Posted January 8, 2013 (edited) Sta mislite o ovim sijalicama?http://www.dedeman.r...55w-nt1213.htmlhttp://www.dedeman.r...55w-nt1212.htmlDosta su i povoljne H3 su za 450 dinara a H7 690 dindzi. Edited January 8, 2013 by neshaoct spojeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
pliver 2 Posted January 8, 2013 Ma biiip zivo. Kod mene nisu ni pola god. izdrzale sve te plasma,xenon i sl. Quote Share this post Link to post Share on other sites
RobertRR 0 Posted January 8, 2013 A jel bar bacaju plavkasto svetlo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
pliver 2 Posted January 8, 2013 Ma bacaju i jesu lijepe ali uvijek imaj rezervnu Quote Share this post Link to post Share on other sites
djole-munja 1 Posted January 14, 2013 Sta mislite o ovim sijalicama?http://www.dedeman.r...55w-nt1213.htmlhttp://www.dedeman.r...55w-nt1212.htmlDosta su i povoljne H3 su za 450 dinara a H7 690 dindzi.Ja sam ugradio isto plave samo H1 u duga svetla i super svetle za sad nema nikakvih problema Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kejd 1 Posted January 16, 2013 Ove sam nasao u Prijedoru za nesto manje od 800 dinara. Za sada sam prezadovoljan, odlican prelaz sa klasicnih na bela svetla. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bravo_suite 0 Posted April 18, 2013 Pozdrav, narode.Ako sam dobro ukapirao, u Bravo 96-01 idu samo H1 sijalice? Quote Share this post Link to post Share on other sites