Sasha 0 Posted February 4, 2009 Pozdrav braco po fabrici Cestitam na otvaranju foruma i zelim vam puno uspeha.Ko ne zna, Sasha, Novi Sad, vozim GTV iz 1982. Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan148 0 Posted February 4, 2009 pozdrav fiatisti! mi se vec znamo tako da nije potrebno previse piskaranja. stefan, iz beograda i tako to i tako to nadam se da cemo se lepo druziti, uostalom, kao i uvek Quote Share this post Link to post Share on other sites
MarkoJTD 1 Posted February 4, 2009 Pozdrav svima, ja sam Marko, pratim rad foruma vec duze vreme i sve sto mogu reci su cestitke za njegov napredakVozim Fiat Stila, '02 godiste, jako dobar&lep auto, u mom vlasnistvu je od oktobra '07 i od tad me nije jos nijednom ostavio na putu...sem u par slucajeva Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markedjani 0 Posted February 4, 2009 Veliki pozdrav za veliku bandu velikih baraba Vecina me uglavnom znaju... al ajd ukratko.Marko iz BG (Cerak),Fordaš u duši al nisam gadljiv na ostale marke Vozam sta dovatim al dosad nijednog Fiata Nadam se da cemo se i dalje lepo druziti Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaskez 0 Posted February 4, 2009 Zovem se Vasic Milos iz Zemuna sam.Vozio sam fiat una 1.0 belog sa slika, i posle dogo razmisljnja promenio auto i sad vozim Alfu 155 1.6 16v TSPARK.Za one koji me poznaju jedan veliki pozdrav i vidimo se uskoro,za one kojime ne znaju dobro dosli u klub.Imao sam problem sa logovanjem jer sam pokusavao kad je forum radjen tako da sam zaboravi sifru od tog naloga pa sam se ulogovao na novi, ovom prilikom molim administratore da mi obrisu onaj nick name (vaske) i da me ostave pod ovim.Hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9661 Posted February 4, 2009 Biće rešeno preko PP Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kale HGT 0 Posted February 4, 2009 Sa malo zakašnjenja evo i mene.Ko ne zna ja sam Dragan iz ZvornikaPunto HGT 2000 god.Pozdrav za društvo sa CBC-a Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted February 4, 2009 Dobro nam dosao.Jos malo Pa ce HGT postati staro srpsko prezime. Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_reaper 2 Posted February 4, 2009 pozdrav kolega signature je extra!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
LDEX 1 Posted February 5, 2009 Propustio sam da se predstavim za one koji me ne znaju sa cannon-a. Ja sam Dejan sa Novog Bgd. Srecni sam vlasnik Punta mk1 '97god. 1.2 44kw 60ks.Drago mi je videti da se forum ovom brzinom siri Drugarski pozdrav starim i novim fiatistima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
loodilo 0 Posted February 5, 2009 Dobro nam došli momci, želimo vam lep ugođaj i dosta kvalitetno provedenog vremena na forumu a i van njega na okupljanjima. Kale mogao bi da predstaviš svoju makinu, nemo' se stidiš a i ti LDEX slobodno Quote Share this post Link to post Share on other sites
wuchkica 2 Posted February 5, 2009 hahahaha ja se guram da o5 budem pozdravljena heheheh Quote Share this post Link to post Share on other sites
rstefan88 0 Posted February 5, 2009 Nisam baš nov član, ali evo, zovem se Stefan (nije baš da se da primetiti iz nicka), student sam i vozm crnog stila JTD.... :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
LDEX 1 Posted February 5, 2009 Ma hocu da stavim sliku samo prvo da ga uhvatim u objektiv, mnogo brz Quote Share this post Link to post Share on other sites
stef 0 Posted February 5, 2009 Dejan, Novi Sad, porodicno vozilo Stilo i tako to.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
zlox 1 Posted February 5, 2009 ja se vec negde predstavio ali da ponovimo.. novi forum je zasluzioZlox a.k.a Sloba trenutno hvatac zjala i ubica dosade (nezaposleni ing. el ), Nishlija, rodom Zemunac, realno Eskimod aprila 2006 vozim Fiat Stilo 1.9 JTD 5v, koji me povremeno izludjuje, ali ga ne bih menjao ni za sta na svetupre toga "ceo zivot" vozio zastavu sa fiat motorom tako da sam vec i naviko na sve sto Fiat moze da priredipoz drustvo Quote Share this post Link to post Share on other sites
BaneT 0 Posted February 6, 2009 De ste licimuri Evo i mene... za one koji ne znaju vozim Punto mk1 1.2 44kW Quote Share this post Link to post Share on other sites
bolenbgd 1 Posted February 6, 2009 pozdrav svima ih bin borko sa novog a vozim stila karavelu , soferishem indiske krave Quote Share this post Link to post Share on other sites
ponk 0 Posted February 6, 2009 Dragan (za drugare Ponjke :-P ) , od pre 4 meseca po prvi put vlasnik jednog Italijana Punto Mk2 JTD SX 2001. Poz svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
moment 0 Posted February 7, 2009 Čestitam vam otcepljenje po starom balkanskom običaju i želim da forum i klub uspeju.Moj doprinos je članstvo (za sada).Rade iz Užica,otac dvoje dece i teško navučen na benzin,Punto 1.4 GT.Pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
JTD-Power 0 Posted February 7, 2009 I ja se pridruzujem cestitkama... aj i ovde da se predstavim, red je, novi forum Nemanja, 19god, zavrsavam ovih meseci (NAPOKON) srednju skolu...inace imam stila 1.9jtd...zadovoljan sam kako me sluzi i to je u sustini to... Dosta toga sam naucio na ovom forumu, a pretpostavljam da cu i ubuduce... pozz svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Damir_ZR 0 Posted February 7, 2009 Pozdrav svima ja sam Damir iz Zrenjanina, imam 5 auta medju njima i uno 1.3 turbo koji u garazi stoji godinu dana pokvaren. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 24656 Posted February 8, 2009 Pozdrav svima!Darko BG, 30 godina, ponosni vlasnik Lancie Lybre 1.9 JTD 2004. godiste. Quote Share this post Link to post Share on other sites
boki 10 Posted February 8, 2009 e pa dobro dosli Quote Share this post Link to post Share on other sites