kole 2 Posted November 9, 2008 Pozdravljam sve Fiatiste i Lanciste. Nisam nov ali se ovde još uvek nisam predstavio.Ne mogu biti redovan na skupovima jer mi niste blizu ali obećavam da ću doći ponekad. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9661 Posted November 9, 2008 @koleBiće ''nekako s'proleća'' onaj veeelik skup... :cool Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 13097 Posted November 12, 2008 Taso,87god Bosna-Mostar,vozio sam Fiata Punta 98 1.1,sada posjedujem 1.9JTD-2001god,Studiram,radim sa bjelom tehnikom, u slobodno vrijeme prodam i koji autic ,i tako mozda vam je malo cudno iz Mostara,ali nisam nigdje pronasao sajt ovako dobar gdje se mogu fino razmjeniti misljenja.U svakom slucaju pohvala administratorima moderatorima i ljudima koji su napravili ovako ljep forum Quote Share this post Link to post Share on other sites
Punto Abarth 18 Posted November 22, 2008 ...Dragan, 85-o godiste, peta godina drumskog saobracaja, vozim projekt 188, 1,2 8v 3p EL i jos puno skracenica znam...Pozdrav, pa se druzimo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 13354 Posted November 29, 2008 PozdravJova Nedeljkovic,43 god,taxi vozac,Stilo 1.9 jtd 85 kw karavan 2004 god Quote Share this post Link to post Share on other sites
Punto Abarth 18 Posted November 29, 2008 Kolega sharandzija... :lool: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 13354 Posted November 29, 2008 Da,samo sto ove god. nista od pecanja,sve pare za Stilo !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mistermobil 0 Posted December 2, 2008 Bane,student(izgleda dozivotni :lool: )apsolvent ZOP-a,volim italijanska vozila,pogotovo fiat.Forum mi je stvarno ok,ima korisnih stvari,pa rekoh da postanem Vas drug clan.Vozim Fiat Bravu 1.2 16v,2001god,pazaren na kredu teskom mukom.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 13463 Posted December 6, 2008 Evo i ja da se predstavim, Zovem se Nebojsa iz Beograda tacnije sa Bezanije, imam 24 godine i studiram FPS (kompijuterski inzenjering). Zadnjih godinu dana vozim Grande Punta 1.4 8v crnog. Pre toga sam vozio wv-a. Volim italijanska vozila i voleo bih da se pridruzim vasoj druzini. Nadam se da cu moci da dodjem na okupljanje koliko vec u nedlju da vas i licno u poznam Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9661 Posted December 6, 2008 Welcome reaper_gp, mistermobil...Okupljanje je sutra od 17.00, pa ako imate vremena, navratite... Quote Share this post Link to post Share on other sites
gaggi 0 Posted December 7, 2008 Reč dve o sebi tradicija duga 17godina fiat tipo +1god fiat stilo nadam se novoj Cromi. Inače sam iz BG-a i radim u banci. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 13570 Posted December 11, 2008 Pozdrav svima,Vlasnik sam "baksuznog" FIAta Stila 1.8 16v pandurski. beli, novembar 2003 god. 5 vrata, vec skoro godinu dana...Posecivala sam vas forum i presrecna sto postoji...Za ovih godinu dana imala sam pregrst desavanja sa Stilom pa cu u nekom od pod-tema i napisati, mozda nekom i pomognem...ili meni neko da rasvetli mnoge situacije...Eto...To je to..Da, iz NS sam i zensko sam...Trudim se da naucim nesto o autu da me majstori vise ne farbaju. Inace sam pre Fiata vozila Cryslera, neon LE 2000 i nikad ga necu prezaliti (surovo je sto je kod nas neisplativ za voziti, a i bio je na CG table) POzdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9661 Posted December 11, 2008 ...welcome gaggi, Valentina... :cool Quote Share this post Link to post Share on other sites
igors 0 Posted December 12, 2008 Igor, zaposlen, ponosan vlasnik skoro novog punta MKII 1.2 16V, 2003. godište Quote Share this post Link to post Share on other sites
Punto Abarth 18 Posted December 14, 2008 auuuu... Mnogo ti lep auto... :lool: Quote Share this post Link to post Share on other sites
igors 0 Posted December 15, 2008 Hvala hvala ni tvoj nije los :):) Ovo je mozda i najlepsa boja po mom misljenju Quote Share this post Link to post Share on other sites
robbieF 0 Posted December 16, 2008 Zdravo,vlasnik sam Lancia Lybre 1,9JTD 2004g. Pre toga vozio Punta JTD, 2003. Nov sam clan kluba, ali stari posetilac foruma na kojem je zaista neprocenjivo korisnih informacija.Pozdrav svima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
boki 10 Posted December 16, 2008 e pa dobro ti nama dosao :lool: Quote Share this post Link to post Share on other sites
jevtic_ognjen 19 Posted December 16, 2008 pozdrav i od mene, imam 25 godina po zanimanju snimatelj, vlasnik sam fiat pande 100hp...1.4 16v od ove godine inace ja i brat volimo italijanska kola tako da u porodici imamo i zastavu 10, dva piaggio skutera a tu je i jedan fica750 kao slag na tortu :cool Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9661 Posted December 16, 2008 ...welcome igors, robbieF, Ognjene... :cool Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 9109 Posted December 17, 2008 Pozdrav svima, zovem se Boban iz Pančeva sam , vozim Punta mk2B 2003god. Već neko vreme pratim rad foruma i veoma sam zadovoljan pa odlučim da budem deo njega Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 13654 Posted December 18, 2008 Evo, da se i ja predstavim, tj. "nas" Ja sam Jelena, imam 24 godine, a na ulicama bg-a me mozete videti u mom ljubimcu - FIAT Bravo, 1.9 TD, 98.godiste (u odnosu na mene, bas je mlad :lool: ), teget boje, a nasa ljubav traje od februara 2005 i od tada me nikada nije izneverio. ))) Quote Share this post Link to post Share on other sites
LDEX 1 Posted February 4, 2009 Pa drustvo od danas cemo i ovde da se druzimo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Miloš 0 Posted February 4, 2009 Pošto su italijani bili većinski na cannonu nije bilo potrebe da se predstavljam.Miloš, 22 godine, student industriskog dizajna, od skora novokomponovani web/grafički dizajner i od marta ako dinkić bude bio dobar, vlasnik novog domaćeg zunta 188. Vozio sam pre toga una, dedru ali uglavnom su svi bili krševi koje ne vredi spominjati [rabljeno za jednokratnu upotrebu ] . Trenutno delim sa švecom yuga. Quote Share this post Link to post Share on other sites
loodilo 0 Posted February 4, 2009 Dobro nam došli! Uživajte na novom forumu! Quote Share this post Link to post Share on other sites